Image
Image
16305
  • Masažni saloni
  • MASAŽE NOVA GORICA, MASAŽNI SALON SPIRIDION, DUŠAN ZELINČEVIČ
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2707/Spiridionlogo-1560167295.jpg

MASAŽE NOVA GORICA, MASAŽNI SALON SPIRIDION, DUŠAN ZELINČEVIČ Priporočamo

Industrijska cesta 11, 5000 Nova Gorica, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Masažne storitve Dušan Zelinčevič s.p. nudim klasično švedsko masažo, Emmett tehniko, protibolečinsko masažo, prana masažo.

EMMETT TEHNIKA, PRANA MASAŽA, KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA, PROTIBOLEČINSKA MASAŽA

Storitve opravljam v športno rekreacijskem centru MagmaX, Industrijska cesta 11, 5000 Nova Gorica, Goriška

KAJ JE PRANA?

Prana je univerzalna življenjska energija, ki naše telo dela in ohranja živo, vsa živa bitja in naravo pa povezuje v eno. Vsak dan jo nevede uživamo s soncem, zrakom, vodo, hrano,... Ker smo pri modernem načinu življenja dnevno v stiku z raznovrstnimi obremenjujočimi energijami zaviramo njen prosti pretok, kar vodi do energetskih blokad v našem telesu. To se odraža v našem slabem fizičnem in psihičnem počutju; lahko smo zgolj utrujeni, prazni, razdražljivi ali pa nas pestijo že resnejše zdravstvene težave. Naše fizično telo preveva in obdaja tudi subtilno energetsko telo, znano kot biopolje ali aura. Slabo počutje, okvare in bolezni se pravzaprav najprej zaznajo prav v našem energetskem in šele nato tudi v fizičnem telesu. S pravočasnim ukrepanjem lahko to neravnovesje znova uravnamo. Prana masaža pomaga ponovno uglasiti osnovno matrico naše življenjske energije, z njo podpremo naravno težnjo in moč telesa k vzpostavitvi energetskega ravnovesja telesa in duha. Zato je ta tehnika primerna in priporočljiva prav za vsakogar.

»Če nečesa ne vidimo, ne pomeni, da ni resnično« Choa Kok Sui, veliki mojster prane, ki je to starodavno tehniko ponovno oblikoval in predstavil svetu v obliki, kakršno poznamo danes.


Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je prana terapijo že pred več kot tridesetimi leti priznala za dopolnilno metodo zdravljenja. Kot podporno metodo uradni medicini jo za uspešno in učinkovito priznavajo tudi mnogi zdravniki uradne medicine, zlasti v tujini.

Namen je pomagati človeku z zdravstvenimi težavami ali bolečinami. S to metodo nikoli ne spreminjamo zdravljenja, ki ga je določil zdravnik splošne medicine, vendar pa so po terapijah izvidi vedno toliko boljši, da to pozneje
običajno stori zdravnik, ki jih je predpisal.

 

Švedska masaža

Klasična švedska masaža, je ena najpreprostejših oblik zdravljenja in izboljšanja počutja. Izvaja se z masažnimi olji. Zajema celo telo, od hrbta pa vse do trebušnih mišic.Terapevt izvaja masažne gibe, ki ogrejejo mišično tkivo, sprostijo napetost in postopoma izničijo mišične vozle ali zraslo tkivo, ki mu pravimo adhezija. Poleg ostalih zdravstvenih koristi švedska masaža prinaša sprostitev.

Pozitivni učinki masaže:

protibolečinska masaža Protibolečinska masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. Ugodno vpliva tudi na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Priporočljiva je jo po napornih fizičnih in psihičnih dejavnostih. Z masažo bolečine omilimo ali jih celo preprečimo. Ta masaža tudi zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice.

dobro počutje
sprostitev
odpravljanje napetosti v mišicah
povrnitev moči

Tehnika EMMETT, marsikdo je odpravil bolečino z emmett tehniko

 Je posebna oblika telesne terapije. Izvaja se jo z lahnim pritiskom prstov na specifične točke, poznane kot ‘Emmett točke’. Te točke niso enake tradicionalnim energijskim/trigger točkam ali akupresurnim točkam ali katerimkoli drugim točkam, ki so opisane v drugih terapijah. Pritisk, ki je potreben za stimulacijo EMMETT točk ni nujno čvrst ali boleč. Za izrek ‘Brez bolečine ni uspeha’ v filozofiji tehnike EMMETT ni prostora.  

Emmett terapija je zaporedje majhnih gibov na določenih točkah, ki aktivirajo in re-aktivirajo mišični spomin. Če mišica doživi travmo (nesrečo), šok ali poškodbo, se mišična vlakna napnejo, da zaščitijo to področje. Z Emmett terapijo izvedemo sekvenco gibov ali potez ('switch'), ki v določenem časovnem obdobju sporostijo to področje, ob tem se tkivo 'spomni', kaj naj bi počelo.  

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Industrijska cesta 11, 5000 Nova Gorica, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Masažne storitve Dušan Zelinčevič s.p.
Davčna št.:
98353535
Naslov:
Industrijska cesta 11, 5000 Nova Gorica, Slovenija
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0400 1004 6959 241 (NKBM)
Odgovorna oseba:
Dušan Zelinčevič
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 438 753
E-mail:
info@spiridion.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Masažne storitve Dušan Zelinčevič s.p.
Naslov:
Industrijska cesta 11, 5000 Nova Gorica, Slovenija