Image
Image
1204
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8988/kamp-labrca-tolmin_1706784353.jpeg

CAMP LABRCA TOLMIN Priporočamo

Volče 87c, 5220 Tolmin, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Labrca & Maya team Tolmin - raj za preživljanje prostega časa.

PRIJAVA V KAMP:

marec in oktober - po predhodnem dogovoru na tel. št. 041 781 723 (Borut) ali 041 923 030 (Mojca)

april, maj, september: vsak dan od 11:00 - 19:00 (v kolikor pridete izven delovnega časa pokličite  na tel. št. 041 781 723 (Borut) ali 041 923 030 (Mojca)

junij, julij, avgust: vsak dan od 11:00 - 21:00

 

ODJAVA IZ KAMPA:
vsak dan od 9:00 do 11:00 ( v primeru odjave po 11:00 uri se zaračuna dodaten dan)


PODALJŠANJE BIVANJA V KAMPU LABRCA ZA ŽE PRIJAVLJENE GOSTE:
Podaljšanje bivanja je možno v kolikor nam to dopuščajo predhodne rezervacije. Za informacije o podaljšanju bivanja v kampu Labrca se zglasite v naši recepciji.


ZAJTRK LABRCA:
Zajtrk Labrca strežemo vsak dan od 8:00 do 10:00. Zajtrk je potrebno predhodno naročiti v recepciji kampa. Zajtrk se doplača po ceni 12€ / odrasli in 10€ / otroci stari od 6 do 10 let.
Zajtrk: salama, sir, med, marmelada, maslo, sveže pečen kruh in rogljiček, kava, pomarančni sok in voda.


Zakaj obiskati kamp Labrca?

Kamp Labrca je odlična priložnost za pobeg iz mestnega vrveža in uživanje v neokrnjeni naravi doline reke Soče. Kamp Labrca se nahaja tik ob smaragdni lepotici – reki Soči in je tako idealna lokacija, da se popolnoma sprostite, napolnite baterije in uživate v dejavnostih, ki so vam v kampu na voljo. Poglejmo nekaj razlogov, zakaj prosti čas preživeti v kampu Labrca, zakaj v Tolmin:

  • Adrenalinske vodne aktivnosti na reki Soči: Reka Soča in dolina Soče sta znani po svojih razburljivih vodnih športih, kot so rafting, kajak in canyoning (soteskanje). Uživajte v osvežilnih in adrenalinskih vodnih aktivnostih, obdani z neokrnjeno naravo.
     
  • Kolesarski užitki ob reki Soči: Izkoristite prosti čas za raziskovanje lepot doline reke Soče na kolesu. Kamp Labrca vam omogoča najem e-koles in/ali gorskih koles, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju čudovitih naravnih, kulturnih in zgodovinskih kotičkov. Na recepciji kampa vam bomo z veseljem svetovali, kam se lahko s kolesi zapeljete. Posočje je namreč polno čudovitih poti; nekatere potekajo tik ob reki Soči, druge vas peljejo na višje ležeče točke, od koder boste lahko občudovali razgled na dolino. Možni so tudi vodeni izleti.
     
  • Pohodništvo v Posočju: Ne glede na vaše izkušnje ali kondicijo, kamp Labrca je odlična izhodiščna točka za raziskovanje številnih pohodniških poti v Posočju. Vikendi in počitnice so idealne za odkrivanje čudovitih krajev v okolici, od razglednih točk do slikovitih gozdnih poti. Mimo kampa Labrca potekata tudi dve priljubljeni daljinski poti: Juliana Trail in Alpe Adria Trail. 
     
  • Izposoja opreme: V kampu Labrca vam je na voljo vsa potrebna oprema, da vaš prosti čas v dolini reke Soče preživite aktivno. Nudimo izposojo e-koles, gorskih koles, SUP-ov, mini raftov in kajakov, ter vso potrebno tehnično opremo.

Izkoristite najboljše, kar vam dolina Soče lahko ponudi in rezervirajte svoj prosti čas za sprostitev v kampu Labrca ter si napolnite baterije za nove osebne in službene izzive.   

Več o kampu:

Kamp - šotorišče Labrca v Tolminu je prava destinacija za vse, ki se želijo sprostiti v objemu neokrnjene narave in hkrati iščejo nepozabno avanturo! Nahajamo se tik ob reki Soči, ki je priljubljena destinacija za vse vrste športnih aktivnosti in sprostitve v neokrnjeni naravi.

Naši gostje imajo popust za vse športne aktivnosti, vključno z raftingom, kajakom in canyoningom. Mnoge razveseli tudi dejstvo, da si lahko izposodite različne športne rekvizite, kot so e-bike, SUP, kajak, mini raft ali  MTB klasik.. Da vam polepšamo doživetje pri izposoji rekvizitov za užitke na reki Soči izvajamo tudi prevoze nazaj v kamp. Prevoz je že vštet v ceni izposoje rekvizitov.  Po napornem dnevu vabljeni, da obiščete našo okrepčevalnico in si privoščite eno izmed okusnih jedi. Strežemo tudi zajtrk in sicer vsak dan med 8:00 - 10:00.

Kampu Labrca vam nudi vso potrebno udobje, kot so tuši, wc-ji, pomivalnica, skupna kuhinja, internet in parkirišče. Žal zaenkrat še nimamo urejenega prostora za izpust umazane vode in praznjenje kemičnih wc-jev avtodomov. Prepovedano je kurjenje ognja zunaj urejenih kurišč.

Kamp Labrca je odprt od 1. aprila do 30. septembra, vendar smo prilagodljivi in se lahko dogovorimo tudi za druge termine. Enostavno se prijavite in registrirajte na naši spletni strani, da bo ob vašem prihodu že vse urejeno in pripravljeno za vaše udobno bivanje. S tem si boste zagotovili prosto kampirno mesto ob vašem prihodu.

Kampiranje je dovoljeno samo s predhodno registracijo preko spleta ali v recepciji agencije Maya

Kamp je razdeljen na CONO1 in CONO 2. V CONI 1 je obvezno doplačilo elektrika.

Prosimo vas, da upoštevate nočni mir od 23:00 do 8:00.

Dobrodošli v kampu Labrca!

Tolmin je znan po svojem festivalskem dogajanju v poletnih mesecih. Datumi festivalov v letu 2024 so naslednji:

Butik Festival 10. - 14.7.2024,

Tolminator Metal Fest 24.- 28.7.2024,

PRH - Punk Rock Holiday 06.- 09.08.2024,

OverJam 14. - 18.8.2024

Ker se festivali odvijajo nedaleč stran od Kampa Labrca, obstaja možnost, da se v kamp sliši festivalsko dogajanje.


Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite 051 312 972.

Videoposnetek

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Volče 87c, 5220 Tolmin, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MAYA TEAM D.O.O.
Davčna št.:
SI24153044
Naslov:
Volče 87c, 5220 Tolmin
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
Tolmin
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 3500 1000 1702 165
Odgovorna oseba:
Borut Nikolaš
Kontaktna oseba:
Borut Nikolaš
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
041 781 723
Certifikat
Naziv:
MAYA TEAM D.O.O.
Naslov:
Volče 87c, 5220 Tolmin

Kontaktne osebe

CEO
Borut Nikolaš

Socialno omrežje