Image
Image
5704
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1437/logonew44861.jpg

KOZMETIČNI SALON VIČ | KOZMETIKA PEDIKURA, DEPILACIJA FERKOLJ | LJUBLJANA Priporočamo

Javorjev drevored 20, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

KOZMETIČNI SALON VIČ | KOZMETIKA PEDIKURA FERKOLJ | LJUBLJANA

Z VAMI ŽE OD LETA 1997

Pri nas se lahko razvajate, v prenovljenem kozmetičnem salonu v Murglah, ki vam nudijo pestro izbiro raznovrstnih lepotilnih masaž in pedikur.

PONUDBA

Profesionalni kozmetični postopki, ki jih izvajamo v kozmetičnem salonu in strokovno znanje omogočajo izvedbo storitev na ravni, ki zadovoljijo moderne, sodobne in urejene stranke. Lepotne programe kozmetičnih neg obraza in telesa izvajamo s prestižno profesionalno kozmetiko Thalgo in Klapp cosmetic. Vabljeni v lepotni kotiček, kjer se misli, telo in duša lahko napojijo svežine in pripravijo na nove izzive.

Depilacija

Pedikura je pot do boljšega počutja in izgleda. Naj bodo vaše noge urejene! Svojim nogam namenite skrb, ki jo potrebujejo! V našem salonu smo specializirani za izvajanje pedikure.

Nega obraza

Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Nega vašo kožo očisti in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati.

Pedikura

Kdor je kadarkoli v življenju preizkusil depilacijo z voskom, pod rokami strokovnjaka seveda, je v trenutku pozabil na britivco in depilacijske kreme, polne škodljivih kemičnih snovi. Prav tako na depilatorje, ki radi potrgajo dlačice, zato te prej zrastejo in se rade vraščajo, česar pri uporabi voska skoraj ni.

Nega telesa

Koža na telesu se od kože na obrazu razlikuje po tem, da je debelejša in ima manj maščobnih žlez, zato je zelo občutljiva na izsušitve in dehidracijo. Njena celična obnova se z leti upočasni, kar je v prvi vrsti vidno takrat, ko čvrstost kože upade.

Manikura

Biti lep pomeni biti zadovoljen s seboj, sijati to zadovoljstvo od znotraj navzven in od zunaj navznoter. Negovane in zdrave roke in nohti so odsev osebne urejenosti in zdravja. Vse kar se z nami dogaja v celotnem organizmu je odsev notranjega stanja telesa, zdravja, psihe in fizične kondicije.

IZDELKI

Na Azurni obali pod vplivom blagega sredozemskega podnebja že več kot 20 let nastaja profesionalna kozmetika THALGO. Zaradi posebnih tehnoložkih postopkov pridobivanja in predelave morskih alg in drugih elementov morja, si je kozmetika THALGO ustvarila sloves žirom po svetu med vodilnimi proizvajalci vrhunske kozmetike. THALGO kozmetiko lahko najdete samo v izbranih kozmetičnih salonih. Vsi proizvodi so dermatološko testirani brez poskusov na živalih, so visoke kakovosti in pod najstrožjo zdravstveno in kozmetično kontrolo.

Proizvodi za nego obraza

Že več kakor 40 let je Thalgo proizvajalec morske kozmetike vodilen na tem področju. Znanstveniki in morski strokovnjaki z entuzijazmom raziskujejo morske globine in bogastvo, ki se nahaja v njem. Tako je Thalgo kozmetiki omogočeno pridobiti prave zaklade avtentičnih morskih sestavin in jih ponuditi v negovalni kozmetiki.

Proizvodi za nego telesa

Morje, zibelka življenja za obnavljanje, mladost in lepoto telesa. Na Azurni obali pod vplivom sredozemskega podnebja že več kot 40 let nastaja profesionalna kozmetika THALGO. Zaradi posebnih tehnoloških postopkov pridobivanja in predelave morskih alg in drugih elementov morja, si je Thalgo kozmetika ustvarila sloves med vodilnimi proizvajalci kozmetike.

Proizvodi za sončenje

Trojna sončna zaščita. Anti UV Anti ageing Anti hiperpigmentacija (proti temnim madežem). Optimalna zaščita za začetek! Svilena krema nudi visoko zaščito. Ten kože je enakomeren in koža je dobro zaščitena.

Prehrambeni dodatki

Z dolgoletno tradicijo in izkušnjami vam Thalgo laboratoriji, strokovnjaki morskih učinkovin ponujajo nov pristop k lepoti. Deluje od znotraj z morskimi prehrambenimi dodatki.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Javorjev drevored 20, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Ferkolj Mateja s.p. - kozmetika, nega obraza, pedikura
Davčna št.:
11335572
Naslov:
Javorjev drevored 20, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0001 2503 821 (odprt 20.6.2014, Sberbank d.d.)
Odgovorna oseba:
Mateja Ferkolj
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Certifikat
Naziv:
Ferkolj Mateja s.p. - kozmetika, nega obraza, pedikura
Naslov:
Javorjev drevored 20, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje