Image
Image
6264
  • Turizem
  • Turistične kmetije
  • VINA, NAKUP MESNIH IZDELKOV - SVEŽE MESO, SUHO MESO, MESO ZA ŽAR, MESO ZA KUHANJE, KMETIJA PRIBOŽIČ,
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20432.jpg

VINA, NAKUP MESNIH IZDELKOV - SVEŽE MESO, SUHO MESO, MESO ZA ŽAR, MESO ZA KUHANJE, KMETIJA PRIBOŽIČ,

Dečno selo 25, Artiče ,

Galerija slik

Predstavitev

Kmetija Pribožič leži v Posavju, natančneje v Dečnem selu v občini Brežice. To je vas, ki je uvrščena na sam rob Panonske nižine in na sam začetek Bizeljsko sremiškega Vinorodnega okoliša.Naša kmetija šteje šest članov. Glava družine je oče, ob njem stoji mama, družino pa dopolnjujemo žena, dva sinčka in jaz. Vsi skupaj tvorimo homogeno družino, ki sorazmerno dobro prenaša težave v kmetijstvu.Kmetija je poljedelsko-prašičerejskega tipa. V lasti imamo 15ha zemlje ter dodatnih 48ha v najemu. Osnovne kulture na poljih so namenjene hrani za prašiče.Teh na naši kmetiji letno vzredimo okoli tisoč.

Ob vsej našteti proizvodnji ima kmetija v lasti tudi 3700 trt vinograda.Na kmetiji je tudi objekt za predelavo mesa, ki leži v čistem delu kmetije, neposredno ob stanovanjski hiši. V obratu predelujemo izključno doma vzrejene prašiče. Predelava mesa poteka na domač in tradicionalen način.V obratu smo uredili prodajni prostor za sprejem strank, v katerem poleg suhomesnatih proizvodov prodajamo tudi sveže meso ter žar program: čevapčiči, pleskavice, ražnjiči, kotleti, pivske klobase…ter določene poltrajne izdelke. V ta namen sem si jaz kot nosilec kmetije pridobil certifikat za predelavo mesa.V obratu smo uredili prodajni prostor za sprejem strank, v katerem poleg suhomesnatih proizvodov prodajamo tudi sveže meso ter žar program: čevapčiči, pleskavice, ražnjiči, kotleti, pivske klobase…ter določene poltrajne izdelke.V ta namen sem si jaz kot nosilec kmetije pridobil certifikat za predelavo mesa.

V neposredno bližino predelave pa smo postavili tudi kozolec, za namen degustacij in ogleda kmetije, vendar z predhodnim telefonskim naročilom.Neposredno bližino predelave pa smo postavili tudi kozolec, za namen degustacij in ogleda kmetije, vendar z predhodnim telefonskim naročilom.Zelo rad se udeležujem tekmovanj v ocenjevanju izdelkov in tudi kakšno priznanje konča v mojih rokah. To mi vliva upanje za solidno prodajo mesa in izdelkov ter boljše poslovanje naše kmetije.

Vinogradništvo

Odprta vina:

- Beli Pinot
- Laški Rizling

Zvrstna vina:

- Žametna Črnina
- Modra Frankinja
- Rumeni Plavec

Mesni izdelki

Sveže meso:

- Svinjske polovice
- Rebra
- Pleče
- Krača
- Kare
- Ostalo

Suho meso:

- Salama
- Salamini
- Suhe klobase
- Suha vratina
- Slanina

Meso na žar:

- Pivsek klobase
- Pečenice
- Kotleti
- Ražnjiči
- Čevapčiči

Ostali izdelki:

- Tlačenka
- Jetrnice
- Krvavice
- Mast
- Ocvirki
- Ocvirki v masti

Meso za kuhanje:

- Klobase
- Kare
- Krača
- Pleča
- Rebra
- Šunka
- Vratina

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Mihael Pribožič - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
75593688
Govorimo:
Mobitel:
+386 (0)41 796 549
Telefon:
+386 (0)7 4956221
E-mail:
pribozic.miha@gmail.com
Certifikat