Image
Image
4039
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1431/lepotni-studio-bodilicious-ljubljana_1682334756.jpeg

MASAŽE, NEGA OBRAZA IN TELESA, LEPOTNI STUDIO BODYLICIOUS, LJUBLJANA

Ižanska cesta 30, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

V lepotnem studiu Bodylicious se boste počutili kot doma. Obisk salona vam bo ponudila še lepšo kožo, vaše trepalnice pa bodo enkratne! Kozmetičarke so profesionalne in izvrstno opravljajo svoje delo.


NEGA OBRAZA 

:: KOZMETIČNA NEGA OBRAZA ::

Nudimo različne tretmaje za nego obraza, vključujoč obrazne maske, globinsko čiščenje in pilinge. Ob prvem obisku bomo upoštevajoč vaše želje in pri določitvi tipa vaše kože, izbrali primeren postopek in nego. 

:: ULTRATONE FUTURA PRO ::

Ultratone Futura Pro ima 8 obraznih biostimulacijskih programov, primernih tako za ženske, kot tudi moške. Parametri sekvenčne stimulacije upoštevajo tip polti in kože, da se programi lahko prilagodijo vsem potrebam strank, saj imajo programi imajo različne signale, frekvence in parametre stimulacije. Ultratone vam tako omogoča obrazne terapije, ki jih potrebujete in želite. 

1. NEKIRURŠKI DVIG - FACELIFT
Koncentrirana terapija, ki bo razgibala in dvignila obrazne mišice, ublažila drobne gubice, napela visečo kožo, s tem pa obrazu povrnila mladosten videz. 

2. GLOBOK MIŠIČNI TONUS 
Program pošlje globoke stimulacijske signale v center mišic obraza in nežno učvrsti mišice za postopen pomlajevalni (anti-age) dvig obraznih linij. 

3. TONUS KOŽE
Program spodbudi produkcijo elastina in kolagena, s čimer omogoči obnovitev mladostne elastičnosti in čvrstosti dermisa na obrazu. 

4. LIMFNA DRENAŽA
Program, ki aktivira limfni sistem, drenira odvečne tekočine in strupe, s tem pa poveča napetost kože. Limfna drenaža je idealen program za čiščenje in normalizacijo problematične kože. 

5. ZMANJŠANJE GUB
Program is številnimi signali, ki poživijo kožo, mišice in vezivno tkivo. Izboljša se mikrocirkulacija in zmanjša pojavnost drobnih gubic. Program za starejše stranke, ki potrebujejo dolgoročno obrazno pomlajevanje z učvrstitvijo oslabelih obraznih mišic. 

6. CIRKULACIJA
Nežen bioptični program za pospešitev lokalnega krvnega pretoka in ojačanje kapilar, s čimer se koža zmehča in lažje ohrani mladosten videz. 

7. HIDRACIJSKA MASAŽA
Program optimiziran za odpravljanje videza utrujenosti in stresa. Nežni, pomirjajoči signali sprostijo in poživijo utrujeno kožo in obrazne mišice, obenem pa sprostijo endorfine za povečan občutek dobrega počutja. 

8. VZDRŽEVANJE REZULTATOV
Ko dosežemo želene spremembe, program za vzdrževanje zagotavlja ohranjanje vseh koristi in rezultatov.


NEGA TELESA 

:: ULTRATONE FUTURA PRO ::

Utratone Futura Pro omogoča širok spekter programov za preoblikovanje telesa, optimiziranih za doseganje dolgoročnih sprememb. Ustrezen program oz. kombinacijo programov bomo določili na predhodnem posvetu, upoštevajoč želje, telesne karakteristike in zdravstveno stanje stranke. 

1. HITRA IZGUBA OBSEGA IN HUJŠANJE
Serija dvanajstih (12) terapij za t.i. ultrahitro izgubo obsega. Rezultati so vidni že po prvi terapiji, postopek se odvije v času 3 - 4 tednov. Pred, med in po terapijah izvajamo redna merjenja za beleženje rezultatov, vse pa je prilagojeno vsaki stranki posebej. 

2. PROTI-CELULITNI PROGRAM IN CIRKULACIJA
Program za razbijanje celilutnih nanosov, ki obenem izboljša prekrvavitev v zdravljenem območju telesa. 

3. OBLIKOVANJE TELESA
Personalizacija programov za specifične cilje pri preoblikovanju telesa. 

4. DVIG, UČVRŠČEVANJE IN NAPENJANJE
Trije intenzivni, kombinirani programi s katerimi dvignemo, učvrstimo in napnemo kožo in mišice tam, kjer je to najbolj potrebno. 

