Image
Image
5773
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew64789.jpg

JEZIKOVNA ŠOLA ROSSANA, LOGATEC

Tržaška cesta 17, Logatec, 1370 , , Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Rossana d.o.o. vam nudi velik izbor jezikovnih tečajev v skupinah in individualno namenjenim odraslim in otrokom ter podjetjem. Poučujemo v lastnih prostorih v Logatcu, na željo naročnika pa tudi na sedežu ustanove oz. podjetja.

Poleg standardnih tečajev vam nudimo tudi e-učenje tujih jezikov za odrasle in otroke. Učiteljem in drugim predavateljem pa so na voljo posebni programi, ki omogočajo na zabaven in hiter način kreiranje lastnih vaj za vse šolske predmete razen tehničnih, ki jih potem pošljejo preko interneta svojim učencem. Učitelj lahko s pomočjo posebnega programa tudi spremlja delo vsakega učenca, vajam pa dodaja slike, video in zvok.

Za vse tiste, ki si želite izpopolniti svoje znanje tujih jezikov v tujini, pa smo vam pripravili širok izbor jezikovnih šol po svetu. Tečaji so namenjeni otrokom, mladostnikom, študentom in podjetnikom. Vaši otroci ne bodo odpotovali v tujino z veliko skupino vrstnikov iz Slovenije, to pa je naša prednost pred konkurenco. Posebni programi za vso družino! Zahtevajte ponudbo.

Vabljeni tudi v naše Središče za samostojno učenje, kjer vam nudimo brezplačno učenje tujih jezikov, računalništva in ostalih znanj, ki so vam na voljo v našem središču. Če imate tudi sami željo organizirati predavanje oz. svoje znanje širiti naprej, nas pokličite in skupaj bomo organizirali delavnice, krožke, predavanja in seminarje za vse zainteresirane in željne novih znanj in druženja. Le pogumno na plan z idejami!


PROGRAMI


Jezikovni tečaji v Sloveniji

• Jezikovni tečaji v tujini
  • Angleščina
  • Nemščina
  • Italijanščina
  • Španščina
  • Ruščina

Inštrukcije, Prevajanje, lektoriranje

Drugo izobraževanje


E-UČENJE TUJIH JEZIKOV


Zastopamo svetovno priznane programe založnika CLARITY in drugih priznanih podjetij na področju e-učenja tujih jezikov. Na voljo vsi svetovni jeziki kot tudi »eksotični jeziki«. Nekateri programi so na voljo tudi kot CDji, CD-ROMi ali DVDji.

Programi delujejo na osebnem računalniku, v mrežni verziji, preko interneta, tablice, iPADa. Posebne cene za šolstvo, izobraževalne inštitucije in knjižnice.

Le kdo si ne želi učiti kar s pomočjo tablice ali iPADa?! Za to potrebujete le še internet povezavo.

Podjetja in posamezniki s tem znatno zmanjšajo stroške izobraževanja. V program lahko vstopate kjerkoli in kadarkoli, saj vam je program na voljo vsak dan 24 ur. Udeleženec takega izobraževanja si sam izbira čas, način in trajanje učenja.

Programi tudi spremljajo delo vsakega posameznika, popravljajo napake ter beležijo rezultate.

Želite svoje delo preko računalnika nadgraditi oz. preveriti še s svojim mentorjem? Mi smo pravi naslov za vas.

Učiteljem in drugim predavateljem pa so na voljo tudi posebni programi, ki omogočajo kreiranje lastnih vaj za vse šolske predmete razen tehničnih, ki jih potem pošljete preko interneta svojim učencem. Učitelj lahko s pomočjo posebnega programa tudi spremlja delo vsakega učenca. Primerno za vse učitelje, tudi za tiste, ki niso vešči računalnika, saj vas program vodi skozi vaše delo. Na enostaven način lahko dodajate slike, video, zvok itd.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 17, Logatec, 1370 , , Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
ROSSANA d.o.o.
Davčna št.:
53157516
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 719 567
Telefon:
+386 (0)1 7509590
Telefon:
+386 (0)59 334400
E-mail:
info@rossana.si
Faks:
+386 (0)59 010726
Certifikat

Socialno omrežje