Image
Image
16231
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4797/kartografija-ljubljana_1711102292.jpeg

IZDELAVA IN PRODAJA ZEMLJEVIDOV TER TEMATSKIH KART Priporočamo

Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Vedno na pravi poti.

Kartografija d.o.o. je podjetje, specializirano za izdelavo, prodajo in distribucijo zemljevidov in stenskih kart. Zemljevidi pod blagovno znamko Kartografija so sveži, pregledni in vsebinsko bogati. V ponudbi imamo več kot 200 različnih kart in zemljevidov. Poleg standardnih izdelkov iz našega obsežnega založniškega programa, vam na osnovi naših dolgoletnih izkušenj s področja kartografske dejavnosti, najsodobnejše tehnologije, sproščene kreativnosti ter nekaj drzne domišljije nudimo tudi izdelavo tematskih, občinskih, turističnih, digitalnih, stenskih kart oziroma zemljevidov.

Z združevanjem naših bogatih izkušenj na področju kartografije in domiselnimi idejami nenehno premikamo meje oblikovanja zemljevidov.

Našim strankam omogočamo poznavanje njihovega okolja na razumljiv, dostopen in trajnosten način. Predani smo ustvarjanju zmogljivih kartografskih rešitev, ki lahko podjetjem, mestom in posameznikom pomagajo bolje razumeti njihovo okolje in ustvariti dinamične zemljevide, ki ne ne bodo le informirali, temveč tudi navdihovali.

Izdelava kart po naročilu za posameznike, mesta ali podjetja:

Tematski in turistični zemljevidi so postali pomembno orodje ne le za turistične destinacije, temveč tudi za občine, regije, lokalne skupnosti in različna združenja. Tematski zemljevidi običajno poudarjajo turistično in mestno infrastrukturo, gorske in pohodniške poti, kolesarske poti, tematske in učne poti, ki se uporabljajo v promocijskem gradivu, na informacijskih tablah, aplikacijah in spletnih straneh. Vsebina in oblika tematskega zemljevida se lahko prilagodita zahtevam naročnika, vključno z izbiro tematskih znakov ali piktogramov. V podjetju Kartografija d.o.o. imamo večletne izkušnje z izdelavo tematskih zemljevidov in je to ena od naših glavnih storitev.

 

OTROŠKI IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

V zadnjih nekaj letih smo se osredotočili na izobraževalni program za otroke. Cilj naših izdelkov je zagotoviti zabavne in privlačne dejavnosti, ki bodo pomagale razvijati kognitivne sposobnosti vašega otroka. Z našim programom bo vaš otrok spoznaval svet okoli sebe in se pri tem zabaval. Ne zamudite te čudovite priložnosti, da svojemu otroku podarite učenje in zabavo!

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KARTOGRAFIJA, založništvo in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
99802716
Naslov:
Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana
Država:
Slovenija
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 2900 0005 5440 983 (odprt 25.10.2007, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Jana Knific, direktorica
Kontaktna oseba:
Jana Knific, Mojca Brcko Satler
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 574 420
Telefon:
+386 (0)59 071 886
E-mail:
info@kartografija.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KARTOGRAFIJA, založništvo in trgovina d.o.o.
Naslov:
Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Prodaja
Mojca Brcko Satler

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
07:00 - 14:00
Torek
07:00 - 14:00
Sreda
07:00 - 14:00
Četrtek
07:00 - 14:00
Petek
07:00 - 14:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto