Image
Image
7187
  • Gostinstvo
  • Gostilne
  • SVEŽE MALICE IN KOSILA, PRAZNOVANJA, ZAKLJUČNE DRUŽBE, GOSTILNA AMFORA BREZOVICA PRI LJUBLJANI
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2292/jovanovic-nada-s-p-gostilna-amfora-brezovica-pri-ljubljani_1701781023.jpeg

SVEŽE MALICE IN KOSILA, PRAZNOVANJA, ZAKLJUČNE DRUŽBE, GOSTILNA AMFORA BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Podpeška cesta 150 150, 1351 Ljubljana, Osrednjeslovenska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

V gostilni Amfora se zavezujemo k zagotavljanju vrhunske gastronomske izkušnje, kjer se prepletajo okusnost jedi, prijeten ambient in gostoljubnost našega osebja.

Dobrodošli v gostilni Amfora

V gostilni Amfora v Brezovici pri Ljubljani vam ponujamo izvrstne malice in kosila v prijetnem ambientu. V gostilni Amfora v Brezovici pri Ljubljani imao na voljo velik prostor za zaključene družbe, kjer se lahko poveselite s prijatelji ali sodelavci. Po vaših željah pa ga lahko tudi praznično aranžiramo za poroke in posebna slavja.

Gostilna Amfora vas razvaja

Širok izbor jedi v gostilni Amfora v Brezovici pri Ljubljani bo zadovoljil vse okuse. Hladne in tople predjedi ter okusni aperitivi bodo ogreli vaše brbončice za  tradicionalne, vegetarijanske in sodobne jedi. Za vas pripravljamo mesne specialitete, divjačino in jedi na žaru. Za ljubitelje morske hrane ponujamo sveže pripravljene morske in sladkovodne ribje jedi, škampe in lignje. Zraven pa vam postrežemo zdrave zelenjavne priloge, solate, riž ali krompir na sto in en način.

Za ljubitelje sladkih jedi ponujamo palačinke, zavitke, sladolede, sadne kupe in hišno gibanico Amfora. Po obroku se lahko nadaljujete gurmanske užitke z okusnimi slovenskimi siri in vini. Imate rojstni dan, obletnico če je tako ste dobrodošli saj sprejeamom rezervacije za skupine.

Naša ponudba zajema:

  1. Izvrstne malice: Vsak delovni dan vam nudimo širok izbor okusnih malic, ki vas bodo napolnile z energijo in zadovoljstvom. Naši kuharji skrbno izbirajo sestavine ter pripravljajo sveže in kakovostne obroke.

  2. Dnevna kosila: Sestavili smo pestro ponudbo dnevnih kosil, ki temelji na sezonskih sestavinah. Od tradicionalnih domačih jedi do sodobnih kulinaričnih inovacij, pri nas boste vedno našli nekaj, kar bo zadovoljilo vaše brbončice.

  3. Prijeten ambient: Gostilna Amfora vas bo očarala s svojim toplim in prijetnim ambientom. Ne glede na to, ali prihajate na hitro malico ali si vzamete čas za sproščeno kosilo s prijatelji, bo naše vzdušje doprineslo k prijetnemu doživetju.

  4. Gostoljubno osebje: Našo ekipo odlikuje predanost in prijaznost. Trudimo se, da vsak obisk naše gostilne postane nepozabno doživetje. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jedi, ponudimo priporočila glede vina in poskrbimo, da se počutite dobrodošle.

Vabljeni, da se prepustite kulinaričnim užitkom in doživite gostoljubje gostilne Amfora. Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podpeška cesta 150 150, 1351 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
JOVANOVIČ NADA S.P.
Davčna št.:
90943368
Naslov:
Podpeška cesta 150, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0242 6009 2095 826 (NLB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)1 365 13 53
E-mail:
gostilna.amfora@gmail.com
E-mail:
rebeccajovanovic@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
JOVANOVIČ NADA S.P.
Naslov:
Podpeška cesta 150, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
10:00 - 22:00
Torek
10:00 - 22:00
Sreda
10:00 - 22:00
Četrtek
10:00 - 13:00
Petek
10:00 - 22:00
Sobota
10:00 - 22:00
Nedelja
10:00 - 22:00
V času praznikov prosimo predhodno pokličite.