Image
Image
12015
  • Masažni saloni
  • MASAŽNI SALON MASAŽA IN NEGA TELESA, KOPER, MIRA PINTER S.P.
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81373.jpg

MASAŽNI SALON MASAŽA IN NEGA TELESA, KOPER, MIRA PINTER S.P.

6000 Koper, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Vas boli hrbet, vrat, vas ščipa v križu? Imate celulit in kakšen kilogram preveč? Se počutite utrujene in "zategnjene"? Za vse to poskrbimo v masažnem salončku Mirra.

Vljudno vabljeni!

Delam po predhodnem telefonskem naročilu na tel. 040 57 54 59, vsak dan med 9. in 19.uro, ob sobotah do 13h, ob nedeljah in praznikih počivam :)

NOVO NOVO NOVO
ZAČASNA POSLIKAVA TELESA S KANO

Čeprav smo izničili večino starih plemenskih načinov in običajev, slikanje telesa še vedno živi vendar kot lepa umetnost. Veliko sodobnih umetnikov in slikarjev slikanja po telesu je našlo novo nišo za ustvarjalnost, mnoge kulture pa še vedno uporabljajo svoje stare tradicije. Na primer, indijske neveste so še vedno poslikane s kano, predno se poročijo. Torej, če imate kakšno zanimanje za bodypainting, poskusite! Občutili boste prastaro umetnost poslikave telesa na moderen način.

STORITVE
• Klasična (švedska) masaža
Klasična švedska masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča telo in um. Za masažo uporabljam olja najvišje kakovosti, če se le da biološko pridelana.  Masaža učinkuje na človekovo zdravje tako, da izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.
 
• Anticelulitna masaža
Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže, zelo podobna klasični masaži, z nekaj posebnimi tehnikami in z drugačno intenzivnostjo, ki pomaga pri odpravi celulita.  Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer je običajno največ celulita, masira se večinoma zadnjica in noge in se ne obravnava celega telesa, kot  pri klasični švedski masaži. Anticelulitna masaža se izvaja brez olja in z oljem, ki vsebuje sestavine, ki pomagajo pri odpravljanju celulita.
 
• Dorn Breuss terapija
Dorn-Breussova terapija je svetovno priznana kombinirana metoda, ki pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu. Je učinkovita tehnika uravnavanja hrbtenice in ostalih sklepov, ki na zelo nežen in varen način telo vrača v naravno ravnovesje.

Lajša ali odpravlja: kronične bolečine v križu ali kjerkoli v hrbtenici; hernia disci, išias, skolioza, migrena, revmatična obolenja, težave z ostalimi sklepi (vratna hrbtenica, koleno, kolk, ramenski obroč);

• Limfna drenaža
Ročna limfna drenaža je posebna masažna tehnika, ki se v medicini uporablja za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), na področju nege telesa kot pomoč pri odstranjevanju celulita, za lepšo polt,... v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema. Gibi rok posnemajo utripanje limfnih žil. Gibanje je počasno in monotono, pritisk dlani pa zelo blag. Pri delu navadno ne uporabljamo olj in mazil.

• Kavitacija

• Radiofrekvenca

• Pressoterapija

DARILNI BONI
Darilni bon je lepo darilo. Zaradi nenehnega hitenja se sami ne spomnimo, da bi nam prijala masaža. Če pa nam masažo kdo podari, jo z veseljem izkoristimo.

Pri nas lahko kupite darilne bone za masažo ali vrednostne darilne bone.

Podarimo prijatelju uro razvajanja. Morda nam povrne z enakim :)

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
6000 Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Masaža in nega telesa, Mira Oberstar Muženič s.p.
Davčna št.:
66531748
Naslov:
15 Čevljarska ulica, Koper 6000
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 5601 806 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Mira Pinter
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 575 459
E-mail:
mira.pinter@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Masaža in nega telesa, Mira Oberstar Muženič s.p.
Naslov:
15 Čevljarska ulica, Koper 6000