Image
Image
8398
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15173.jpg

MASAŽNI SALON DAVID GRABIĆ S.P., NOVO MESTO

Kandijska cesta 23b, 8000 Novo Mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

MASAŽNI SALON DAVID GRABIĆ S.P., NOVO MESTO

O NAS

Popolnoma ločen samostojni masažni prostor vam zagotavlja najvišjo mero zasebnosti, sproščenosti in udobja. Osebje salona stremi k prijazni in profesionalni komunikaciji s strankami, ki ponuja visok nivo izvedbe masažnih in terapevtskih storitev.

Prizadevamo si za učinkovito, higienično, varno in udobno delo. Za vsako cenjeno stranko si vzamemo dovolj časa, ji prisluhnemo in se ji popolnoma posvetimo. Velik odstotek gostov obiskuje naš masažni salon vse od začetka ustanovitve podjetja in nas s tem opozarja, kako pomembno je ustvarjati profesionalen, zdrav, pristen in sproščen odnos.

Zelo se trudimo vzdrževati kvaliteto masažnih storitev, dvigovati zadovoljstvo stranke in stremeti k bolj zdravemu načinu življenja. Celotno oglaševanje masažnega salona David predstavlja dober glas in moč besed zadovoljnih strank.

Storitve, ki jih izvajamo so shiatsu terapija, ročna limfna drenaža, klasična masaža, uporaba ventuz, refleksoconska masaža stopal, baby masaža, ultrazvok, aromaterapija in magnetna terapija.

V masažem salonu Vas bo toplo sprejel Grabić David, zdravstveni tehnik z certificiranimi tečaji klasične, aromaterapije, shiatsu masaže in masaže z vročimi bazaltnimi in hladnimi marmornatimi kamni ter limfne drenaže.

Grabić David je po končani osnovni šoli nadaljeval šolanje na zdravstveni šoli v Novem mestu. Leta 1999 je šolanje zaključil in si tako pridobil naziv zdravstveni tehnik. Po končanem pripravništvu v zdravstvenem domu Metlika, je po programu srednje zdravstvene šole Celje, leta 2001 opravil tečaj klasične masaže.

V prihodnjih letih je opravljal priložnostna dela maserja, dokler se ni zaposlil v KCLJ na intenzivnem oddelku za srce in ožilje. Ker ga je masaža vse bolj interesirala, je kmalu zatem kot maser prestopil v zdravilišče Dolenjske Toplice in tam leta 2003 uspešno opravil tečaje klinične aromaterapije, shiatsu masaže in masaže z vročimi bazaltnimi in hladnimi marmornatimi kamni. Leta 2004 je opravil še tečaj limfne drenaže po Dr. Voddru.

Končal shiatsu šolanje v International school of shiatsu v Zagrebu 2004-2009.

Leta 2005 je v Novem mestu odprl samostojni masažni salon.

CENIK:

SHIATSU TERAPIJA 30 - 40 EUR 35 - 50 MIN
 MINKLASIČNA MASAŽA 56 EUR 23 - 70 MIN
 MINAROMATERAPIJA 60 EUR 45 - 80 MIN
 MINLIMFNA DRENAŽA 55 EUR 20 - 80 MIN
 MINMAGNETNA TERAPIJA  18 EUR 20 MIN

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kandijska cesta 23b, 8000 Novo Mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Masažni salon David Grabić s.p.
Davčna št.:
11926821
Naslov:
Kandijska cesta 23b, 8000 Novo Mesto
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0001 5070 150 (Sberbank d.d.)
Odgovorna oseba:
David Grabić
Kontaktna oseba:
David Grabić
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 HU
 RS
 RU
Mobitel:
+386 (0)51 325 270
Mobitel:
051325270
E-mail:
info@masazni-salon.si
Certifikat
Naslov:
Kandijska cesta 23b, 8000 Novo Mesto