Image
Image
8673
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew16471.jpg

KIDPRO, ŠKOFJA LOKA

Partizanska cesta 47 , Škofja Loka, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Kidpro sva ustanovila Ivan Pejić in Tina Rupnik Pejić potem, ko sva s Kidpro mrežo svoja otroka zaščitila pred padci. Navdušena nad sistemom zaščitne mreže sva v Slovenijo pripeljala sodobno rešitev za preprečevanje padcev otrok, odraslih in hišnih ljubljenčkov. Verjameva, da bova na ta način prispevala k zmanjšanju števila poškodovanih otrok zaradi pomanjkanja ustrezne zaščite. 

Zaščitna mreža za otroke

Kidpro sistem zaščitne mreže je varna, zanesljiva in estetska rešitev za preprečevanje nesreč - padcev OTROK z okna, balkona, terase, stopnišča ... Uporablja se tudi kot zaščita hišnih ljubljenčkov in za preprečevanje vstopa golobov in drugih ptic in živali na balkon, teraso ali v notranje prostore.

Sistem je sestavljen iz nosilnih profilov in mreže iz najlona visoke nosilnosti. Umetni materiali vrhunske kakovosti in poseben sistem profilov omogočajo, da mreža debeline manj od milimetra prenese visoke obremenitve (najmanj 140 oz. 200 kg/m²), torej veliko več, kot je potrebno za zaščito otroka ali hišnega ljubljenčka. Poseben način izdelave vozlov oz. stičnih mest omogoča, da mreža obdrži visoko funkcionalnost tudi ob morebitni poškodbi enega ali več kvadratkov. Mreža in profili so posebej zaščiteni proti sevanju UV žarkov. Sistem nima ostrih robov, ki bi lahko poškodovali otroke.

Mreža je namenjena uporabi tako v notranjih kot zunanjih prostorih; povsod tam, kjer obstaja nevarnost padcev z višine. Skoraj nevidna mreža ne spreminja izgleda stavbe in se odlično prilagodi vsakemu prostoru. Ne zapira razgleda in ne preprečuje vstopa svetlobe in zraka. Mreža ne potrebuje vzdrževanja.

Prednost sistema Kidpro je tudi enostavna montaža, ki jo lahko izvede vsak, z minimalno mojstrsko veščino in uporabo osnovnega orodja (vrtalni stroj, vijačnik, meter, svinčnik, škarje in žagica).

Mreža je na voljo v dveh tipih. Prva je transparentna monofilamentna mreža z dvojnim vozlom, druga je bela multifilamentna mreža brez vozlov. Razlika med njima je v debelini, barvi oziroma vidljivosti, poslednično pa tudi v nosilnosti. Nosilni profili so za oba tipa mreže enaki, na voljo pa so v beli, sivi, črni in terakota barvi.

Mrežo in profile ponujamo v treh različnih paketih, ki ponujajo vse, kar je potrebno za enostavno montažo zaščitnega sistema. V paketu Kidpro PO MERI pripravimo ustrezno količino mreže, profilov in materiala za pritrjevanje glede na vaše izmere. Za zaščito hišnih ljubljenčkov in proti vstopom ptic priporočamo Kidpro PET. V tem primeru je možna tudi enostavnejša in cenovno ugodnejša montaža z nosilno vrvjo ali vezicami in ne pritrjevanje s profili. Kidpro KOMPLET vsebuje štiri standardne velikosti mreže in ustrezno količino profilov in materiala za pritrjevanje.

Sistem varnostne mreže za otroke so testirali in odobrili TÜV Argentina, Inštitut za tehnologijo konstrukcij AIDICO-Španija ter Inštitut za industrijsko tehnologijo INTI-Argentina. Varovalna mreža za otroke je pokazala pozitivne rezultate na naslednjih testih trdnosti, mehaničnih lastnosti in UV-odpornosti:

    • Varnostni standard ASTM F2006 (TÜV Argentina)
    • Trdnostni preizkus mehanskega obnašanja INTI OT št. 101/9195
    • Preizkus staranja po standardu ASTM D 4329 – 09 in ASTM G 154 – 06
    • Dinamično preizkušanje vpliva - trčenja mehkega telesa
    • Energetska absorpcijska sposobnost mreže po standardu UNE-EN 1263-1.2004 člen 7.6 in UNF-EN ISO 1806:2003 (ENAC)
    • Statični preizkus vzdržljivosti mrež po standardu UNE EN 1263-1:2004 člen 7.4 (ENAC)

Proizvajalec zaščitnih mrež za Kidpro je Netzen Protecciones, ki je po desetih letih raziskav leta 2007 sistem tudi patentiral (Patent n1/4: M 050102838).

Zaščita hišnih ljubljenčkov

Varovalna mreža Kidpro PET zanesljivo ščiti tudi hišne ljubljenčke pred padci z višine: z okna, balkona ali terase. Sodobno dizajnirana, prozorna in skoraj nevidna monofilamentna mreža ne spremeni izgleda stavbe in ohrani popoln razgled, ne preprečuje vstopa svetlobe in zraka in ne potrebuje vzdrževanja. Mreža nima ostrih robov in je tako namenjena vsem živalim. S Kidpro PET mrežo bo vaš ljubljenček na varnem.
Velikost romba: 5 x 5 cm.
Montaža: z nosilnimi profili, z vrvjo ali z vezicami.
Varovalna mreza, ki sciti hisne ljubljencke pred padci.

Zaščita pred golobi

Kidpro PET zaščitna mreža prepreči vstop golobom na balkon, teraso ter notranje prostore skozi okno. Mreža je skoraj nevidna, ne rabi vzdrževanja, ne zapira razgleda in je enostavna za montažo. Sodoben dizajn mreže ohrani videz okna, balkona ali terase in ne spremeni zunanjega izgleda stavbe. S Kidpro PET mrežo ste lahko prepričani, da noben golob ne bo prišel na vas balkon, teraso ali celo priletel skozi odprto okno.
Velikost romba: 5 x 5 cm.
Montaža: z nosilnimi profili, z vrvjo ali z vezicami.
Mreza, ki prepreci vstop golobov in drugih ptic

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Partizanska cesta 47 , Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kidpro, zaščitne mreže za okna in balkone, Ivan Pejić s.p.
Davčna št.:
27903842
Mobitel:
+386 (0)40 565 993
Telefon:
+386 (0)5 9015580
E-mail:
info@kidpro.si
Certifikat