Image
Image
6990
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1778/instalacije-jamnik-skofljica_1699018355.jpeg

INŠTALACIJE JAMNIK | SOLARNI SISTEMI,STROJNE IN VODOVODNE INŠTALACIJE | LJUBLJANA OSREDNJA SLOVENIJA Priporočamo

Lanišče 39, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

INŠTALACIJE JAMNIK | STROJNE IN VODOVODNE INŠTALACIJE | LJUBLJANA, OSREDNJA SLOVENIJA

Celovite strokovne rešitve s področja strojnih inštalacij in prezračevalnih sistemov vam nudi podjetje Inštalacije Jamnik, Strojne inštalacije, Ljubljana, Škofljica, ki je z vami že vse od leta 1999.

Zakaj izbrati ravno Inštalacije Jamnik, Strojne inštalacije, Ljubljana, Škofljica?

  1. vrhunska kvaliteta storitev
  2. strokovnost
  3. zanesljivost in hitra odzivnost
  4. natančnost
  5. odlično razmerje med kvaliteto in ceno
  6. maksimalno posvečanje strankam
  7. držanje zastavljenih rokov
  8. dolgoletne izkušnje
  9. zadovoljstvo strank

Vsem svojim strankam nudimo:

- ogled pred samo izvedbo projekta
- tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta
- pripravo ponudbe
 -izvedbo projekta
- vzdrževanje
- izvajanje strojnih in vodovodnih inštalacij
- ogrevanje na lesene palete
- elektroinštalacije
- t
alno ogrevanje
- toplotne črpalke
- prezračevanja
- izdelava solarnih sistemov
- izvajanje inštalacij plina
- ogrevanje na lesene peleteToplotne črpalke so naprave, ki prenašajo toploto iz enega prostora v drugega in so uporabne za ogrevanje ali hlajenje prostorov ter pri pripravi sanitarne tople vode. Naloge, dela in storitve, povezane s toplotnimi črpalkami, vključujejo:

    Namestitev toplotne črpalke: Namestitev toplotne črpalke v stavbo ali objekt, kar vključuje postavitev notranje enote (notranje enote) in zunanje enote (zunanje enote), ter povezavo med njimi.

    Vzdrževanje in servisiranje: Redno vzdrževanje in servisiranje toplotnih črpalk za zagotavljanje optimalnega delovanja, kar vključuje preverjanje tlačnih nivojev, čiščenje filtrov in preverjanje električnih komponent.

    Diagnostika in odpravljanje napak: Identifikacija in odpravljanje napak v toplotni črpalki, kot so puščanja hladilnega sredstva, težave s kompresorjem, težave z elektronskimi komponentami itd.

    Prilagoditve in nadgradnje: Prilagoditev toplotne črpalke glede na potrebe naročnika, na primer za večjo učinkovitost ali povečanje kapacitete ogrevanja/hlajenja.

    Namestitev sistema za talno ogrevanje: Povezava toplotne črpalke s sistemom talnega ogrevanja za ogrevanje stavbe.

    Povezava sistema za sanitarne tople vode: Namestitev toplotne črpalke za pripravo sanitarne tople vode, kar vključuje povezavo s kotlom ali shranjevalnikom tople vode.

    Strokovno svetovanje: Svetovanje glede izbire in pravilne namestitve toplotne črpalke, da se doseže najboljše rezultate pri ogrevanju in hlajenju.

    Varnost in zakonodaja: Zagotavljanje, da je namestitev in delovanje toplotnih črpalk v skladu z lokalnimi in nacionalnimi predpisi ter standardi za varnost in okolje.

    Odpravljanje okoljskih vprašanj: Varno ravnanje s hladilnim sredstvom v toplotni črpalki, da se prepreči uhajanje in ohrani okoljska trajnost.

    Usposabljanje uporabnikov: Usposabljanje lastnikov ali uporabnikov toplotne črpalke za pravilno upravljanje in vzdrževanje sistema.

Toplotne črpalke so energetsko učinkovite rešitve za ogrevanje in hlajenje, vendar zahtevajo strokovno vzdrževanje in servisiranje, da ohranijo svojo učinkovitost in dolgo življenjsko dobo.

Solarni sistemi so energetsko učinkovite rešitve za ogrevanje sanitarne vode in oskrbo z električno energijo. Različni tipi solarnih sistemov vključujejo:

    Solarni sistemi za ogrevanje sanitarne vode: Ti sistemi uporabljajo sončno energijo za ogrevanje vode za domačo uporabo. Vključujejo sončne kolektorje, ki absorbirajo sončno svetlobo in prenašajo toploto na vodo. Toplo vodo shranjujejo v bojlerju za poznejšo uporabo. To je učinkovit način za zmanjšanje stroškov ogrevanja sanitarne vode.

    Solarni hibridni sistemi: Ti sistemi združujejo sončno energijo s tradicionalnimi viri energije, kot je električna energija iz omrežja ali gorivo. Poleg ogrevanja sanitarne vode lahko solarni hibridni sistemi proizvajajo električno energijo, ki se lahko uporabi za napajanje gospodinjskih aparatov in razsvetljavo. Omogočajo boljšo izrabo sončne energije.

