Image
Image
4301
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/206/32259.jpg

KROVSTVO IN KLEPARSTVO MARK, LITIJA

Cesta komandanta Staneta 5 , Litija, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smo mlado družinsko podjetje z izkušnjami in kvaliteto. Naša mladost nam daje zagon, da sledimo in spremljamo novosti na našem področju. Delujemo na področju celotne Slovenije.

Izvajamo krovsko-kleparska dela, postavitev ostrešij, hidro-izolaterstvo, fasade… Z veseljem vam svetujemo pri izbiri kritine in preostalih izdelkov. Brezplačno naredimo izmere na objektu in izdelamo predračun ter se prilagodimo vašim željam in zmožnostim.

V našem podjetju vam nudimo hitre in kvalitetne avtostoritve, med drugimi tudi avtoservis in kleparstvo. Pri nas lahko naročite avtovleko, v času, ko pa ste brez avtomobila vam priskrbimo nadomestno vozilo. Za vse informacije smo dosegljivi na naših kontaktih.


Krovstvo

Streha je zaključni konstrukcijski sklop vsake zgradbe. Njena funkcija je, da zgradbo ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, torej padavinami, vetrom in temperaturnimi vplivi. Uporabniku pa mora zagotavljati tudi toplotno in zvočno ugodje pri bivanju v zgradbi. Streho pogosto imenujejo tudi peta fasada stavbe, zaradi njene vidnosti in izpostavljenosti pa je pomemben tudi njen estetski videz. Pri tem imajo pomembno vlogo oblika strehe, njena velikost, vrsta kritine, barva kritine in način pokrivanja ter prezračevalni sistem. Za zagotavljanje skladnosti omenjenih elementov in dosego čim večje estetskosti pa seveda poglavitno vlogo odigra načrtovanje strehe.


Kleparstvo

Med kleparska dela prištevamo opremo stavbe z vsemi izdelki iz tanjše pločevine.

Običajno ta dela obsegajo izdelavo in montažo strešnih žlebov in odtočnih cevi, raznih obrob, strešnih oken (line), pokrivanje zunanjih okenskih polic, portalov in zidcev ter snegolovov. Z obrobami dosežemo, da ob robovih objekta naredimo estetski in funkcionalni zaključek.


Ostrešja

Naredimo in povežemo vam, po statičnih izračunih, lesena ostrešja in lesene strešne konstrukcije iz kakovostnega slovenskega lesa, ponavadi iz smrekovine ali po želji stranke. Če pa je vaše leseno ostrešje staro in dotrajano vam ga tudi popravimo. Les tudi zaščitimo pred žuželkami in mrčesu, ga po želji obarvamo in izrezljamo.


Fasade

Fasada je zaključni konstrukcijski sklop vsake zgradbe. Njena funkcija je, da zgradbo ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, torej padavinami, vetrom in temperaturnimi vplivi. Uporabniku pa mora zagotavljati tudi toplotno in zvočno ugodje pri bivanju. Zaradi njene vidnosti in izpostavljenosti pa je pomemben tudi njen estetski videz. Pri tem imajo pomembno vlogo oblika fasade, njena velikost, vrsta fasade, barvni spekter in način pritrjevanja ter prezračevalni sistem. Za zagotavljanje skladnosti omenjenih elementov in dosego čim večje estetskosti pa seveda poglavitno vlogo odigra načrtovanje fasade.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta komandanta Staneta 5 , Litija, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Krovstvo in kleparstvo, Mark Trombevski s.p.
Davčna št.:
62994042
Mobitel:
+386(0)51 394250
E-mail:
info@trombevski.si
Certifikat