Image
Image
6553
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew30733.jpg

LASERSKO GRAVIRANJE, ŠENČUR

Vogljanska cesta 10, 4208 , Šenčur, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Lasersko graviranje predstavlja najbolj trajno in najbolj izdelano metodo za graviranje in rezanje različnih materialov, saj zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti, kakovosti, hitrosti in trajnosti gravur na izdelku.

Izdelek z graviranjem pridobi na svojem pomenu, saj lahko izraža čustva, izvirnost, unikatnost, predvsem pa je tudi dobra izbira za različna darila.

Njegova prednost je v visoki kvaliteti, natančnosti, hitrosti in trajnosti. S povečano močjo laserskega žarka izdelamo reliefne gravure. Izdelke pa lahko tudi izrežemo do debeline 20 mm.

Lasersko graviranje dobesedno nima meja pri gravuri izdelkov. Predstavlja izjemno priložnost za obdarovanja sorodnikov, prijateljev, znancev in poslovnih partnerjev. Širok spekter izdelkov, ki vam jih nudimo, vam zagotavlja izvirnost in unikatnost z gravuro po vaši želji.•  

Računalniška obdelava ter visoka natančnost laserja zagotavljata najbolj tehnično in tehnološko obliko graviranja.

Najbolj iskani oziroma pogosti izdelki:

• obeski za ključe,
• napisne table za vrata,
• leseni krožniki z izbranim osebnim motivom,
• promocijska darila podjetji,
• graviranje na kozarce, steklenice,
• darila za obletnice in rojstne dneve.


Barvno printanje

DIREKTNI UV TISK

Nova tehnologija, ki predstavlja izboljšan rezultat na izdelku. Tiskamo lahko na različne materiale, kot so les, steklo, plastika, akril, aluminj, itd.

Natisnemo lahko poljubne motive, slike, logotipe. Tisk zagotavlja UV obstojnost, vodoodpornost.


Darilni program

• Leseni darilni izdelki
• Otroška darila
• Stekleni izdelki
• Ure in slike
• Leseni uhani

Darilni program je namenjen vsem, ki želite izvirno obdarovati svoje prijatelje, sorodnike in znance.

Obletnice, poroke, rojstni dnevi so dogodki, na katere dajemo veliko pozornosti, vendar nemalokrat ne vemo kaj bi pravzaprav podarili.

Za vas imamo pripravljen širok spekter lesenih in steklenih izdelkov, ki bodo predstavljali unikatno in predvsem uporabno darilo. Darilu pa bo piko na i dala še ustrezna gravura, ki je v celoti lahko plod vaše domišljije. Tako vam na razne izdelke za vsakdanjo rabo, razvajanje ali igranje vgraviramo čestitko, zahvalo ali sliko.

V nadaljevanju je predstavljenih nekaj možnih variant darilnega programa, vendar lahko tudi skupaj z vami izoblikujemo unikatno in izvirno darilo s poljubnim tekstom in sliko, ki bosta izdelku dala pravi pomen. Podarite svojim najdražjim trajni spomin.


Poslovni program

• Leseni izdelki
• Lesena embalaža
• USB ključki
• Obeski
• Pisala

Komunikacija poteka vsak trenutek našega življenja in je temelj vsakega odnosa, tudi poslovnega. Da bodo poslovni odnosi boljši, uspešnejši in učinkovitejši, je poslovno obdarovanje priložnost za nadgradnjo komunikacije med tistim, ki darilo daje in tistim, ki darilo sprejema.

Na tem mestu lahko najdete predvsem gravirane lesene izdelke za podjetja, ki jih lahko podarjate kot promocijski material ali pa kot novoletna darila, darila za obletnice, ipd. Izbirate lahko med številnimi poslovnimi darili in tudi med različnimi kombinacijami izdelkov, katere odlikuje natančna in estetsko dovršena oblika in uporabnost. Na vse izdelke lahko vgraviramo logotip vašega podjetja, tekst, sliko, ipd. V primeru, da imate izbran svoj izdelek, ki ni v naši ponudbi, vam lahko na njega tudi samo graviramo.

Izdelava obeskov iz lahke pene (EVA pene) z barvnim logotipom, motivom, tekstom, itd.

Obeski iz EVA pene vseh vrst oblik in barv. Leseni obeski z gravuro logotipov podjetji.

Leseno samostoječe stojalo za steklenice. Odlična priložnost za poslovna darila!


Poročni program

• Vabila
• Konfeti

Poročni program lesenih izdelkov z laserskim graviranjem teksta in slik. Izdelava lesenih vabil za poroko, konfetov, dekoracijskih srčkov, namiznih tablic z imeni, graviranje kozacev in še mnogo drugega, ki je lahko plod vaše domišlije in želja.

Poroka je dogodek, ki si ga želimo zapomniti za vse življenje.


Dekoracijski program

• Horoskop
• Izdelki iz EVA pene
• Otroški motivi
• Ostali motivi

Dekoracijski program ima okrasni pomen. Namenjen je raznim dekoracijam pri novoletnih programih, porokah, pri dekoriranju daril in pri katerekoli drugi stvari, kjer želite dodati malo unikatnosti in izvirnosti.


Dom in gospodinjstvo

Naravni in eko izdelki bodo v vaš dom prinesli osveščenost o okolju, prijaznost bivanja in uporabnost lesenih izdelkov v vsakdanjem življenju.

Možnost imate izbirati med vsemi izdelki in tudi samimi kombinacijami izdelkov. Ko ne veste, kaj bi podarili za različne priložnosti, smo za vas pripravili širok spekter uporabnih izdelkov, katere se bo sleherni posameznik razveselil. Na vse izdelke je možno graviranje slik, besedila, logotipa.

Vsekakor pa boste tudi zase našli vsakodnevno uporaben izdelek za dom in gospodinjstvo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vogljanska cesta 10, 4208 , Šenčur, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Poslovno svetovanje, Mojca Debeljak Kozina s.p.
Davčna št.:
35139340
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 600 287
Mobitel:
+386 (0)31 821 365
E-mail:
info@graviranje-izdelkov.si
Certifikat