Image
Image
6300
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15261.jpg

KOZMETIČNI SALON REVITAL HELENA, MIREN

Miren 16A , Miren, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Salon Revital Helena ima dolgo tradicijo, saj obratuje že od leta 1992. Znan je po dolgoletnih izkušnjah, dobrem delu, nenehnem izobraževanju in izpopolnjevanju, prijateljstvu, dobrih odnosih s strankami, ki se vedno z veseljem vračajo.

Laser terapija

Laserski žarek lahko zelo globoko penetrira v kožo, kar omogoča uničenje globoko ležečih dlak, obenem pa ostane okoliško tkivo nepoškodovano. Po istem principu odstranjujemo žilne spremembe (kapilare) ter virusne bradavice.

Mezoterapija

V bistvu gre za virtualno mezoterapijo, saj postopek poteka brez uporabe igel in je zato neinvaziven, brez bolečin, brez poškodb in neželjenih reakcij na koži. Za vnos aktivnih sestavin v kožo se uporabljajo 4 sonde v kombinaciji različnih fizikalnih tehnik. Pri virtualni mezoterapiji uporabljamo vrhunsko kozmetiko Skeyndor, ki temelji na najnovejših pridobitvah nanotehnologije. Njihovi izdelki vsebujejo dovolj majhne in pravilno oblikovane delce, ki lahko potujejo čez bazalno membrano in oskrbijo tudi celice v srednjem delu kože s potrebnimi sestavinami. In prav to je bistveno za doseganje željenih rezultatov nege.

Kromoterapija

Uspešno lajšamo in odpravljamo bolečine v sklepih in mišicah, stimuliramo regenerativne procese celotnega organizma ter lajšamo razpoloženjske motnje.

Umetni nohti

Izdelava in podaljševanje nohtov z gel tehniko. Poslikava umetnih in naravnih nohtov.

Kavitacija "vacuum"

Metoda kavitacije je neinvazivna in neboleča terapija, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Oblikovanje trebuha, stegen, bokov, zadnjice, kolen ali zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanja ter ne pušča brazgotin. Rezultati so vidni že po prvem posegu.

Proticelulitna terapija

Za učinkovito odpravljanje celulita lahko zaupate našim naslednjim terapijam: elektrostimulacija mišic, ročna limfna drenaža, obloge in maske za telo Cholley, drenažne masaže z izdelki Afrodita, odpravljanje trdovratnega celulita z ultrazvokom.

Protibolečinska terapija

S to metodo lajšamo težave pri boleznih kosti in mišic (bolečine v vratu, križu, ramenih, kolenih…), boleznih prebavnega trakta, boleznih dihal (prehladi, astma),boleznih kože (akne, alergije), boleznih živčnega sistema (glavoboli, migrene, stres, strah, depresijo). Poleg tega pa uporabljamo tudi ultrazvok.

Ročne masaže

V našem kozmetičnem salonu Revital lahko izbirate med različnimi vrstami masaž: klasična masaža, čokoladna in medena masaža, aromaterapija in piling telesa, ročna limfna drenaža.

Depilacija z voskom

Slaba stran tega postopka je, da zna biti precej boleč, še posebej, če ga izvajate v bikini predelu. Sicer pa je postopek primeren tudi za odstranjevanje dlačic z rok, nog, hrbta ter obraza. V našem kozmetičnem salonu nudimo depilacijo naslednjih predelov: noge, roke, pazduhe, bikini…

Savna

Lesena, suha ali Finska savna izhaja iz Finske. Je zaprt prostor – manjša soba, kjer je temperatura okoli 70 °C do 100 °C in 10% vlažnost. Vlažnost se povečuje s polivanjem pregretih kamnov. Vroča para, ki nas oblije je odličen način čiščenja in pomlajevanja.

Refleksologija stopal

Refleksno masažo stopal uporabljamo pri boleznih, bolečinah in težavah stopal in nog, pri bolečinah v hrbtu, pri prebavnih in menstrualnih motnjah, pri stresu, glavobolih in pri sproščanju celotnega telesa.

Nega obraza

Ko izgledamo lepo, se počutimo dobro in samozavestno. K lepemu izgledu zagotovo pripomore pomlajevalna nega obraza, ki jo je razvil mikrokirurg dr. Eric Shulte. Kožo pomladimo za 5-10 let. Ta edinstveni postopek v svetu imenujemo »nekirurški lifting«. Dr. Shulte-ju je kot prvemu in edinemu uspelo doseči sinergetsko zvezo med sadnimi kislinami in kolagenom.

Manikura in pedikura

Veliko lahko za roke storimo sami, priporočamo pa tudi obiske pri kozmetičarki, ki s svojim znanjem uredi roke in nohte.Klasična pedikura vključuje namakanje nog v masažni kopeli, odstranjevanje trde kože, oblikovanje ter odstranjevanje obnohtne kožice, nego nohtov in stopal ter masažo.

Solarij

Solarij je aparat z žarnicami, ki sevajo UVA- in UVB-žarke. UVB-žarki tvorijo melanin, od katerega je odvisen pigment, UVA-žarki pa koži dajejo porjavelost. Prvi profesionalni solariji so bili narejeni v šestdesetih letih in danes redno obiskovanje solarijev ni nedostopen luksuz. V času ozonskih lukenj je redno obiskovanje solarija tudi preventiva pred morebitnimi zapleti, ki jih lahko povzroči pretirana izpostavljenost soncu.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kozmetični salon - Revital Helena Helena Budin s.p.
Davčna št.:
85685216
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 (0)31 474 086
Telefon:
+386 (0)5 3954121
E-mail:
info@revital-helena.com
Certifikat