Image
Image
6032
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27230.jpg

KINOLOŠKO DRUŠTVO AGILITY ILIRIJA, LJUBLJANA

Vodnikova cesta 155 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Naša mala šola je idealen začetek za vse, ki si želijo aktivnega sobivanja s psom. Nudi vse osnove za uspehe na nadaljnih področjih šolanja (agility, rally obedience, obedience, freestyle, frisbee, …), saj vsebuje elemente vseh teh športov, primerna pa je tudi za vse ostale, ki jih šolanje psov zanima in veseli. Naše vodilo je, da je zaposlen pes priden pes, zato je naš program zelo obsežen in zahteva vsakodnevno ukvarjanje s psom.

Poleg klasicne poslušnosti (poleg, sedi, prostor, odlaganje, odpoklic, itd.) veliko delamo na razvijanju kakovostnega odnosa človek-pes, igri, učenju trikov, razvijanju samostojnega mišljenja in samoiniciativnosti, motorike, sposobnosti koncentracije kljub motečim dejavnikom, veselju do dela in sodelovanja z vodnikom in pa seveda na samem izobraževanju vodnikov. Naš končni cilj so vodniki, ki razumejo zakonitosti šolanja in bodo sposobni v nadaljnjih letih skupnega življenja s psom le-tega naučiti vsega, kar si bodo zaželeli in ne le klasičnih vaj poslušnosti.

V malo šolo sprejemamo vse pse od drugega meseca starosti naprej, tudi odrasle, toda – mlajši kot so, lažje je delo, zato vpis priporočamo čimprej. Predvideni začetki so vsak februar, april, avgust in september, skupine pa se zapolnejo bistveno prej, zato si je mesto potrebno rezervirati čimprej. Tečaj traja skoraj tri mesece, 2x na teden po polno uro in je primeren samo za vodnike, ki so se pripravljeni veliko ukvarjati s svojimi kužki in vsak dan vaditi doma ter jih delo s psi zanima in veseli.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vodnikova cesta 155 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Kinološko društvo Agility Ilirija
Davčna št.:
47488409
Naslov:
Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Manca Mikec
Mobitel:
+386 (0)70 866 488
E-mail:
agility.ilirija@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Kinološko društvo Agility Ilirija
Naslov:
Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje