Image
Image
6251
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew56470.jpg

ADAPTACIJA PRENOVA STANOVANJA HIŠE

Gorče 22, 2372 Libeliče, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

ADAPTACIJA PRENOVA HIŠE STANOVANJA DOMA – KJE ZAČETI?

Odločili ste se, da boste stanovanje ali hišo adaptirali prenovili. Prvo vprašanje, ki si ga morate zastaviti, je - kje začnete in kako se boste lotili izvajanja vaše ideje? Seveda vas zanima, koliko bo to stalo in kako dolgo bo trajalo.

V glavi je veliko zamisli, kako bo vaš novi  dom izgledal, toda niste prepričani, ali se vse ujema z vašim prostorom. Pred vami je velika odločitev, ker boste uredili dom, kjer boste preživeli veliko časa. Sprašujete se, ali je ideja dobra, ali bo prostor funkcionalen in kako iz trenutnega stanja doseči maksimum. Zato odločitev ni treba pospešiti, pazljivo preučiti vse pozitivne in negativne vidike vaših odločitev.

Treba se je odločiti, katere sobe in v kakšnem obsegu bodo sobe preoblikovane, vse v skladu s svojim proračunom. Obrnitev prinaša nekaj negativnih vidikov, kot so hrup, prah in dolgoročno posvetovanje z mojstri. Vendar je vse to majhna žrtev za vaše sanje. Predlagamo vam, da delo opravite v celoti. Je tudi najcenejša varianta, saj večina mojstrov daje popust pri večjih delih.

Morate določiti proračun, izbrati stil notranje opreme in izbrati prave mojstre ali podjetje, ki bo opravilo adaptacijo prenovo hiše stanovanja profesionalno in hitro. Če želite, da je vaše stanovanje funkcionalno, a tudi vizualno privlačno in se ne počutite udobno s to zahtevno nalogo, je priporočljivo najeti notranjega oblikovalca, ki vam bo pomagal oblikovati vaš novi življenjski prostor na najboljši in najučinkovitejši način. Ker ste že začeli z velikim projektom, in ne želite narediti nekaj amaterskih napak. Od strokovnjaka boste hitro izvedeli vse dobre in morebiti slabosti vašega prostora. Izmerite ga, prisluhnite svojim idejam in željam in z njim izdelajte celotno idejo. Naslednja faza je zasnova projektnega projekta, ki vam bo dala resničen vpogled v celotno situacijo. Možno je ustvariti več različic projekta. Več različic idejnega načrta je zasnovano tako, da vam pomaga videti, katere značilnosti so znotraj vašega prostora. Tako ima vsaka različica različne stroške prilagajanja. Cilj je najti najboljšo možno varianto. Kombinacija želja, priložnosti, izvedljivosti in cen za adaptacijo prenovo hiše stanovanja.

Na podlagi končne različice konceptualnega projekta adaptacije prenove hiše stanovanja  gre v bolj podrobno in konkretno fazo. To vključuje konkreten dogovor o morebitnem rušenju in gradnji, ki je potreben v prostoru, konkreten dogovor o namestitvi in ​​izvedbi vseh novih talnih, stenskih in stropnih oblog ter shemi namestitve. Vse, kar spremeni, zgradi, odstrani ali obnovi vaše stanovanje ali hišo, je treba opredeliti tako, da lahko mojstri opravijo delo točno tako, kot je zasnovano.

Pomembna pomoč pri tej končni zasnovi je 3D vizualizacija, ki uporabniku, gospodarju in oblikovalcu omogoča boljši vpogled v končno različico celotnega projekta, adaptaciji prenovi hiše stanovanja saj gleda tudi na prihodnost vašega stanovanja in njegov končni videz. Vsekakor vam priporočamo, da se posvetujete z oblikovalci, ki ustvarjajo 3D vizualizacijo prostora, saj je to edini način, da dosežete največ prostora.

Po fazi 3D sledi oblikovanje proračuna za adaptacijo prenovo hiše stanovanja. Ocenjevanje stroškov prilagajanja je mogoče samo na tej stopnji. Ocene stroškov so pred to fazo nemogoče.
Ko opravimo ta del, začnemo novo fazo - zbiranje ponudb gradbenih podjetij, izbiro izvajalcev, nadzor in usklajevanje del ter opremljanje stanovanja.

* Za nasvete o adaptaciji prenovi hiše stanovanja, vašega doma nas lahko pokličete

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gorče 22, 2372 Libeliče, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Trgovina in storitve, Jure Pšeničnik s.p.
Davčna št.:
84174579
Naslov:
Libeliče, 22 Gorče
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6000 0000 0635 615 (LON d.d., Kranj)
Kontaktna oseba:
Jure Pšeničnik
Govorimo:
 SI
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 840 738
E-mail:
info@storitve-jelka.si
Certifikat
Naziv:
Trgovina in storitve, Jure Pšeničnik s.p.
Naslov:
Libeliče, 22 Gorče

Socialno omrežje