Image
Image
15926
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew16947.jpg

IZLETNIŠKA KMETIJA VINARIUM, BOGOJINA

Filovci 171C , Bogojina, Pomurska
IZLETNIŠKA KMETIJA VINARIUM, BOGOJINA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew16947.jpg Filovci 171C , Bogojina, Pomurska 5.0 05 2

Galerija slik

Predstavitev

V okolici Moravskih Toplic leži vas Bogojina,katera je najbolj znana po Plečnikovi cerkvi.V smeri Bukovnica oz. v smeri Bukovniškega jezera leži hrib(grič) TRNOVSKI BREG,kjer se nahaja naša izletniška kmetija VINARIUM. Izletniška kmetija je opremljena v starem kmečkem slogu. Sprejmemo skupine do 25 gostov in do 70 gostov na terasi pod čudovitimi braidami in s prečudovitim razgledom po vinogradih in prekmurski ravnici.

Prekmurska kulinarikaV naši izletniški kmetiji Vinarium vam naša kuhinja vam ponuja pristno domačo Prekmursko kulinariko.

V naši izletniški kmetiji pripravljamo tudi menuje s posebno izbranimi jedmi za različna slavja, zaključke in skupine turistov ter za goste, ki želijo, da jim naš kraj in dobrote ostanejo v spominu in da se bodo z veseljem vračali. Tudi za žejne je poskrbljeno z vrhunskim domačim vinom, sadnim sokom in domačin vinskim likerjem iz modrega pinota.

Vina

Vinarium nudi nepozabno vinsko izkušnjo za vse ljubitelje vina. V pristnem domačem okolju vas vabimo na ogled kleti ter degustacijo naših vin. Degustacija vina je lahko nepozaben dogodek v krogu prijateljev ali poslovnih partnerjev

Pohvalimo se lahko z velikim asortimanom vrhunskih vinskih in namiznih oz. jedilnih sort grozdja.

Pri nas vam lahko ponudimo ca. 11 sort vina:

- Kerner,
- Beli pinot,
- Šipon,
- Traminec,
- Chardonay,
- Laški Rizling,
- Renski rizling,
- Sovingnon,
- Modri Pinot,
- Shiraz,
- Caberne sovignon
- Vino Modri-pinot

Glede na kakovost naših vin smo naša vina točili v Evropskem parlamentu v Bruslju, na proslavi ob prejetju Slovenskega Eura.

Prekmurske jedi

- Prekmurski bograč
- Prekmurski dödöli oziroma krompirjevi žganci
- Prekmurska gibanica

Zaključene družbe

Pri nas poskrbimo za vašo zaključeno družbo, naj je to rojstni dan, zaključek, obletnice, posebni dogodki...

Pripravimo vam meni po želji, v obliki samopostrežbe, servirano na ploščah ali porcijsko, prav tako vam z veseljem razkažemo naše kleti kjer lahko prosto degustirate naša ralična Vrhunska vina.

Namizno grozdje

Ponujamo vam več sort namiznega (jedilnega) grozdja, vabimo vas da si ogledate našo izletniško kmetijo, poskusite vrhunska vina in prekmursko kulinariko, ter si naberete grozdje različnih sort.

Turizem v okolici

- Moravske toplice
- Bogojna
- Bukovnica
- Selo
- Kolesarske poti

Zemljevid

Poslovna ocena

2 Mnenja

5.0 povprečje glede na 2 Mnenja


5 zvezdic
2
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Franc Puhan

    ,

    Priporočam!
  • odlična hrana in postrežba

    ,

    Vinarium preseneča v vsem, v hrani, v postrežbi, pri ogledu kleti, v okusih vina in tudi v nasadu velikega števila trt namiznega grozdja. Lačni ne bodo niti vegetarijanci, saj kuhajo izvrstne dödole. Kulinarično doživetje se bo prileglo po ogledu Plečnikove cerkve v Bogojini po katrem priporočamo pešačnje do Vinariuma.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Filovci 171C , Bogojina, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Franc Puhan - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji - vinarium
Davčna št.:
49989693
Naslov:
Filovci 171C, 9222 Bogojina
Kontaktna oseba:
Uroš Puhan
Mobitel:
+386 (0)41 419 087
Mobitel:
+386 (0)41 528 260
E-mail:
narocila.priurosu@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Franc Puhan - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji - vinarium
Naslov:
Filovci 171C, 9222 Bogojina