    Solarni sistemi za vikend: Solarni sistemi za vikend ali oddih vključujejo sončne panele ali sončne kolektorje, ki zagotavljajo električno energijo in ogrevanje sanitarne vode v oddaljenih ali vikend hišah, kjer morda ni na voljo električnega omrežja. To omogoča udobno bivanje tudi na mestih brez tradicionalne oskrbe z energijo.

    Kolektorji za sanitarno vodo: Solarni kolektorji so naprave, ki absorbirajo sončno svetlobo in prenašajo toploto na vodo v ogrevalnem sistemu. Obstajata dve glavni vrsti solarnih kolektorjev: ploski kolektorji in vakuumski cevni kolektorji. Ploski kolektorji so primerni za ogrevanje sanitarne vode, medtem ko vakuumski cevni kolektorji zagotavljajo boljšo izolacijo in so bolj primerni za ogrevanje sanitarne vode ter ogrevanje prostorov.

    Sončni sistemi: Ta izraz se pogosto uporablja za skupno označevanje vseh sistemov, ki uporabljajo sončno energijo za ogrevanje, proizvodnjo električne energije ali druge energetske namene. Vključujejo sončne elektrarne za proizvodnjo električne energije, sončne kolektorje za ogrevanje vode in sončne hibridne sisteme, ki združujejo različne namene.

Solarni sistemi so okolju prijazna in trajnostna rešitev za zmanjšanje odvisnosti od fosilnih goriv in zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida. Poleg tega lahko pomagajo zmanjšati stroške energije in dolgoročno zagotoviti zanesljivo oskrbo z energijo.

Servis solarnih sistemov je pomemben za ohranjanje učinkovitosti in zanesljivosti vašega sončnega sistema. Storitve servisa solarnih sistemov vključujejo naslednje naloge:

    Redno vzdrževanje: Redno vzdrževanje vključuje preglede vašega solarnega sistema, da se zagotovi, da deluje brezhibno. To vključuje preverjanje vseh komponent sistema, vključno s sončnimi paneli, inverterji, baterijami (če so prisotne), električnimi povezavami in senzorji.

    Čiščenje sončnih panelov: Sončni paneli morajo biti čisti, da bi učinkovito zajemali sončno energijo. Med servisom je pomembno očistiti panele, odstraniti prah, umazanijo in morebitne usedline, ki lahko zmanjšajo učinkovitost.

    Preverjanje in zamenjava poškodovanih komponent: Med servisom je treba preveriti, ali obstajajo poškodbe sončnih panelov, inverterjev ali drugih komponent sistema. Poškodovane komponente je treba po potrebi zamenjati.

    Preverjanje električnih povezav: Servis vključuje tudi preverjanje vseh električnih povezav in žic, da se zagotovi, da ni ohlapnih ali poškodovanih priključkov, ki bi lahko vplivali na delovanje sistema.

    Preverjanje delovanja inverterja: Inverter je ključen del solarnega sistema, saj pretvarja pridobljeno enosmerno sončno energijo v izmenično električno energijo, ki jo je mogoče uporabiti v vašem domu. Servis vključuje preverjanje delovanja inverterja ter morebitno zamenjavo, če je potrebno.

    Testiranje baterij (če so prisotne): Če imate sisteme za shranjevanje sončne energije, kot so baterije, je pomembno, da se preveri njihovo delovanje in kapaciteta med servisom.

    Preverjanje senzorjev in nadzornih sistemov: Če imate senzorje ali nadzorne sisteme za spremljanje učinkovitosti sistema, je pomembno, da se ti preverijo in preveri, ali delujejo pravilno.

    Diagnostika in odprava napak: Med servisom se lahko identificirajo morebitne težave ali napake v sistemu, in strokovnjaki bodo izvedli potrebna popravila ali zamenjave komponent.

    Prilagoditve za povečanje učinkovitosti: Po potrebi se lahko izvedejo prilagoditve sistema, da se izboljša njegova učinkovitost, na primer s spremembami naklona panelov ali spreminjanjem nastavitev inverterja.

Redno vzdrževanje in servis solarnega sistema so ključni za zagotavljanje njegove dolgoročne učinkovitosti in trajnosti ter za zagotavljanje zanesljive oskrbe z obnovljivo energijo. Priporočljivo je, da se servis izvaja vsaj enkrat letno, vendar se lahko pogostost servisiranja razlikuje glede na lokacijo, vremenske pogoje in specifične zahteve vašega sistema. Za najboljši rezultat se posvetujte s strokovnjakom za sončne sisteme ali proizvajalcem.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Lanišče 39, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Inštalacije JAMNIK d.o.o.
Davčna št.:
51643197
Naslov:
Lanišče 39, 1291 Škofljica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3300 0000 4261 686 (Addiko Bank d.d.)
Odgovorna oseba:
Jamnik Rok
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 123 003
Mobitel:
040123003
E-mail:
instalacije.jamnik@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Inštalacije JAMNIK d.o.o.
Naslov:
Lanišče 39, 1291 Škofljica
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto