Image
Image
20223
  • Industrija
  • Lesna industrija
  • LADIJSKI POD, OPAŽ, BRUNE, ŽAGAN LES, LES ZA OSTREŠJA, ŽAGOVINA, LES IZ SAVINJSKE DOLINE, NAZARJE
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3141/LADIJSKIPODOPABRUNEAGANLESLESZAOSTREJAAGOVINALESIZSAVINJSKEDOLINE-1548850865.png

LADIJSKI POD, OPAŽ, BRUNE, ŽAGAN LES, LES ZA OSTREŠJA, ŽAGOVINA, LES IZ SAVINJSKE DOLINE, NAZARJE

Lesarska cesta 10, 3331 Nazarje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju, Stavbno tesarstvo Krančič Ivan s.p., se ukvarjamo s predelavo lesa v tramove (ostrešja), deske, letve, morale, končne izdelke, kot so stenske in talne obloge, brune, ograje. Za steljo vam nudimo oblovino in žagovino z možnostjo dostave.

Zaradi vse večjega povpraševanja po naših izdelkih  in s tem tudi povečanjem proizvodnje, je začelo primanjkovati proizvodnih in skladiščnih prostorov. Zato smo leta 1999 odkupili zemljišče in pričeli z izgradnjo novih hal. Leta 2006 smo se preselili v nove, sodobno opremljene hale v industrijski coni Glin v Nazarjah. Ukvarjamo se z predelavo lesa v tramove (ostrešje-grušt), deske, letve, morale, končne izdelke kot so  stenske ( opaži) in talne ( pod) obloge, brune, ograje. Za to delo imamo prilagojeno vso proizvodnjo ( strojni in vozni park ). Nudimo tudi prevoz in razklad le teh z svojimi dostavnimi vozili.  Kot stranski produkt rezanja in skobljana lesa nastajata žagovina in hoblovina, katero vam pripeljemo tudi na dom.

Poslanstvo

  • S kvaliteto zagotoviti dolgo življensko dobo našim proizvodom in s tem tudi zagotoviti zadovoljstvo našim kupcem,
  • s kvalitetnimi izdelki prodreti na čim več trgov po Sloveniji in izven naših meja,
  • ohraniti čisto okolje, v katerem delamo in tudi bivamo,
  • čim  bolj izkoristiti slovenski – domači les,
  • tem bolje predelovati  in izkoristiti materiale, ki so stranski produkt v naši proizvodnji,
  • v bodoče postati pomemben člen v slovenski lesno-predelovalni industriji,
  • skupaj z zaposlenimi sestavljati ekipo, ki se bo sposobna spoprijeti z novimi izzivi.


LADIJSKI POD
Ladijski pod je običajno narejen iz smrekovega ali jelkinegalesa različnih debelin. Sestavljen je iz daljših desk različnih formatov in debelin. Masivni ladijski pod je tradicionalna talna obloga.

Deske ladijskega poda lahko položimo po vsej dolžini ali plavajoče, ali ga pritrdimo na izravnalne letve. Polagamo jih na podložne deske, glede na njihovo debelino. Ladijski pod ima ob pravilnem vzdrževanju in uporabi skoraj doživljenjsko trajanje.

OPAŽ
Opaž je običajno iz smprekovega lesa. Uporabljamo ga za oblaganje raznih napuščev streh, garažnih vrat, stropov, nadstreške, podloga za kritine…

BRUNE
Za izdelavo brun uporabljamo več vrst lesa. Po navadi je to smrekov, jelov ali borov les. Brune so lahko različnih oblik – ravne, polkrožne, s pobranim robom…

ŽAGAN LES
Žagan les večinoma uporabljamo v mizarski industriji, za gradnjo hiš, ostrešij, brunaric in kozolcev, mostov in različnih drugih konstrukcij. V ponudbi imamo predvsem les smreke in jelke, po naročilu pa dobavimo tudi les listavcev.

LES ZA OSTREŠJA
Streha predstavlja zaščito celotnega objekta pred vremenskimi težavami. Na streho vplivajo vremenski dejavniki, kot so dež, sneg in sonce, ki objekt, ki ni zaščiten s kakovostno streho, poškodujejo tudi do take mere, da ni več primeren za bivanje. Les je osnovni gradbeni material, ki ga v gradbeništvu poznamo že več kot 10.000 let. Zaradi svoje teže in nosilnosti je še posebej primeren za izgradnje ostrešij. Les je naravni material, ki se prilagaja vremenskim spremembam, ki vplivajo na naravni material.

OBLOVINA
Oblovina predstavlja fine delce in je stranski produkt rezanja lesa. Uporablja se lahko za energetske namene kot tudi za steljo za živali, ipd.

ŽAGOVINA
Žagovina podobno kot oblovina predstavlja fine delce in je stranski produkt rezanja lesa. Uporablja se prav tako za energetske namene kot tudi za steljo.

STENSKE OBLOGE
Pri izdelavi zunanjih lesenih površin se uporablja vrste lesa, ki kljubujejo vremenskim razmeram. Les je naravni material, ki pod vplivom okolja spreminja barvo, dimenzije, obliko in težo.

HLODOVINA
Za dober izdelek je najpomembnejša kvalitetna osnovna surovina. Zato vedno poskušamo skrbeti za kakovostno hlodovino, je za naš krog kupcev osnovna surovina.


Vir: http://www.krancic.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Lesarska cesta 10, 3331 Nazarje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
K KRAN - TRADE, Stavbno tesarstvo Krančič Ivan s.p.
Davčna št.:
35666226
Naslov:
Trnovec 11, 3332 Rečica ob Savinji
Poslovna enota:
Lesarska cesta 10, 3331 Nazarje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0242 6001 1988 182 (NLB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
386 (0)41 929 476 Mateja
Mobitel:
386 (0)31 815 520 Mojca
Mobitel:
386 (0)31 625 704 Aleš
Telefon:
386 (0)31 609 522 Simona
E-mail:
info@krancic.si
Certifikat
Naziv:
K KRAN - TRADE, Stavbno tesarstvo Krančič Ivan s.p.
Naslov:
Trnovec 11, 3332 Rečica ob Savinji

Socialno omrežje