Image
Image
4017
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23778.jpg

INŠTITUT ZA POTAPLJANJE IN PODVODNE AKTIVNOSTI PIRAN

Prešernovo nabrežje 24, Piran , , Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Več kot 70% površine Zemlje pokrivajo oceani in morja, ki tako pred pogledi skrivajo obsežen del flore in favne našega planeta kakor tudi velik del zgodovinske dediščine človeštva. Poleg omenjenega predstavljajo oceani in morja seveda izjemno pomemben, če ne ključen del Zemljinega globalnega eko-sistema.

Spoznavanje morskega dna in širše razumevanje procesov, ki tam potekajo, je zato pomemben vir podatkov za človeka in znanost. Poleg tega predstavlja spoznavanje tega v veliki meri neokrnjenega okolja za posameznika izziv ter enkratno možnost spoznavanja čudovitega podvodnega sveta v svetovnih morjih.

Inštitut za potapljanje in podvodne aktivnosti (IPPA) se ukvarja z raziskovanjem podvodnega okolja predvsem v smislu človekovega bivanja v tem okolju. S tem ciljem na enem mestu združujemo vsa saznanja s področja potapljanja in podvodnih aktivnosti človeka ter jih s šolanjem potapljačev prenašamo na udeležence naših tečajev.

Izobraževanje

Izobraževanje potapljačev je osnovna dejavnosti IPPA. Izobraževanje pri nas poteka v nekoliko drugačni obliki. Naš cilj je namreč zagotoviti udeležencem tečajev možnost trajnega potapljaškega udejstvovanja in s tem v najkrajšem možnem roku možnost napredovanja od začetnika (brez predhodnih znanj) do želene stopnje. V zadnji fazi je to lahko licenca potapljaškega inštruktorja.
Izobraževanje poteka po standardih PADI šole potapljanja, ki je danes najbolj razširjena v svetu in kot taka udeležencem omogoča izjemno širok spekter možnosti udejstvovanja. Gre za komercialno usmerjeno šolo, kar je v skladu z usmeritvami in cilji IPPA vezanimi na omogočanje alternativnega vira prihodka mlajši populaciji.

Naš cilj je udeležencem zagotoviti:

- spoznavanje podvodnega sveta in podvodnih aktivnosti,
- atraktivna potovanja in doživetja z možnostjo samo-financiranj,
- pomoč pri iskanju prvih poslovnih priložnosti po zaključku šolanja in pridobitvi profesionalne licence PADI OWD inštruktor,
- možnost konstantnega potapljanja in druženja tudi v obdobjih med posameznimi tečaji,
- alternativni vir prihodka.

Na inštitutu izvajamo:

- Potapljaška akademija modul 1
- Potapljaška akademija modul 2
- Tečaji za šole
- Team building program za podjetja
- Paket Master Scuba Diver

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Prešernovo nabrežje 24, Piran , , Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Inštitut za potapljanje in podvodne aktivnosti Piran
Davčna št.:
11007958
Mobitel:
+386 (0)41 691 582
E-mail:
info@ippa.si
Certifikat