Image
Image
6358
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew70473.jpg

KAMP GABRJE, TOLMIN

Volarje 57 , Tolmin, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Kamp Gabrje se nahaja v dolini reke Soče (Posočje), v bližini Tolmina. Kamp leži na idilični lokaciji na levem bregu reke Soče pod vasjo Gabrje, v preteklosti znani pod imenom Johnson.  Kamp Gabrje je namenjen predvsem športnim navdušencem, popotnikom, družinam in različnim skupinam.

Idealni letalni pogoji v dolino privabljajo jadralne padalce in zmajarje z vsega sveta. Reka Soča z njenimi pritoki je prvovrsten poligon za različne adrenalinske vodne športe, kot je rafting, kayaking, canyoning, na njej uživajo ribiči.

Storitve v kampu

  • Bar   
  • Igrala in Šport   
  • Sanitarne enote   
  • Wi-fi povezava   
  • Pristajalni prostor
  • Jutranja dostava kruha   
  • Zajtrk & popoldanski obrok

Aktivnosti

Gorsko kolesarstvo

Dolina Soče s svojimi prepletenimi potmi nudi odlično izhodišče za gorsko kolesarstvo. V kampu nudimo informacije, izposojo koles, komplet opreme za servis koles.
   
Pohodništvo

Dolina reke Soče je obdana z gorskimi verigami Julijskih Alp. Kamp Gabrje je odlično izhodišče za pohodniške avanture. Podamo se lahko po brezpotjih proti Mrzlemu Vrhu, dolini Tolminke, ...

Prosto plezanje

Dolina reke Soče ponuja več plezalnih smeri različnih težavnostnih stopenj. Kamp Gabrje je odlično izhodišče za plezalce. V kampu nudimo zemljevide in infomacije o plezališčih v okolici.
   
Športni ribolov

Kamp Gabrje je zaradi svoje neposredne lege ob reki Soči odlična izbira za ljubitelje ribištva. Soška postrv, kraljica sladkovodnih voda, je največji magnet za ribiče celega sveta.

Vodni športi na smaragdni reki

Dolina reke Soče je ena izmed najbolj priljubljenih točk v Evropi med ljubitelji športov na divjih vodah. Kamp je vstopno/izstopno mesto za reko Sočo.
   
Jadralno padalstvo & zmajarstvo

Prihajamo z različnih področij prostega letenja. Na Kamp Gabrje gledamo kot HQ za jadralno padalske in zmajarske aktivnosti v Posočju.

Cenik

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
KARPIS, gostinstvo in turizem, d.o.o.
Davčna št.:
88774112
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386(0)40 153 490
Mobitel:
+386(0)31 630 630
E-mail:
info@camp-gabrje.com
Certifikat

Socialno omrežje