Image
Image
8076
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15826.jpg

PENZION MERKEŽ, BIZELJSKO

Brezovica na Bizeljskem 16, 8259 , Bizeljsko

Galerija slik

Predstavitev

Hiša na kmetiji je vse kaj drugega kot samo kraj za bivanje. Vas, dragi gostje, bova prijazno gostila Renata in Karlo. Karlo, strastni lovec in jaz – radovedna popotnica, prepričana, da je za vsakim hribčkom nova pot in nek neodkriti svet. Sedaj potujem tako, da v pogovoru z vami odkrivam nove dežele.

Odprta vrata pensiona
»Hotelirji » po srcu sva pred šestimi leti pogumno in hkrati prestrašeno odprla vrata Pensiona Merkež. Karl iz želje, da njegova rojstna hiša zaživi v novi preobrazbi, jaz iz davne želje mladih let, ko sem sanjala mali hotel ob morju.  Z željo, da pri nas odkrijete kako diši seno, okusa jabolka, pravkar utrganega z drevesa, hlada v senci lipe. Da za vas vsaj na kratko ustavimo čas. Da nas obiščete, da bi se potem vračali kot prijatelji.

V preteklih letih  sva se trudila za vaše dobro počutje, vstajala sva ob zori, da bi vi popili kavo pred "jago"; "robutali" sosedovo koruzo; vozili vas z džipom in motorjem; družili se ob ognju... in vsi ste pustili prijetne spomine.

Nastanitve
Sobe in apartma
Pension Merkež je majhen družinski penzion, zrastel na mestu stare kmečke hiše iz leta 1868. in njeno podobo ohranja v zunanjem videzu. Rustikalna oprema in barve se prilagajajo poimenovanjem naših 4 sob, detajli so skrbno izbrani, tako da bi vi občutili tradicijo in pridih starih časov. Sobe se imenujejo po sortah grozdja:


Sobe in apartma so zvočno izolirani, opremljeni s televizijo, brezplačnim žičnim internetom in samostojno kopalnico s tušem in sušilcem za lase.

Okus domačnosti
V jedilnici, v kateri se pozimi v kaminu poigrava ogenj vas razvajamo s preprosto okusno in sveže pripravljeno hrano.
Zjutraj naj vas prebudi omamni vonj kave. Okus marmelade, pripravljene po babičinem receptu, naj vam ob bezgovem soku privabi nasmeh.
Zvečer, ko se polni doživetij spet zberete za mizo – smo tukaj, da vas popeljemo v čase, ko je dišalo po domači kuhinji. Dovolite si skozi okuse jedi spoznati kraj vaših počitnic.

Kulinarika
Skrivnost naše kuhinje? Jedi, narejene iz svežih sestavin in brez naglice, pridejo s štedilnika začinjene s kančkom ljubezni. Ob predhodni najavi privoščite si kosilo pri nas, pogostite poslovne partnerje, praznujte obletnice, rojstne dneve.

Dobrodošlico ob kozarcu bizeljčana in ocvirkovi pogači pripravimo pod oboki vinske kleti.

Gostinska soba sprejme do 40 ljudi in ponuja zasebnost vašim praznovanjem. Igra ognja v kaminu bo vsemu dodala še poseben čar.

Na kozarček bizeljčana in narezek ste dobrodošli tudi nenapovedani gostje.


Vir: http://www.merkez.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brezovica na Bizeljskem 16, 8259 , Bizeljsko

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Kb - 3 trgovsko podjetje d.o.o.
Davčna št.:
46974008
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386 (0)31 699 146
Telefon:
+386 (0)7 4951311
E-mail:
info@merkez.si
Certifikat

Socialno omrežje