Image
Image
4537
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew32965.jpg

INŠTALATERSTVO HAMLER, RADENCI

Mele 31, 9252 , Radenci, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Inštalaterstvo Hamler prodajamo in montiramo toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje ali novogradnje, klimatske naprave ter talno ogrevanje.

Nudimo montažo sistemov in naprav priznanih proizvajalcev, kot so Daikin, Rotex, Samsung...

Toplotne črpalke

Toplotna črpalka iz okolja črpa energijo nizke temperature in ji poviša temperaturo za namen ogrevanja. Učinkovitost toplotne črpalke ponavadi izrazimo s koeficientom zmogljivosti sistema, ki je navadno v razponu od 3 do 5. To pomeni, da so toplotne črpalke od tri- do petkrat učinkovitejše od ogrevalnih kotlov na fosilna goriva in imajo boljšo zmogljivost celovitega ogrevanja hiše tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah. Dokaz o vse večji priljubljenosti toplotnih črpalk je njihova izjemno uspešna uporaba v hladnem skandinavskem podnebju.

S pomočjo toplotne črpalke lahko prihranite do 70 odstotkov. Pridobiva približno 75 odstotkov zahtevane energije iz obnovljivih virov (zrak, voda, sonce, zemlja). Ne obremenjuje okolja in ustvari manjšo količino emisij CO2  kot pa ostale naprave za ogravanje.

Opravljamo montaže toplotnih črpalk proizvajalca DAIKIN, ki ima že več kot 40-letno tradicijo ter proizvajalca SAMSUNG.

Klimatske naprave

Klimatska naprava je v današnjem času nepogrešljiva naprava, saj je z njo mogoče vzdrževati želeno vrednost temperature, relativno vlažnost ter čiščenje in menjavo zraka v prostorih.

Proizvajalec SAMSUNG je na novo zasnoval linijo klimatskih naprav, ki omogočajo izjemno hlajenje in gretje s poudarkom na energetski učinkovitosti, udobju, čistoči zraka in sodobnem upravljanju. Inovativna naprava je stilsko dovršena, v koraku s časom, energetsko učinkovita, profesionalno distribuirana ter z mednarodno priznano in patentirano tehnologijo za čiščenje zraka.

Edinstvena klimatska naprava DAIKIN predstavlja enkratno kombinacijo ogrevanja, hlajenja, vlaženja, razvlaževanja, prezračevanja, čiščenja in filtriranja zraka za zagotavljanje prijetne in zdrave bivalne klime skozi vse leto. Istočasno pa najnovejša DAIKIN tehnologija zagotavlja izjemno varčnost in visoko stopnjo energetske učinkovitosti.

Talno ogrevanje

Talno ogrevanje nudi varčevanje z energijo in ugodno počutje v bivalnih prostorih. Za razliko od radiatorskega ogrevanja, kjer se uporablja visoko temperaturni medij ogrevanja, pri talnem ogrevanju gre za precej varčni, nizkotemperaturni sistem, ki porabi veliko manj energije.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mele 31, 9252 , Radenci, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Inštalaterstvo, Bojan Hamler s.p.
Davčna št.:
31531547
Kontaktna oseba:
Bojan Hamler
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 584 108
E-mail:
bojan.hamler@telemach.net
Certifikat