Image
Image
6033
 • Turizem
 • Apartmaji
 • LD TURIZEM | APARTMAJI, SOBE, NAMESTITVE, IZLETI, POTOVANJA | BOHINJSKA BISTRICA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew52469.jpg

LD TURIZEM | APARTMAJI, SOBE, NAMESTITVE, IZLETI, POTOVANJA | BOHINJSKA BISTRICA

Mencingerjeva ulica 10, 4264 Bohinjska Bistrica, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

About us

You are kindly invited to Bohinj, where we will always welcome you with a cheerful smile and hospitality.

Bohinj is a part of the Julian Alps area, where the beauty of the nature reveals its best varieties. Bohinj abounds in fresh and clear waters and rocks rising sheer from the valley. Magnificent sunsets light up the crystal clear water of the Bohinj lake. One can enjoy the serenity of the lake and its surroundings, mountains, woods and the beauty of nature.

The amazing diversity of nature attracts and overwhelms even the most demanding guest or visitor. The diversity of Triglav National Park offers many possibilities to spend an active vacation or just enjoy in the silence of the nature. It attracts the visitor to come again and enjoy the sights and the environment that Bohinj offers.

VISIT OUR OFFERS

Smo lokalna turistična agencija LD TURIZEM. Naše glavne prednostne naloge so apartmaji / sobe, športne aktivnosti, najem kolesa, Muharjenje, počitnice in počitnice po celem svetu.

Prisrčno vas vabimo v Bohinj, kjer vas bomo sprejeli z odprtimi rokami, prijazno besedo in vedno vedrim nasmehom. V slovenskem delu Alp je Bohinj tista slovenska deželica, ki pretoči največje gmote svežih in zdravih voda.

To je kraj, kjer se pod strmoglavimi stenami končujejo vse slovenske ceste, kjer ob prečudovitih sončnih zahodih gore rišejo svoje obrise na mirni gladini kristalne solze bohinjskega jezera.

Človek se na gladini umiri, strmi v vodo, z nje gleda gozd, gore, cerkve in zvezde. Nikjer ne zahaja sonce s takšnim sijajem. S čim bi lahko primerjali to bohinjsko nebo, ta zrak, to podnebje? Ali bi še kje drugje našli tak čudež narave?

K nam ste vabljeni vsi tisti, ki si želite aktivnega dopusta in tisti, ki si želite v svet samote in miru, saj to je svet Triglavskega narodnega parka, svet najglobje tišine in nedotaknjenosti. Ko boste našo dolino obiskali in spoznali ljudi, jo boste hoteli znova videti in znova odkrivati.

Na novo imamo pri nas zdaj tudi info center.

Pri nas lahko dobite sledeče informacije:

 • nastanitve v Bohinju
 • ribolovne dovolilnice
 • izleti v tujino
 • potovanja v tujino
 • možni izleti v Bohinju
 • aktivnosti v Bohinju
 • prireditve v Bohinju
 • javni prevoz
 • dodatne ponudbe

 

APARTMAJI IN POČITNIŠKE HIŠE
Izbirate lahko med apartmaji in počitniškimi hišami za 2 - 6 oseb.

Ribolov
Ljubitelji ribolova lahko kupite ribolovne dovolilnice za Savo Bohinjko, Bohinjsko jezero in Radovno.

Pohodništvo
Bohinjska kotlina ponuja vrsto zanimivih poti za pohodništvo in alpinizem. Lahko se odpravite na lažji nekajurni pohod ali pa se odpravite na večdnevni pohod v Julijske alpe, kjer lahko odkrivate lepote Zlatorogovega kraljestva.

V naši agenciji vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri ustrezne pohodniške karte, ter predstavili nekaj zanimivih pohodniških poti.

Kolesarjenje
Pri nas si lahko izposodite kvalitetna gorska kolesa.

Bohinj je prepreden s stezami, potmi in cestami, katere so pravi raj za gorske kolesarje. Sezona za gorsko kolesarjenje je izredno dolga, saj se prične s koncem marca in traja tudi do konca oktobra.

Kolesarska steza, ki je namenjena vsem generacijam vas popelje od Bohinjske Bistrice do  Srednje vasi. Poteka po levem bregu Save, kjer je nekoč peljala ozkotirna železnica. Prav zato je kolesarska pot posvečena inženirju Klodiču, ki je sodeloval pri gradnji Bohinjskega predora (1902-1906) še danes najdaljšega in najveličastnejšega predora na Slovenskem.

Trgovina
Prodajamo literaturo  (o pohodništvu, kolesarstvu, domačem kraju ter o Sloveniji), pohodne karte, razglednice in spominke.


Vir: http://www.ld-turizem.si/domov.html

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mencingerjeva ulica 10, 4264 Bohinjska Bistrica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
LD TURIZEM, DARJA LAZAR S.P.
Davčna št.:
31208274
Naslov:
10 Mencingerjeva ulica, Bohinjska Bistrica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 0207 379 (GB d.d., Kranj)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0313 9100 0213 107 (SKB d.d.)
Kontaktna oseba:
Darja Lazar
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 455 040
Mobitel:
041455040
Telefon:
+386 (0)4 5747600
E-mail:
darja.lazar@siol.net
Certifikat
Naziv:
LD TURIZEM, DARJA LAZAR S.P.
Naslov:
10 Mencingerjeva ulica, Bohinjska Bistrica

Socialno omrežje