Image
Image
620
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8852/80278.jpg

KROVSTVO LJUBLJANA Priporočamo

Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Krovstvo Ljubljana

Krovstvo, so vsa dela, povezana s in o načrtovanju pokrivanja streh. Strehe ne vključujejo proizvodnjo podkonstrukcije za postavljanje strehe, temveč le pokrivanje in vse načrtovane standardne elemente sistema, ki zajemajo posamezna krovstvena dela. Proizvodnja sistemov vzmetenja za polaganje streh je eden od mizarskih del. Pokrivanje streh z različnimi materiali zahteva posebno znanje za pravilno nastavitev – minimalni naklon strehe, najmanjšo in največjo razdaljo med elementi (trami, releji, itd) podkonstrukcijo, zahtevano število in znesek standardnih elementov in prilagojenih oblik površine strehe, strehe in geografsko podnebne objekte.

Krovska dela

Streha je eden izmed najbolj pomembnih elementov vaše hiše, saj hišo ščiti pred vremenskimi vplivi, kot so padavine, toča, pregrevanje ipd. Krovec je tisti mojster, ki ostrešje in objekt pod streho zaščiti z zaključnim slojem, kritino. Kot že omenjeno krovec prekrije vaš objekt z željeno vrsto kritine, poleg tega pa lahko položi tudi hidro in toplotno izolacijo pri ravni strehi in položi potrebne folije pri različnih vrstah streh.

Krovec položi kritino, ki je določena s strani projektanta in je navedena tudi v Projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja. Izbrana kritina se mora prilagajati okolju v katerem stoji objekt. Pogosto krovci sodelujejo s proizvajalci kritin in uporabljajo njihov celosten sistem, ki poleg strešnika in bitumenskega traku obsega tudi druge elemente. Ob polaganju kritine krovec pogosto naredi tudi prezračevalni sistem, položi toplotno izolacijo, neredi zaključne elemente ipd.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
TESARSTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO TADEJ LENIČ S.P.
Davčna št.:
85939196
Naslov:
Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana
Občina:
Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 2900 0005 0191 537 (odprt 9.3.2011, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Lenič Tadej
Kontaktna oseba:
Lenič Tadej
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
040515421
E-mail:
tadej.lenic@gmail.com
E-mail:
info@krovstolenic.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
TESARSTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO TADEJ LENIČ S.P.
Naslov:
Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe