Image
Image
1585
 • Obrt in storitve
 • Tiskarne
 • IZDELAVA UNIKATNIH MAJIC, KUHINJSKE FOTOTAPETE, LETAKI IN VIZITKE, NALEPKE IN FOLIJE, DIGISUN
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8711/digisunlogovodoravninovi-1513022592.png

IZDELAVA UNIKATNIH MAJIC, KUHINJSKE FOTOTAPETE, LETAKI IN VIZITKE, NALEPKE IN FOLIJE, DIGISUN Priporočamo

Sremiška cesta 25, 8270 Krško

Galerija slik

Predstavitev

DigiSun Marko Sajko s.p. smo mlado podjetje iz Krškega. Naše poslanstvo je zagotoviti celotne tiskarske rešitve na enem mestu po dostopnih cenah. Glavna dejavnost je tisk na majice in na prvo mesto postavljamo  oblikovanje majic z unikatnim dizajnom (slika, napis…); v ta namen smo ustanovili spletno stran izdelaj-majico.si.

Vabimo vas, da tudi sami preizkusite naš program, s katerim lahko enostavno izberete prednaloženo sliko ali uvozite lastno, pisavo, tekst in že dobite predogled majice, ki nam jo pošljete v tisk. Izbirate lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi majicami različnih velikosti in barv odlične kvalitete. Poleg oblikovanja majic vam nudimo tudi druge tiskarske storitve, kot so tisk vizitk (standardnih in nestandardnih velikosti), letakov, nalepk, koledarjev, brošur, vabil, tisk na cerade in kuhinjsko steklo.

PONUDBA

 • Kuhinjske fototapete
  Olajšajte si čiščenje keramičnih ploščic v kuhinji in popestrite podobo prostora z dekorativno fototapeto na kuhinjskem steklu. Izberite motiv iz naše ponudbe, ki vas zagotovo ne bo razočarala, ali pa nam posredujte lastno zamisel, ki jo bomo z veseljem realizirali.
 • Letaki in vizitke
  Naj bo ogladealo vas ali vašega podojetja kvalitetno izdelana in senzacionalna vizitka ter razširite svojo prepoznavnost z letaki in brošurami. Ponujamo vam izdelavo vizik in letakov z laserskim tiskom, mat ali glu, na 350 g papir (vizitke) in 130 g papir (letaki). Omogočamo vam izdelavo vizitk klasične velikosti (8, 5 x 5, 5 mm) ali po dogovoru, ki so lahko potiskane enostansko ali obojestransko. Maksimalne dimenzije letakov so A5 (148 x 210 mm).
 • Nalepke in folije
 • Oblikovanje majic
  Izbira motivov je prepuščena Vam, mi pa poskrbimo za kakovosten material in tisk po najugodnejši ceni! Med široko ponudbo boste zagotovo našli primerne motive zase, ki Vam jih po želji natisnemo tako eno- kot dvostransko in v različnih velikostih. V zadovoljstvo naših strank uporabljamo le majice priznanega izdelovalca, obogatene z dolgo obstoječim tiskom.
 • Tisk na platno
  Popestrite dnevno sobo z novo stensko sliko, digitalno ponatisnjeno na visoko kvalitetno platno s čvrstim lesenim okvirjem.Ponujamo pester nabor že izbranih fotografij iz naše knjižnice slik ali pa natisnemo vašo lastno fotografijo/sliko.Izberite format, ki vam najbolj odgovarja, z maksimalno širino 1 m in maksimalno dolžino 1,5 m. Mogoč je tisk eno- ali večdelne slike.
 • Transparenti in cerade
  Želite narediti vaše podjetje prepoznavnejše ali želite pritegniti čim več gostov na veselico? Bodite prepoznavni z oglaševanjem želenega motiva na ceradno platno ali transparent.Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, z maksimalno višino do 3 m in maksimlano dolžino do 4 m. Digitalni ponatis na PVC platno vam zagotavlja obstojnost barv in odpornost na vremenske vplive.
 • Tisk plakatov
  Plakat za vabilo na dogodek, predstavitveni plakat na kongresu ali reklami plakat bo izdelan po vaši želji. Z digitalnim tiskom, mat ali glu, vam izdelamo plakate dimenzije od A0 do A8. Plakati so namenjeni notranji, kot tudi zunanji uporabi, saj jih lahko glede na vaše želje plastificiramo ali laminiramo. Plakat enostavno namestite z lepljenjem.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Sremiška cesta 25, 8270 Krško

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naslov:
25 Sremiška cesta, Krško 8270
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0298 0258 9907 144 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Sajko Marko
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)41590407
Telefon:
+38641590407
E-mail:
digisun19@gmail.com
Certifikat
Naslov:
25 Sremiška cesta, Krško 8270