Image
Image
3719
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew68442.jpg

IZAJA, ORGANIZACIJA DOGODKOV, BREŽICE

Hrastinska pot 42 , Brežice

Galerija slik

Predstavitev

Smo čisto sveže podjetje iz Brežic, ki se ukvarja z aktivnostmi za otroke. Odlikujejo nas izkušnje na področju dela z otroci ter ljubezen do dela z njimi. S svojo kreativnostjo, idejami in marljivostjo želimo otrokom omogočiti lepe, zabavne in tudi poučne trenutke.

  • Organizacija dogodkov
  • Tematske rojstnodnevne zabave
  • Zaposljivke
  • Delavnice

DELAVNICE

Vsako sredo v parku potekajo pravljične urice, kjer se otroci skozi pravljico igrajo, učijo in ustvarjajo na svežem zraku. Primerno za otroke od 3. leta naprej. Potrebne predhodne prijave zaradi priprave materiala. Cena: 15 eur / mesec.

ZAPOSLJIVKE
Zaposljivke so zabavne in poučne aktivnosti, ki jih lahko spravimo v torbico. Spremljajo nas lahko povsod: v čakalnici pri zdravniku, med čakanjem na hrano v restavraciji, doma kadar mamice pijejo kavico, kuhajo kosilo ali dojijo bratca/sestrico.

TEMATSKE ROJSTNODNEVNE ZABAVE
Oblikujemo in izvedemo tematske rojstne dneve. Tematske zabave vsebujejo poslikavo obraza in izdelavo enostavnejšega kostuma ter rekvizitov, gibalne in družabne igre ter ples. Predvsem pa veliko, veliko zabave. Na izbrano tematiko izdelamo tudi dekoracijo. Rojstni dan pripravimo tudi na tematiko po vaših željah oz. željah vašega otroka. Animacijo izvedemo na različnih lokacijah, ki so dopisane pri tematikah ali na vašem domu. Vsebino zabave prilagodimo številu in starosti otrok.

ORGANIZACIJA DOGODKOV
Delavnice, ki jih pripravimo spodbujajo domišljijo, inovativnost in ustvarjalnost. Vedno se trudimo, da so hkrati tudi poučne. Otroci na njih razvijajo ročne spretnosti, motoriko, krepijo estetski čut ter ostrijo uporabo čutov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Hrastinska pot 42 , Brežice

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
IZAJA, organizacija in izvedba dogodkov za otroke, Sara Levičar s.p.
Davčna št.:
44082843
Kontaktna oseba:
Sara Levičar
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)70 811 705
E-mail:
info@izaja.si
Certifikat

Socialno omrežje