Image
Image
5908
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78244.jpg

PREVOZI V NEMČIJO, PREVOZI PO EVROPI, DOSTAVA POŠILJK, ZBIRNI TOVORI, PREVOZNIŠTVO TADEJ KAMBIČ s.p.

Železničarska cesta 28, 8340 Črnomelj, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Kambič transport ponuja hitre in kvalitetne storitve prevoza v Avstrijo, Nemčijo, Italijo, Poljsko, države bivše Jugoslavije in drugod po Evropi.

Poskrbimo za visoko varnost transporta.

Ponujamo tudi prevoze preko zbirnika.

Ukvarjamo se tudi z organiziranjem pošiljk po vsej Evropi.

Za več informacij nas kontakterajte.

Dobrodošli v svetu mednarodnega transporta, kjer se meje prepletajo z odličnostjo in učinkovitostjo. Smo vaša zanesljiva povezava med državami in kontinenti, omogočamo pa vam prevoze preko Avstrije, Nemčije, Italije, Poljske, držav bivše Jugoslavije ter še mnogih drugih destinacij po Evropi.

Naša predanost vam je zagotoviti izjemno in brezhibno izkušnjo mednarodnega transporta. Z našo strokovnostjo in bogatimi izkušnjami v transportni industriji se zavedamo, kako pomembno je, da vaše blago prispe pravočasno, varno in nedotaknjeno na ciljno destinacijo.

Prevoze izvajamo prek ključnih evropskih držav, ki predstavljajo gospodarska središča in pomembne trgovinske poti. Skozi Avstrijo, Nemčijo, Italijo, Poljsko in države bivše Jugoslavije nudimo neposredne in preverjene transportne poti, ki omogočajo optimalno sledenje in sledljivost vašega blaga v vsakem trenutku.

Naša logistična mreža je temelj prilagodljivosti in hitrosti. Ne glede na obseg vaših potreb, smo pripravljeni zagotoviti rešitve, ki ustrezajo vašim zahtevam. S skrbnim načrtovanjem in natančno izvedbo logističnih procesov vam nudimo hitre, varne in stroškovno učinkovite prevoze.

Ponosni smo, da igramo ključno vlogo pri povezovanju poslovnih svetov in družin, saj se zavedamo, da vsaka pošiljka predstavlja več kot le fizični tovor. Vodijo nas vrednote odgovornosti, zanesljivosti in strastne predanosti kakovosti, ki jih prepletamo v vsakem transportu, ki ga izvedemo.

Zaupajte nam svoje mednarodne prevoze, in dovolite nam, da vaše blago prepeljemo skozi Avstrijo, Nemčijo, Italijo, Poljsko, države bivše Jugoslavije in še dlje po Evropi. Vaše zaupanje nas navdihuje, da se vsak dan trudimo doseči najvišje standarde in preseči vaša pričakovanja.

Ponosno vam predstavljamo Kambič Transport, samostojnega podjetnika, specializiranega za vrhunske prevoze in logistične rešitve. Naše storitve vključujejo hitre in zanesljive prevoze v Nemčijo ter po vsej Evropi. Ne glede na obseg vaših potreb, smo tu, da zagotovimo prilagodljive in visokokakovostne rešitve.

Smo vaš zanesljiv partner za prevoz blaga v Nemčijo, ne glede na vrsto in velikost. Naša izkušena ekipa se posveča vsaki podrobnosti, da vaša pošiljka prispe varno in pravočasno. S strokovnim znanjem o mednarodnih logističnih procesih in predanostjo kakovosti, zagotavljamo, da bo vaše blago vedno v najboljših rokah.

Poleg prevozov v Nemčijo, smo specializirani za prevoze po celi Evropi. Naša široka mreža partnerjev nam omogoča, da vaše blago dostavimo na cilj kjerkoli v Evropi, kar vam omogoča nemoten pretok vašega poslovanja.

Dostava pošiljk je naša strast. Ne glede na velikost in težo pošiljke, se z njo ukvarjamo s posebno pozornostjo in skrbnostjo. Naša storitev dostave pošiljk vključuje hitre odzive, natančno sledenje in pravočasno dostavo, saj razumemo, kako pomembno je, da vaša pošiljka pride pravočasno.

Ponujamo tudi zbirne tovore, kar pomeni, da lahko optimiziramo stroške prevoza in vaše blago dostavimo skupaj z drugimi pošiljkami. To omogoča učinkovito upravljanje logistike in zmanjšanje stroškov.

V podjetju Tadej Kambič S.P. verjamemo v kakovost, zanesljivost in prilagodljivost. Naša predanost strankam nas usmerja k nenehnemu izboljševanju in iskanju najboljših rešitev za vaše prevozne potrebe. Zaupajte nam svoje zahteve in prepustite nam, da skrbimo za vaše prevoze, dostave in logistične izzive.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Železničarska cesta 28, 8340 Črnomelj, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KAMBIČ TRANSPORT, TRANSPORTNE STORITVE, TADEJ KAMBIČ S.P.
Davčna št.:
46936467
Naslov:
Železničarska cesta 28, 8340 Črnomelj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 2933 477 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Kontaktna oseba:
Tadej Kambič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)40 692 789
E-mail:
tadej.kambic@gmail.com
Certifikat
Naziv:
KAMBIČ TRANSPORT, TRANSPORTNE STORITVE, TADEJ KAMBIČ S.P.
Naslov:
Železničarska cesta 28, 8340 Črnomelj