Image
Image
510
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9090/jahanje-bled-gorenjska-kmetija-pr-kolenc_1698228542.jpeg

JAHANJE BLED GORENJSKA KMETIJA PR ' KOLENC Priporočamo

Poljšica pri Gorjah 57, 4247 Zgornje Gorje, Gorenjska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

JAHANJE BLED GORENJSKA KMETIJA' PR KOLENC

Smo kmetija s konji, ukvarjamo se z rejo lipicancev in še nekaterimi zanimivimi pasmami živali. Na naši kmetiji ponujamo jahanje za odrasle in otroke v maneži in na terenu v Triglavskemu narodnemu parku. Sprejemamo tudi šole in vrtce ter druge skupine, katerim predstavimo kmetijo, konje in kovanje konj (po dogovoru tudi jahajo in se peljejo s kočijo). Na kmetiji pridelujemo tudi sezonsko zelenjavo in prodajamo lastne pekovske izdelke.

TERENSKO JAHANJE

Terensko jahanje je vrsta konjeniške dejavnosti, ki se izvaja zunaj maneže, običajno v naravnem okolju, kot so gozdovi, gore, travniki ali polja. Ta vrsta jahanja vključuje vožnjo konja skozi različne terenske pogoje, vključno z neravnimi potmi, blatom, vodo in drugimi naravnimi ovirami.

Terensko jahanje je pogosto povezano s tekmovanji, kot so preskakovanje ovir in vzdržljivostno jahanje. Preskakovanje ovir združuje elemente dresurnega jahanja, preskakovanja ovir in terenskega jahanja, medtem ko vzdržljivostno jahanje vključuje dolge dirke na velike razdalje.

Ta vrsta jahanja zahteva od jahača in konja dobro fizično pripravljenost, veščine vodenja konja skozi različne terenske pogoje ter sposobnost ocenjevanja varnosti med vožnjo skozi naravno okolje. Terensko jahanje je priljubljeno med ljubitelji konj po vsem svetu in omogoča raziskovanje narave na konju, hkrati pa uživanje v vzdušju športnega tekmovanja.

OTROŠKO JAHANJE

Otroško jahanje je dejavnost, ki omogoča otrokom, pogosto v mlajši starosti, prvo izkušnjo jahanja konj. To je priljubljena dejavnost, saj otroci običajno čutijo posebno povezanost s konji in uživajo v interakciji z njimi. Otroško jahanje prinaša številne koristi, vključno z razvojem samozavesti, ravnotežja, koordinacije, občutka za odgovornost in empatije do živali.

Med otroškim jahanjem se otroci naučijo osnov jahanja, vključno s pravilno držo, ukazi za usmerjanje konja, in osnovnimi tehnikami za nadzorovanje gibanja konja. Jahanje otrokom omogoča tudi, da razvijajo občutek za ravnotežje in moč, saj se morajo prilagoditi gibanju konja.

Varnost je ključnega pomena pri otroškem jahanju. Otroci običajno jahajo počasne in mirne konje, pogosto pod nadzorom izkušenih inštruktorjev. Oprema, kot so čelade in varnostni jopiči, je vedno obvezna, da se zmanjša tveganje za morebitne poškodbe.

Otroško jahanje je lahko tudi zabavna izkušnja, ki otrokom omogoča, da se povežejo z naravo, se sprostijo in uživajo v dejavnosti na prostem. Poleg tega je lahko priložnost za razvijanje odnosa med otrokom in živalmi ter spodbuja spoštovanje do živali in narave.

Otroško jahanje je lahko prvi korak otroka v svet konjeništva, ki lahko kasneje privede do resnejšega zanimanja za konje in konjeništvo v prihodnosti.

VOŽNJA S KOČIJO

Potujte v Preteklost z Eleganco, Vožnja s Konjsko Vprego in Kočijo.

Vstopite v svet, kjer se čas upočasni in se naužijte prečudovite pokrajine na najbolj tradicionalen način - s kočijo, vlečeno s prekrasnimi konji. Naša vožnja s konjsko vprego in kočijo je več kot le prevozno sredstvo, to je popotovanje skozi zgodovino in izkušnja, ki vam bo ostala v spominu za vedno.

Naša konjska vprega je sestavljena iz najlepših in najbolj zvestih konj, ki so pripravljeni, da vas odpeljejo na nepozabno potovanje. V kočiji boste udobno sedeli in se prepustili čarom vožnje, medtem ko se boste počutili, kot da ste se znašli v času, ko so kočije predstavljale vrhunec prevoza.

Ko se usedete v kočijo, vas bo prevzelo občutje razkošja in elegance. Naš kočijaž je izkušen in prijazen ter bo poskrbel, da bo vaša izkušnja čim bolj prijetna. Ne glede na to, ali se odločite za romantično vožnjo v dvoje ali za družinsko pustolovščino, boste zagotovo uživali v vsakem trenutku.

Naše vožnje s konjsko vprego in kočijo so odlična izbira za posebne priložnosti, kot so poroke, obletnice, rojstni dnevi ali preprosto kot popolno sredstvo za pobeg iz vsakdanjega vrveža. Na voljo so različni paketi in destinacije, prilagojeni vašim željam.

Pridružite se nam in doživite pravo romantiko in čar preteklosti. Naša vožnja s konjsko vprego in kočijo vas bo odpeljala na nepozabno popotovanje skozi čas. Rezervirajte svojo vožnjo danes in se pripravite na edinstveno izkušnjo, ki je ne boste pozabili!


Torej na  naši kmetiji vam ponujamo prijetno jahanje lipicancev ali vožnjo s koćijo , s katerimi lahko izkusite edinstveno doživetje v naravi Triglavskega narodnega parka. Pokličite 031/347-158 ali pošljite mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da si rezervirate svoj termin.

VODENO TERENSKO JAHANJE Z LIPICANCI

Vodeno jahanje po Triglavskem narodnem parku z lipicanci
je čudovit način, da doživite lepoto te naravne pokrajine na visokem nivoju.
Lipicanci so znana pasma konj, ki izvira iz Slovenije in so znani po svoji lepoti in vzdržljivosti.

Triglavski narodni park, ki se nahaja v osrčju Julijskih Alp, ponuja osupljive pokrajine, ki vključujejo gore, gozdove, jezera in številne poti za jahanje.

Če želite doživeti to izkušnjo, morate obiskati naš lokalni ranč pr Kolenc , ki ponuja vodeno jahanje z lipicanci v obnočju Triglavskega narodnega parka.
Na ranču vam bomo ponudili izkušenega vodiča,vodičko in usposobljenega lipicanskega konja, s katerim boste lahko raziskovali prelepe poti in steze v parku.

Med jahanjem boste lahko občudovali raznoliko naravo, alpske vrhove, gozdove in morda tudi srečali divje živali, kot so srne,jeleni in gamse.
Ne pozabite, da je Triglavski narodni park zaščiten naravni rezervat, zato je pomembno, da spoštujete pravila in smernice glede varstva narave med vašim obiskom.
Vodeno jahanje v Triglavskem narodnem parku z našimi lipicanci je nepozabna izkušnja za ljubitelje narave in konj ter tiste, ki iščejo priložnost, da raziskujejo čudovite alpske pokrajine Slovenije.
Ne pozabite rezervirati svojega termina vnaprej, da boste zagotovili svojo izkušnjo v tem čudovitem naravnem okolju.

Veselimo se vašega obiska.

Videoposnetek

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Poljšica pri Gorjah 57, 4247 Zgornje Gorje, Gorenjska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KLEMEN KOLENC - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
71030000
Naslov:
Poljšica pri Gorjah 57, 4247 Zgornje Gorje
Odgovorna oseba:
Tjaša
Kontaktna oseba:
Tjaša
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
040504992
E-mail:
kmetijaprkolenc@gmail.com
Certifikat
Naziv:
KLEMEN KOLENC - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Naslov:
Poljšica pri Gorjah 57, 4247 Zgornje Gorje

Kontaktne osebe

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
09:00 - 20:00
Torek
09:00 - 20:00
Sreda
09:00 - 20:00
Četrtek
09:00 - 20:00
Petek
09:00 - 20:00
Sobota
09:00 - 20:00
Nedelja
Zaprto