5. CELO TELO ali t.i. MULTI BODY PROGRAM
Program za razvajanje. Vključuje tri kombinirane programe, ki istočasno stimulirajo in delujejo na tri različne dele telesa. 

6. HOLISTIČNI FITNES
Serija specializiranih programov za povečanje moči, mišične mase in napetosti mišic. Primerno tudi za aktivne športnike, saj so rezultati opazni hitreje kot z običajno vadbo. 

7. LIMFNA DRENAŽA (RAZSTRUPLJEVANJE)
Program za izvajanje nežne masaže in stimulacijo limfnega sistema, kar pripomore predvsem k odstranjevanju odvečnih tekočin in zmanjšanju zabuhlosti. 


DEPILACIJA 

Depilacija je postala pomemben del tako lepotnega izpopolnjevanja, kot tudi osebne higiene. Po njej redno posegajo ne le ženske, temveč vedno več tudi moški. 

Učinki profesionalno opravljene depilacije trajajo načeloma okoli 3 do 4 tedne. Pri nas depilacijo opravljamo z vrhunskimi voski francoske znamke Perron Rigot. Formulacija voskov Perron Rigot je namreč prilagojena najbolj občutljivim tipom kože in koži s kapilarami, kar omogoči manj bolečo depilacijo, občutno manj draženja kože, obenem pa upočasni in zmanjša rast dlak. Znamka Perron Rigot si je s 45. let izkušenj V Fracniji izborila prvo mesto na področju depiliranja s profesionalnimi voski. 

Nudimo vse vrste depilacij za moške in ženske.


MASAŽE 

Vsakodnevna opravila, stres, dolge ure sedenja ali neprimerne drže, preživljanje večine dneva na nogah, zahtevni športni treningi - vse to obremenjuje vaše telo, kar vpliva na vaše splošno počutje. Privoščite si sprostitveno masažo, ki bo sprostila vaše telo in razbremenila vaše misli. 

Masaže dokazano umirjajo in zmanjšujejo, ponekod pa celo odpravljajo bolečino iz razbolelih delov telesa, pomagajo pri rehabilitaciji po športnih poškodbah, zmanjšujejo negativne učinke stresa, povečujejo sproščenost, pomagajo pri borbi z anksioznostjo in depresijo, ter pripomorejo k vsesplošnemu boljšemu počutju.


LIČENJE 

Želite obnoviti vaš dnevni makeup ali pa le prejeti nekaj nasvetov, kako lahko še dodatno poudarite svojo lepoto? Ali pa se morda odpravljate na pomemben dogodek in niste prepričane, kakšni postopki ličenja so primerni za dnevne in kakšni za nočne prireditve? Z vrhunskimi izdelki in profesionalnim znanjem bomo poskrbeli, da boste izgledale popolno. Izberite svoj izgled in se obenem naučite, kako izkoristiti ličila, da z manj na vas poudarijo še več lepote. 

Pripravimo vam lahko dnevni ali večerni makeup za različne priložnosti, vključujoč elitne družabne dogodke, poroke in slavnostne prireditve, prav tako pa vam lahko pripravimo ustrezni makeup za vsak dan ali običajen večerni izhod. 


TRAJNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC 

Trepalnice igrajo ključno vlogo pri vsakdanjem ličenju. Inovativna rešitev trajnega podaljševanja trepalnic vam zagotovi želen izgled vaših trepalnic, ki ne potebujejo dodatnega, vsakdanjega urejanja in ličenja. Postopek vključuje lepljenje umetnih trepalnic na obstoječe naravne - podaljša se okoli 10% vseh trepalnic (nekje 20 do 50 trepalnic), upoštevajoč želje stranke glede pričakovane dolžine, učinka in gostote. Ena umetna se prilepi na eno naravno trepalnico, pri čemer trenutna debelina, dolžina in stanje trepalnic ne vpliva

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ižanska cesta 30, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Karina Terbec s.p.
Davčna št.:
80278388
Odgovorna oseba:
Karina Terbec
Govorimo:
 SI
 EN
Certifikat
Naziv:
Karina Terbec s.p.

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
07:00 - 22:00
Torek
07:00 - 22:00
Sreda
07:00 - 22:00
Četrtek
07:00 - 22:00
Petek
07:00 - 22:00
Sobota
07:00 - 22:00
Nedelja
Zaprto
Nedelje in praznike zaprto. Sprejem po predhodnem naročilu