Image
Image
783
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9064/kozmetini-salon-lesce-studio-ebelca_1686308371.jpeg

KOZMETIČNI SALON LESCE STUDIO ČEBELCA Priporočamo

Železniška ulica 5, 4248 Lesce, Slovenija

Predstavitev

Dobrodošli v Kozmetičnem salonu Čebelca v Lescah!
Smo specializirani kozmetični salon, ki ponuja široko paleto storitev za nego in lepoto.
Naša ekipa strokovnjakinj bo poskrbela, da se boste počutili razvajane, sproščene in izstopali s svojim izgledom.
Tu je nekaj storitev, ki jih ponujamo:

Pedikura: Nudimo vrhunsko pedikuro, ki bo vašim stopalom povrnila svežino in lepoto. Naši izkušene pedikerke bodo poskrbele za odstranitev trde kože, oblikovanje nohtov, masažo stopal in nanašanje hranilnih krem. Prav tako vam nudimo tudi medicinsko pedikuro za tiste, ki imajo posebne potrebe ali težave s stopali.

Manikura: V našem salonu vam ponujamo manikiro, ki bo vašim rokam povrnila sijaj. Naše strokovnjakinje bodo poskrbele za oblikovanje nohtov, nego obnohtne kožice ter nanašanje laka ali gela za nohte. Izberite barvo, ki vam najbolj ustreza, in se prepustite razvajanju.

Maderoterapija: Maderoterapija je inovativna tehnika masaže, ki temelji na uporabi lesenih valjčkov in plošč. Ta terapija pomaga izboljšati cirkulacijo, zmanjšati celulit, oblikovati telo ter zmanjšati napetost in stres. Naše terapevtke, specializirane za maderoterapijo, bodo uporabile prilagojene tehnike in izdelke, da dosežejo najboljše rezultate za vaše telo. Prepustite se izkušenim rokam našeih terapevtk in doživite edinstveno sprostitev.

Depiliranje: Za odstranjevanje neželenih dlačic vam nudimo storitev depiliranja. Uporabljamo različne tehnike, kot so vosek, epilacija s trakovi ali depilacijske kreme, da zagotovimo učinkovito in nežno odstranjevanje dlačic. Naša ekipa bo poskrbela, da se boste počutili udobno in samozavestno z gladko in negovano kožo.

Oblikovanje obrvi: Če želite imeti popolnoma oblikovane obrvi, vam nudimo storitev oblikovanja obrvi. Naše strokovnjakinje bodo upoštevale vaše želje in obliko obraza ter vam ustvarile definirane in urejene obrvi, ki bodo poudarile vašo naravno lepoto.

Barvanje obrvi: Da bodo vaše obrvi izrazite in privlačne.

V našem salonu vam nudimo vrhunsko nego obraza in dekolteja, ki bo vaši koži povrnila sijaj, svežino in mladostni videz.

CENIK
Priponke:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Železniška ulica 5, 4248 Lesce, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Studio Čebelca, kozmetične storitve, Špela Narad, s.p.
Davčna št.:
18732518
Naslov:
Cesta Cirila Tavčarja 18, 4270 Jesenice
Poslovna enota:
SALON: Železniška ulica 5, 4248 Lesce
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 0700 0000 3564 549 GB d.d., Kranj
Odgovorna oseba:
Špela Narad
Mobitel:
031 239 856
Certifikat
Naziv:
Studio Čebelca, kozmetične storitve, Špela Narad, s.p.
Naslov:
Cesta Cirila Tavčarja 18, 4270 Jesenice