Image
Image
10336
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4132.jpg

KAMP PARK, PREBOLD

Latkova vas 227 , Prebold, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Kamp Park se nahaja v prijetnem naravnem okolju v manjši vasici Latkova vas blizu Prebolda ob reki Savinji in ima kapaciteto 25 šotorov ali prikolic. Površina  za kampiranje je travnata, dovolj pa je tako sončnih kot senčnih mest.

V reki Savinji je možen ribolov (karto kupite v recepciji), ob njej pa so urejene  sprehajalne in kolesarske poti. V oddaljenost približno 300m je tenis igrišče ter tudi druga športna igrišča. Bolj aktivni se lahko podate na pohode po okoliškem hribovju (Mrzlica, Hom, Reška planina, Gora Oljka). Če pa radi kolesarite, je naš kamp odlična izhodiščna točka za krajše izlete do jame Pekel in Rimske nekropole v Šempetru ter daljše do Celja (30km) in Logarske doline (60km).

Kdor  si želi samo poletnega poležavanja s kopanjem je v oddaljenosti 2,5 km od kampa obnovljen in lepo urejen bazen v Prebold-u.

Prenočite lahko tudi v sobah. Na razpolago so vam tri dvoposteljne in ena večposteljna (3-5 oseb) soba. Vse se nahajajo v 1. nadstropju poslovno-stanovanjskga objekta. Opremljene so z WC-jem, tušem in  TV ter centralno ogrevane, tako da je bivanje v njih možno skozi celo leto. Vhod v sobe je z večje terase, s katere je lep pogled na kamp Park z okolico.

Obiščite našo spletno stran in rezervirajte.


Kamp obratuje vsako leto
od 01.04. do 30.10.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Prenočišča in kamp Park, Darja Povše s.p.
Davčna št.:
64982530
Naslov:
Latkova vas 227
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 472 496
Telefon:
+386 (0)5 9925306
E-mail:
info@campingpark.si
Certifikat
Naslov:
Latkova vas 227