Image
Image
8057
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1482/LOGO_ZA_WWW-1631274221.webp

NEGA OBRAZA VRHNIKA KOLAGENSKE NITKE

Petrovčičeva ulica 3, 1380 Cerknica

Galerija slik

Predstavitev

KOZMETIČNI SALON MARTA CERKNICA

V našem salonu v Cerknici vam nudimo celovito osebno in telesno nego.

MANIKIRA

nega naravnih nohtov

PEDIKURA

SPA nega stopal medicinska pedikura

NEGA TELESA

nega obraza

DEPILACIJA
 

za ženske in moške

Drage dame podarite si lepo darilo razvajanja, vabim vas na pomlajevanje vašega obraza s 100% rezultati. Postopek je popolnoma neboleč neinvaziven kožo popolnoma nahrani pomladi in zgladi. Obraz je edini del kože, ki je izpostavljen vedno vsem spremembam tako vremenskih kot življenskim, in ravno obraz nam vedno pokaže v kakšni situaciji se nahajamo, zato je včasih bolje da poskrbimo za sebe preventivno kot samo kurativno. Postopki, ki jih uporabljam so sestavni del hidratacije, hjaluronske kisline in še več, kar pa vam z veseljem razložim osebno. Vabim vas na pomladitev kože in glajenje gubic, danes skoraj nevidnih jutri pa že prave brazdice, poskrbimo za sebe le tako bomo lahko vesele in srečne.
 
Poslovnim partnerjem ali svojim najdražjim podarite darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščenem ambientu in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov relaksacije samo zase.
 
Nudimo masaže telesa, ki vas popeljejo v stanje popolnega miru in harmonije in čudovite nege obraza, ki jih izvajamo s preparati vrhunske kozmetične hiše MATIS.
 
Naše darilne bone smo pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa
 
Darilne bone lahko prevzamete v našem salonu ali sporočite vaše želje in podatke na tel. 041 404 171 ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Bon vam bomo poslali po pošti, katerega plačate po povzetju.
 

Pridržujemo si pravico do spremembe cen!

 

Cerknica se nahaja blizu naslednjih krajev Vrhnika, Postojna, Beč, Bečaje, Begunje pri Cerknici, Bezuljak, Bločice, Bloška Polica, Brezje, Cajnarje, Cerknica, Čohovo, Dobec, Dolenja vas, Dolenje Jezero, Dolenje Otave, Gora, Gorenje Jezero, Gorenje Otave, Goričice, Grahovo, Hribljane, Hruškarje, Ivanje selo, Jeršiče, Korošče, Koščake, Kožljek, Kranjče, Kremenca, Krušče, Kržišče, Laze pri Gorenjem Jezeru, Lešnjake, Lipsenj, Mahneti, Martinjak, Milava, Osredek, Otok, Otonica, Pikovnik, Pirmane, Podskrajnik, Podslivnica, Ponikve, Rakek, Rakov Škocjan, Ravne, Reparje, Rudolfovo, Selšček, Slivice, Slugovo, Stražišče, Sveti Vid, Štrukljeva vas, Tavžlje, Topol pri Begunjah, Unec, Zahrib, Zala, Zelše, Zibovnik, Žerovnica, Župeno

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Petrovčičeva ulica 3, 1380 Cerknica

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Kozmetični salon Marta Marta Zgonc Zakrajšek s.p.
Davčna št.:
39720136
Naslov:
Petrovčičeva ulica 3, 1380 Cerknica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 5100 0009 516 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Marta Zgonc Zakrajšek
Kontaktna oseba:
Marta Zgonc Zakrajšek
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041404171
E-mail:
mzgonc@siol.net
Spletna trgovina:
Certifikat
Naslov:
Petrovčičeva ulica 3, 1380 Cerknica

Kontaktne osebe

Marta Zgonc Zakrajšek

Socialno omrežje