Image
Image
5246
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5724/kovinoplastika-dolenc-trzin_1686559013.jpeg

BRIZGANJE PLASTIKE, VRTNO ORODJE, KOVINOPLASTIKA DOLENC, TRZIN

Prevale 5, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje izvaja brizganje izdelkov iz plastičnih mas po naročilu stranke. Brizganje se izvaja na sodobnih strojih za brizganje plastike od 20 pa vse do 500 ton zapiralne sile.

Že na samem začetku poslovanja, leta 1986, smo se odločili, da bomo izstopali od povprečja v naši branži  brizganja termoplastov,  tako po nenehnem nadgrajevanju znanja in uvajanju novih tehnologij ter materialov. Našim strankam nudimo:

Optimalno cenovno raven proizvodnje

Kratek odzivni čas ter čas dobave

Poudarek na kakovosti izdelka, disciplina

Osebni pristop


Vse to skupaj pa nas je postavilo med prepoznavna podjetja naše panoge skozi zaupanje, ki nam ga izkazujejo stranke po celi Sloveniji, držav bivše Jugoslavije ter ostalih držav Evro območja.

Od naših začetkov leta 1986 je za nami ogromno število  izvedenih projektov izdelave različnih izdelkov s procesom brizganja termoplastov.  Ker vselej držimo korak z razvojem iz našega področja tako skozi znanje kot skozi uvajanje novih  tehnologij, je naša kvaliteta na zavidanja vrednem nivoju. 

Kot pika na i, pa je še dejstvo, da svoje storitve  vedno opravimo v dogovorjenih rokih.


Glavna dejavnost podjetja je brizganje raznih tehničnih izdelkov po naročilu stranke, celoten razvoj izdelka od ideje do končne proizvodnje in svetovanje pri procesu brizganja oz. zasnovi proizvodnje. Poleg omenjenega ima podjetje program lastne blagovne znamke izdelkov za dom in vrt, kot so Lopate za sneg in grablje klasičnih oblik ali pa ergonomskih.

PDF katalog

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KOVINOPLASTIKA DOLENC DOLENC JANEZ S.P.
Davčna št.:
79257232
Kontaktna oseba:
Janez Dolenc
Telefon:
+386(0)1 562 13 17
E-mail:
brane@kovinoplastika-dolenc.si
Certifikat
Naziv:
KOVINOPLASTIKA DOLENC DOLENC JANEZ S.P.

Kontaktne osebe

Povpraševanje