Image
Image
4997
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew70297.jpg

KAMP POLOVNIK, BOVEC Priporočamo

Ledina 8, 5230 Bovec, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Kamp POLOVNIK

Kamp Polovnik leži v lepem parku ob najstarejši cerkvici v dolini Soče in je le pet minut hoda oddaljen od središča Bovca, enega najlepših turističnih krajev na sončni strani Alp. Takšna lega je za goste velika prednost, saj je vse, kar Bovec ponuja, dosegljivo peš: športne agencije (rafting na Soči, soteskanje, kajak šola, rečni bob, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo s Kanina in Mangrta, jahanje, jamarstvo, plezanje) igrišča za tenis, pokriti bazen, športno letališče Bovec in druge rekreativne dejavnosti. Najbližja trgovina z živili je oddaljena le 50 metrov. Neposredno ob kampu Polovnik je tudi odlična restavracija z letnim vrtom.

Čudovita narava ter bogata zgodovinska in kulturna dediščina  Bovškega oblikujeta pisano in pestro izbiro. Od počitka in občudovanja naravnih lepot do bolj aktivnega preživljanja počitnic ob Soči. Piko na i poleg prelepih gora pa v tej ponudbi vsekakor pomeni reka Soča. Reka Soča navdušuje s svojo privlačno smaragdno barvo in bistrostjo ter je pravi el-dorado za ribiče in ljubitelje najrazličnejših športov na divjih vodah.

Velik del kampa Polovnik je v drevesnem gaju, dovolj pa je tudi sončnih površin.

Kamp Polovnik je odprt od 1. aprila do 15. oktobra.

Aktivnosti na Bovškem

Le malokatera pokrajina ponuja v poletnem času toliko različnih možnosti za športno udejstvovanje kot je Bovško. Turist lahko uživa prav v vseh dimenzijah: v vodi,na zemlji in zraku. Mehkoba zelenih planot, mračne sence sotesk in številnih slapov, igriv ples barv v globokih tesneh, kamnite čipke kraškega sveta, prekrasni razgledi, ki segajo do morja in očaka Triglava. Poezija užitkov ob tem zajame vsakega turista, ki se odloči svoj dopust preživeti na Bovškem. Vsak dan druga dogodivščina, vsak dan druženje z drugimi prijaznimi vodniki in aktivnega dopusta bo, kot bi mignil konec. Ostali pa bodo nepozabni spomini na eno najlepših alpskih dolin – Bovško.

Pohodništvo

Najbolj prvobiten stik človeka z naravo. Že stoletja ljudi vleče v gore, da bi videli, kako izgledajo kraji pod njimi, da bi se naužili svežega zraka, odpočili od tegob vsakdanjega življenja v dolini in predvsem našli svoj duševni mir v lepoti vršacev Julijskih Alp. Narava je v milijonih let na Bovškem izoblikovala izredno raznolik relief, ki se odraža v čudovitih gorah, alpskih krnicah in dolinah, gorskih travnikih in pobočjih, navdušujočih zaradi svoje prvobitnosti in divjine. Najvišji vrhovi Julijskih Alp, vključno z očakom Triglavom in družino njegovih sosedov Razorja, Prisanka, Jalovca in Mangrta so pravi izziv za planinskih užitkov željne pohodnike.

Kajak
   
Reki Soča in Koritnica sta s svojo raznolikostjo primerni tako za začetnike kot tudi za izkušene kajakaše. Težavnost rek je ocenjena od 2. stopnje v okolici Bovca, kjer potekajo začetniški spusti, pa vse do 5. stopnje v okolici Trnovega, kjer je raj za izkušene kajakaše. Tudi reke nevajeni se bodo pravilnega ravnanja s kajakom naučili v nekaj urah ob pomoči izkušenih vodnikov.     

Pohodništvo - sprehajalne poti

Bovško - dežela tisočerih možnosti za sprehode v neokrnjeno naravo Julijskih Alp. Mnoge poti v okolici Bovca, Srpenice, Loga pod Mangrtom, Soče in Trente so označene, zavarovane in nudijo neizmerne užitke ob pogledu na potoke, slapove, tišino alpskega gozda ter številne rože in živali, ki živijo na tem, po mnenju mnogih najlepšem delu Julijskih Alp. Loška Koritnica Bavšica Lepena Vrsnik Zadnjica Zadnja Trenta / Zapoden ...

Kolesarjenje

Številne kolesarske poti, ki so po pravilu speljane mimo najlepših kotičkov Bovškega, nudijo užitke tako rekreativcem, kot tudi ljubiteljem gorskega kolesarjenja. Rekreativci bodo navdušeni nad lahkotno, igrivo izpeljavo poti ter majhnimi višinskimi razlikami, izkušenejše pa bo očarala raznolikost poti, speljanih po hladnih gozdovih, bližini rek in potokov. Prav vsi pa še dolgo ne bodo pozabili kolesarjenja ob vznožju bovških dvatisočakov.

Cenik

Delovni čas

Ponedeljek   07:00 do 23:00
Torek 07:00 do 23:00
Sreda 07:00 do 23:00
Četrtek 07:00 do 23:00
Petek 07:00 do 23:00
Sobota 07:00 do 23:00
Nedelja 07:00 do 23:00

Urnik recepcije

09:00 - 11:00
18:00 - 21:00

Na voljo vam je tudi naš Apartma ALMA v bližini.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ledina 8, 5230 Bovec, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
WES'M Zasebno podjetje za turizem, gradbene storitve in trgovino d.o.o. Bovec
Davčna št.:
24372404
Naslov:
Ledina 8, 5230 Bovec
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HU
Telefon:
+386(0)5 3896007
E-mail:
kamp.polovnik@siol.net
Faks:
+386(0)5 3896006
Certifikat
Naslov:
Ledina 8, 5230 Bovec

Socialno omrežje