Image
Image
4987
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20774.jpg

K8 DIZAJN, UMETNIŠKO USTVARJANJE, CERKNICA

Kovačeva ulica 8, Cerknica , Cerknica

Galerija slik

Predstavitev

Sandra, ki stojim na vrhu svojega K8 dizajna, sem uradno inženirka grafične tehnike. Pot me je doslej peljala skozi nekaj založniških hiš, a prava ljubezen se je skrivala drugje, ne samo na računalniški miški in ob prelivanju barv na ekranu in potem pod tiskarskimi stroji. Pa vendar me je 10-letno ukvarjanje z oblikovanjem knjig zaznamovalo: že bežen prelet mojega igrivega unikatnega sveta nakita pove, da sta me črna in bela barva, v kateri sem zrla v računalniški ekran, ko sem skozi leta »postavljala« in oblikovala knjige, začarali. A brez barve ne gre. Že iz mojega logotipa intenzivno brizgne pljusk magente, barve, ki bo sčasoma morda edina, ki bo ob beli in črni sestavila podpis Sandre Pohole in moje vzpenjajoče se znamke unikatnega nakita K8 dizajn. Z njim sem ravnokar vstopila v tretje leto obstoja.

Samostojna podjetniška pot je pri K8 dizajnu polna hitrih reakcij in zadovoljstva ob narejenem, a tudi nenehnega iskanja novega, učenja in raziskovanja, pa naj bo pri materialih ali izvedbi ali prodajnih rešitvah. Živim s svojo znamko, bogat prodajni program pa se spreminja skoraj tako hitro kot barva na mojih kratko postriženih laseh ali na okvirjih očal.

Med izdelki prevladujejo nakit in drobni okraski, ki prinašajo veliko veselja novim lastnicam in lastnikom. Zaščitni znak so mi kmalu postali prašički za srečo in pikapolonice. Te živopisane drobne živalce so postale priljubljeno darilo za vse, ki cenijo drobne pozornosti in v tem drvečem času verjamejo, da morajo obstajati drobni amuleti, ki nas varujejo pred vseenostjo, nas spominjajo na prijaznega darovalca in to, kar nosijo: srečo. Bolj obračaš te drobne čudeže in iščeš v njih sled človeških rok, bolj si presenečen in navdušen, kaj zmore natančna, predana in nadarjena roka. Gotovo so ob ogledu mojih izdelkov tako razmišljali tudi strogi žirantje v komisiji na Obrtni zbornici pod vodstvom prof. dr. Janez Bogataja, ki so mojim izdelkom leta 2011 podelili certifikat Art&Craft Slovenija.

In še to, sama ničesar ne skrivam, če je kdo dovolj potrpežljiv, se lahko prvih korakov moje obrti nauči s pomočjo natančnih in igrivih navodil, ki jih delim kar na svoji strani na Facebooku, eni najboljših odskočnih desk za seznanjanje z mojimi izdelki doma in po svetu. Svoje filigransko drobne male čudeže ustvarjam najraje v polimerni glini, v zadnjem času pa še več iz gline, ki je narejena na osnovi čebeljega voska. Delo z njim je še prijetnejše, saj se z gnetenjem drobcev te gline preoblikuje nekaj, kar je bilo nekoč del narave, zdaj pa postaja umetniški izdelek, ki nam omogoča, da drobec narave zaživi tudi z nami.

Kaj takega, kot nastane pod rokami ustanoviteljice in punčke za vse pri K8 dizajn, ne morete videti na tržnicah z uvoženim nakitom na meter. Toliko drobnih in natančno izdelanih detajlov, povezanih v harmonično celoto, okrašenih z dodano pentljo in ravno prav v duhu s časom vedno najhitrejših najstnic, ne, tega se ne najde med bižuterijo, ki je naprodaj že po vseh trgovinah če že ne enaka, pa vsaj dolgočasno podobna. K8 dizajn ustvarja čarobni črno-beli svet, presekan z brizgi energičnih barv, ki prinašajo lepoto in zadovoljstvo novim lastnicam in lastnikom.

Prepoznavni in igrivi logo K8 dizajna najdete na vseh pomembnih druženjih slovenskih mladih unikatnih ustvarjalcev. Tudi s tujino je povezanih nekaj drznih načrtov, o katerih pa še raje ne govorim. Verjamem pa v moč družabnih omrežij in lastno vztrajno delo in širjenje drobnih lepot iz K8 dizajna.


- grafično oblikovanje
- založništvo
- prašički
- nakit

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Naziv:
k8 dizajn, umetniško ustvarjanje, Sandra Pohole s.p.
Davčna št.:
37678906
Mobitel:
386 (0)40 364 433
Telefon:
+386 (0)1 7091048
E-mail:
sandra@k8dizajn.si
Certifikat
Naziv:
k8 dizajn, umetniško ustvarjanje, Sandra Pohole s.p.