Image
Image
5825
  • Računovodstvo
  • RAČUNOVODSTVO | KNJIGOVODSTVO | SVETOVANJE MARIBOR KULI
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11382.jpg

RAČUNOVODSTVO | KNJIGOVODSTVO | SVETOVANJE MARIBOR KULI

Zagrebška cesta 86, 2000 Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Računovodski servis Kuli vam nudimo:

  • celovite računovodske storitve,
  • davčno svetovanje in individualno svetovanje,
  • knjigovodske storitve,
  • kadrovsko svetovanje,
  • svetovanje pri ustanovitvi, pripojitvi, razdelitvi in preoblikovanju podjetij,
  • administrativne storitve,
  • prevzem dokumentacije na sedežu podjetja stranke

in ostala visoko kvalitetna dela s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

Naše storitve so kvalitetne in cenovno ugodne.

Računovodstvo je proces beleženja, klasificiranja, analiziranja in poročanja finančnih informacij podjetja. Njegova glavna naloga je zagotoviti, da so finančni podatki natančni, zanesljivi in relevantni za notranje uporabnike (kot so vodstvo podjetja) ter zunanje uporabnike (kot so lastniki, vlagatelji, posojilodajalci in davčne oblasti).

Ena ključnih nalog računovodstva je beleženje poslovnih transakcij. To vključuje evidentiranje prihodkov, odhodkov, nakupov, prodaj, plačil in prejemkov podjetja. S tem se zagotavlja sledljivost in dokumentacija vseh finančnih dogodkov, kar je pomembno za nadzor, poročanje in davčne namene.

Poleg beleženja transakcij računovodstvo izvaja tudi proces klasifikacije. To pomeni razvrščanje finančnih podatkov v ustrezne kategorije, kot so prihodki, stroški, dolgoročne in kratkoročne obveznosti ter sredstva. Klasifikacija omogoča preglednost in lažje razumevanje finančnih informacij.

Analiza finančnih podatkov je še ena pomembna naloga računovodstva. Z analizo se ocenjuje finančno stanje podjetja, prepoznava trende, identificirajo vzroki za morebitne težave in se pripravljajo napovedi. Analiza pomaga vodstvu pri sprejemanju informiranih odločitev glede naložb, proračuniranja, poslovnih strategij in optimizacije poslovnih procesov.

Priprava finančnih izkazov je ključni rezultat računovodskega procesa. Ti izkazi vključujejo bilanco stanja, izkaz poslovnega izida, izkaz denarnih tokov in poročila o lastniškem kapitalu. Bilanca stanja prikazuje finančno stanje podjetja na določen datum, izkaz poslovnega izida prikazuje prihodke, odhodke in dobiček ali izgubo v določenem obdobju, izkaz denarnih tokov pa prikazuje pretok gotovine v podjetju. Poročila o lastniškem kapitalu prikazujejo spremembe v lastniškem kapitalu podjetja.

Pomembnost računovodstva se kaže na več ravneh. Prvič, zagotavlja pregled nad finančnim stanjem podjetja, kar je ključno za sprejemanje poslovnih odločitev in obvladovanje tveganj. Drugič, računovodstvo omogoča poročanje in odgovornost do zunanje javnosti, vključno z lastniki, investitorji, posojilodajalci in davčnimi organi. Tretjič, pravilno vodenje računovodstva je ključnega pomena za skladnost s predpisi in zakoni ter preprečevanje prevar in nepravilnosti.

Sodobno računovodstvo se je razvilo z uporabo računalniških sistemov, ki olajšujejo beleženje, obdelavo in analizo finančnih podatkov. Računalniški programi, kot so knjigovodske in računovodske rešitve, omogočajo avtomatizacijo in učinkovitejše izvajanje računovodskih procesov.

V zaključku lahko rečemo, da je računovodstvo ključno za učinkovito finančno upravljanje podjetij. Z njegovo pomočjo se zagotavlja sledljivost, transparentnost, analiza in poročanje finančnih podatkov. Pravilno vodenje računovodstva prispeva k dolgoročnemu uspehu podjetja in ustvarjanju zaupanja med notranjimi in zunanjimi uporabniki finančnih informacij.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zagrebška cesta 86, 2000 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KULI, računovodstvo in druge poslovne storitve, d.o.o.
Davčna št.:
31389694
Naslov:
86 Zagrebška cesta 2000
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0004 7875 412 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0420 2000 3143 610 (NOVA KBM d.d.)
Kontaktna oseba:
Karolina Črešnar
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)2 4600253
Telefon:
+386 (0)41 955 425
E-mail:
karolina@kuli.si
Faks:
+386 (0)2 4600258
Certifikat
Naziv:
KULI, računovodstvo in druge poslovne storitve, d.o.o.
Naslov:
86 Zagrebška cesta 2000