Image
Image
116
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9065/izdelava-spletnih-strani-wordpress-spletne-strani-in-trgovine_1698694103.jpeg

IZDELAVA SPLETNIH STRANI WORDPRESS spletne strani in trgovine Priporočamo

Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

Predstavitev

izdelava spletnih strani, optimizacija spletnih strani, izdelava spletnih trgovin, domene,

Kot Digitalna agencija nudimo širok spekter storitev, namenjenih izboljšanju spletnega prisotnosti in digitalnega trženja svojih strank. Storitve, ki jih ponujamo kot digitalna agencija, se lahko razlikujejo glede na specializacijo in obseg.

    Spletno oblikovanje in razvoj: Oblikovanje in izdelava spletnih strani ter njihova prilagoditev za boljšo uporabniško izkušnjo in učinkovito delovanje.

    Optimizacija za iskalnike (SEO): Izboljšanje spletnih strani za boljše rangiranje v iskalnikih, povečanje organskega prometa in vidljivost na spletu.

    Spletno oglaševanje: Upravljanje oglaševalskih kampanj, vključno z Google Ads, Facebook oglaševanjem, in drugimi kanali, za privabljanje ciljnega občinstva.

    Družbena omrežja: Ustvarjanje in upravljanje profilov na družbenih omrežjih, izvajanje oglaševalskih kampanj in komuniciranje z občinstvom.

    E-poštni marketing: Načrtovanje in izvajanje e-poštnih kampanj, ki vključujejo promocije, novice in sporočila za stranke.

    Vsebinski marketing: Ustvarjanje kakovostne vsebine, kot so članki, blogi, video vsebine in infografike, za privabljanje in angažiranje obiskovalcev.

    Spletna analitika: Uporaba orodij, kot je Google Analytics, za spremljanje in analiziranje učinkovitosti spletne prisotnosti ter oblikovanje strategije na podlagi podatkov.

    E-trgovina: Razvoj in upravljanje spletnih trgovin ter strategij za povečanje prodaje prek interneta.

    Aplikacije in razvoj programske opreme: Razvoj mobilnih aplikacij, spletnih aplikacij in druge programske opreme za stranke.

    Grafično oblikovanje: Oblikovanje logotipov, marketinškega gradiva, vizualnih identitet in drugega grafičnega oblikovanja.

    Spletno varstvo podatkov: Zagotavljanje, da spletna prisotnost izpolnjuje zahteve zakonodaje o varstvu podatkov in varnosti.

    Usmerjeno oglaševanje: Usmerjeno oglaševanje na podlagi demografskih podatkov, interesov in vedenja uporabnikov.

    Avtomatizacija trženja: Uporaba avtomatizacijskih orodij za boljšo upravljanje odnosov s strankami in trženja.

Vendar je to le del površine kot končni rezultati, tu se skriva zelo veliko dela na profesionalni ravni.

Sliši se dobro brezplačna spletna stran pa vendar, kaj mora še tako preprosta spletna stran vsebovati:

Spletna stran vsebuje več različnih elementov, ki skupaj tvorijo celotno uporabniško izkušnjo. Spodaj je seznam glavnih komponent in elementov, ki jih običajno najdete na spletni strani:

 1. Naslovna stran (domača stran): Prva stran spletne strani, ki običajno vsebuje dobrodošlico, osnovne informacije o podjetju ter povezave do pomembnih delov spletne strani.

 2. Navigacija: Meni ali povezave, ki omogočajo obiskovalcem, da se premikajo po spletni strani in dostopajo do različnih vsebin.

 3. O nas: Stran, ki predstavlja podjetje, njegovo zgodovino, vrednote, misijo in ekipo.

 4. Izdelki ali storitve: Informacije o izdelkih ali storitvah, ki jih ponuja podjetje, vključno s cenami, opisi in slikami.

 5. Blog: Seznam člankov ali objav, ki ponujajo koristno vsebino, novice ali nasvete, povezane s področjem delovanja podjetja.

 6. Kontaktna stran: Informacije za stik s podjetjem, kot so telefonska številka, e-pošta, obrazec za stik in naslov podjetja.

