Image
Image
6875
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51752.jpg

JERNEJEV HRAM, ŠENTJERNEJ

Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Smo gostilna in picerija Jernejev hram v centru Šentjerneja. V dveh nivojih imamo poleg osrednjega dela gostilne še ločene prostore za zaključene družbe do 150 oseb. V neposredni bližini je tudi parkirišče za avtobuse.

Stalna ponudba: malice, kosila, tradicionalne slovenske jedi , družinska nedeljska kosila, pice iz krušne peči, solatni krožniki, mehiška in morska hrana, postrvi, jedi z žara, jedi po naročilu,…

Nudimo lahko pogostitev za približno 150 do 200 oseb hkrati. Pri sestavi menija se prilagodimo željam gostov.

Veselimo se Vašega obiska!

Nudimo vam okusne pizze iz krušne peči, širok izbor mehiških jedi ter morske dobrote. Za ljubitelje mesa smo pripravili čevapčiče po hišnem receptu in ostale jedi z žara ali pa se odločite za zrezek pripravljen na vam najljubši način. Izbirate lahko tudi iz naše ponudbe raznovrstnih solatnih krožnikov. Za sladokusce pripravljamo domače sladice (tortice, tiramisu,...) iz naravnih sestavin. Za najmlajše smo pripravili otroške menije, ki vključujejo še sladko presenečenje.

Vsak dan od ponedeljka do sobote imamo v ponudbi do 10 vrst malic, za vas pa pripravljamo tudi dnevna kosila. Ob nedeljah vam nudimo 3 vrste nedeljskih kosil. Več o naših pripravljenih menijih lahko preberete v zavihku “Tedenska ponudba”.

Nudimo vam pogostitve za zaključene družbe (rojstni dnevi, obletnice, obhajila, birme, poroke, sedmine, poslovna srečanja,…), da bo praznovanje prijetno za vse, vam na vašo željo v prostoru pripravimo tudi kotiček za najmlajše. Pri meniju se prilagodimo vašim željam.

Pogostitev pa vam lahko pripravimo tudi na terenu oz. v vaših prostorih (catering).

Obiščete nas lahko tudi v Novem mestu.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Jernejev hram gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
50254979
Naslov:
Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto
Mobitel:
+386 (0)30 668 200
Telefon:
+386 (0)5 9930820
E-mail:
info@jernejevhram.si
Certifikat
Naslov:
Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto