Image
Image
20209
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew47162.jpg

KOZMETIČNI SALON KRANJ | 5RA

Škofjeloška cesta 8, 4000 Kranj, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Kozmetični salon 5ra, vas bo ob obisku pričakala lastnica Petra, ki prav tako opravlja vse kozmetične storitve. Na voljo vam je tudi za nasvet oziroma če imate kakšna vprašanja glede storitev, ki jih ponujamo

Naš salon je zelo intimen in zato tudi primeren za sprostitev od vsakdanjega stresa

Salon se nahaja v Stražišču pri Kranju.
Ali prihajate iz ljubljanske ali kranjske smeri, v obeh primerih zavijete na križišču na Laborah proti Stražišču in kmalu na desni strani zagledate tablo z napisom 5RA.

PONUDBA

BIPOLARNA RADIOFREKVENCA
Radiofrekvenčna metoda deluje na principu kontrolirane akumulacijske toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu. Koža postane bolj napeta, gladka in deluje bistveno bolj mladostno kot pred posegom.

Učinek radiofrekvence: učvrstitev kože na vratu in obrazu, odpravljanje gubic, izboljšanje stanja povešene kože, vsebuje cryo terapijo, ki kožo pomiri in ohladi, stimulira nastajanje novega kolagena do 80%.

NAJNOVEJŠI NAČIN IZDELAVE NOHTOV
Krajši čas obdelave, varneje, zahvaljujoč kalciju in vitaminu C, nestrupeno in brez vonja, dolgotrajno z visokim leskom, UV obdelava ni potrebna, odporen na prelome in rise, neboleča in enostavna odstranitev, enostaven in hiter nanos, naravni noht ostane zdrav.

PODALJŠEVANJE TREPALNIC - XTREME LASHES
Na voljo je več kot 400 različnih trepalnic. Vsi proizvodi Xtreme lashes-a so bili razviti v skaldu z najvišjimi standardi varnosti, kakovosti in uspešnosti. Zaradi razvoja lepila so trepalnice bolj fleksibilne, stik med sintetično in naravno trepalnico je neopazen. Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, med katerim lahko zaspite in si odpočijete.

BIO KOZMETIKA PHYT'S
Po množični uporabi kemije v 60ih letih, se kozmetika ponovno vrača k svojim tradicionalnim naravnim koreninam, kjer vladata ekološka in biološka higiena in kozmetični izdelki za vse.

Ne vsebuje parabenov, ne vsebuje fenoksietanola, ne vsebuje PEG-Ov, ne vsebuje GSO, ne vsebuje sintetičnih barvil, ni testirano na živalih, embalaže so reciklirane ali BIO razgradljive. 

KAVITACIJA
Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Rezultati so pri večini pacientov vidni že po prvem posegu, vendar pa nadaljnji tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njegov obseg.

Sama terapija traja od 20 do 40 minut, odvisno od velikosti predela in debeline maščobnih oblog. Za dosego vidnih rezultatov se priporoča 3 do 6 terapij v 2-tedenskih razmakih. S terapijami seveda lahko nadaljujete, dokler ne dosežete željene oblike postave.

Po terapiji ne občutite nelagodja ali bolečine, koža je popolnoma nedotaknjena, zato lahko takoj nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.


Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.

Posamezni tretma ponavadi traja 30 minut, lahko pa se kombinira z regenerativno ali vlažilno nego obraza.

Stanja kože priporočljiva za mikrodermoabrazijo: akne, brazgotine, hiperpigmentacija, gube, strije,...

NEGA OBRAZA
Nega obraza z diamantnim peelingom, odprava aken in brazgotin, globinsko čiščenje, nega mlade kože, nega zrele kože, nega mastne in mešane kože, glajenje gubic.

PEDIKURA
Klasična pedikura, Zahtevna pedikura (kurje oko, vraščen noht,...)

MANIKURA
Nega rok in nohtov, lakiranje, parafinska obloga.

IZDELAVA UMETNIH NOHTOV
Podaljšanje nohtov z gelom, utrditev naravnih nohtov z gelom, utrditev naravnih nohtov z geli ki se ne pilijo, pedigeliranje.

DEPILACIJA
Ponujamo depilacijo s sladkorno peno ter z voskom. Depilacija s sladkorno peno je manj boleča in bolj naravna od voskanja.

VAKUUM MASAŽA
Z vakuumom dosežemo, da se maščoba, ki se nahaja v celici, izloči iz nje in tako pride v medcelični prostor, kateremu pravimo tudi limfa. Ko smo maščobo na tak način izločili iz celice, jo moramo spraviti v limfne vozle oziroma bezgavke. Te imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba. Tisto, kar je za telo uporabno, se vrne nazaj v venski krvni obtok, tega, česar telo ne potrebuje več (odvečna voda, maščoba, produkti celične presnove), pa izloči s pomočjo urina in potenja. Na ta način izločimo maščobo iz celic in našega telesa.

Rezultat take masaže je bolj gladka, napeta, čvrsta koža zdravega videza. Celulita je manj, ker maščoba postopoma prehaja v limfo in se izloči.

BODY WRAP
S tem dosežemo povečano absorbcijo aktivnih sestavin iz preparatov, pospešimo razgradnjo maščob, preprečujemo nastanek celulita, razstrupljamo telo ter aktiviramo in dreniramo limfo.

Priporoča se pri shujševalnih kurah, po nosečnosti, za odpravo celulita, preoblikovanje problematičnih delov telesa.

ELEKTRIČNA STIMULACIJA MIŠIC
ESM je tehnika, pri kateri krčimo mišice s pomočjo električnih impulzov. Impulzi delujejo na mišico tako, da posnemajo naravno krčenje, ki se sicer doseže s fizično aktivnostjo.

Lahko se uporablja za povečevanje moči posameznih mišic. Pri oslabelih mišicah pa dosežemo učinkovite in smiselne gibe okončin. Uporablja se tudi za krepitev in oblikovanje telesa, ogrevanje mišic ter za masažo in sprostitev.

LIMFNA DRENAŽA
Učinkovito je pri odstranjevanju zgodnje faze celulita, za zdravljenje oteklih in bolečih nogah in rokah.

LIČENJE
Nudimo Vam dnevni in svečani make-up.

CENIK


AKCIJA


Vir: http://www.5ra.si/index

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Škofjeloška cesta 8, 4000 Kranj, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PETRA BELANČIČ S.P. KOZMETIČNI SALON 5RA
Davčna št.:
46621377
Naslov:
8 Škofjeloška cesta, Kranj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0004 5638 592 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Kontaktna oseba:
Petra Belančič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)40 833 094
E-mail:
info@5ra.si
Certifikat
Naziv:
PETRA BELANČIČ S.P. KOZMETIČNI SALON 5RA
Naslov:
8 Škofjeloška cesta, Kranj

Socialno omrežje