 7. Galerija slik: Fotografije ali slike, ki prikazujejo izdelke, storitve ali podjetje.

 8. Pogosta vprašanja (FAQ): Odgovori na pogosta vprašanja, ki jih postavljajo stranke.

 9. Klienti ali reference: Seznam strank, s katerimi je podjetje sodelovalo, in njihove reference ali izjave o zadovoljstvu.

 10. Novice in dogodki: Informacije o aktualnih novicah, prihajajočih dogodkih in promocijah.

 11. Obrazec za naročanje novice: Možnost za obiskovalce, da se prijavijo na e-poštno obvestila ali novice podjetja.

 12. Povezave do družbenih omrežij: Povezave do profila podjetja na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, Instagram itd.

 13. Iskalno polje: Možnost za iskanje po spletni strani, če je spletna stran obsežna in vsebuje veliko vsebin.

 14. Video vsebina: Vključitev videoposnetkov, kot so predstavitve izdelkov, video novice ali druge multimedijske vsebine.

 15. Varstvo podatkov: Povezave do politike zasebnosti in pravil uporabe za zagotavljanje varstva podatkov obiskovalcev.

 16. Povezave do partnerskih strani: Če sodelujete z drugimi podjetji ali partnerji, vključite povezave do njihovih spletnih strani.

 17. Trgovina (v primeru e-trgovine): Seznam izdelkov, košarica za nakupovanje in možnost plačila prek spleta.

 18. Zemljevid strani: Pregled vseh strani in podstrani na spletni strani za boljšo navigacijo.

Spletna stran se prilagaja potrebam in ciljem podjetja ter običajno vključuje tudi elemente, ki so edinstveni za določeno dejavnost. Ključno je, da spletna stran ponuja pregledne informacije, dobro uporabniško izkušnjo in jasno komunikacijo z obiskovalci.

Zato je včasih bolje, Vpis v spletni imenik podjetij in storitev, ki ima veliko uporabnikov, ima lahko številne koristi za podjetje. Vendar pa je treba upoštevati, da je le ena od mnogih strategij za izboljšanje spletne prisotnosti.

Prednosti vpisa v spletni imenik vključujejo:

    Povečana vidljivost: Vpis v velik spletni imenik vam omogoča, da se vaše podjetje pojavi pred večjim številom uporabnikov, kar povečuje prepoznavnost in možnost, da vas najdejo potencialne stranke.

    Dostop do ciljnega občinstva: Spletne imenike pogosto uporabljajo ljudje, ki iščejo specifične izdelke ali storitve. S tem se poveča verjetnost, da bodo uporabniki, ki iščejo ravno to, kar ponujate, našli vaše podjetje.

    Povečanje prometa na spletno stran: Vpis v spletni imenik lahko pripomore k povečanju prometa na vašo spletno stran, če v vašem vpisu vključite povezavo do svoje spletne strani.

    Izboljšanje SEO: Prisotnost v spletnih imenikih lahko pozitivno vpliva na optimizacijo za iskalnike (SEO) in poveča verjetnost, da se boste uvrstili višje v rezultatih iskanja.

    Preverjanje legitimnosti: Vpis v spletnem imeniku lahko poveča zaupanje strank, saj je to lahko dokaz, da je vaše podjetje legitimno.

Kljub tem prednostim pa ni priporočljivo, da se podjetje popolnoma zanaša samo na vpis v spletni imenik. To je le del celovite strategije spletne prisotnosti. Poleg tega je pomembno, da redno posodabljate informacije o vašem podjetju v spletnem imeniku in skrbite za doslednost podatkov na vseh spletnih platformah, vključno s spletno stranjo, družbenimi omrežji, Google My Business itd.

Poleg tega bi morali razmisliti tudi o drugih spletnih trženjskih strategijah, kot so optimizacija za iskalnike, družbena omrežja, e-poštni marketing, plačljivo oglaševanje in spletna analitika, da bi dosegli najboljše rezultate pri izboljšanju svoje spletne prisotnosti in privabljanju strank.

Zemljevid

Poslovne ponudbe

 SAMOSTOJNA PREDSTAVITEV
Proletarska cesta, Ljubljana
2 November 2023
60,00 EUR 120,00 EUR (-50%)
Samo za nove uporabnike do decembra!

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
VELDES NET d.o.o.
Država:
Slovenija
Mobitel:
030 744 680
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
VELDES NET d.o.o.