Image
Image
6803
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9920.jpg

MATIC EMBALAŽA, LJUBLJANA

Tržaška cesta 279 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Vsak izdelek s primerno embalažo je privlačnejši za kupce. Želja podjetja Matic embalaža je, da Vam embalažo oblikujemo in izdelamo v skladu z izdelkom in Vašimi potrebami.

Prozorna embalaža
Prozorna embalaža končnemu kupcu omogoča direktni pogled izdelka in je zato primerna za lepe in dekorativne izdelke (darilna embalaža). Po želji se lahko izdela tudi barvna embalaža, ki je lahko valjaste ali oglate oblike, s pokrovom ali brez in oblikovana po naročnikovi želji. Zloženka (naročniku dostavimo le izsekan plašč embalaže in le-ta se sestavi ob polnjenju izdelka) je najcenejša varianta embalaže.

Materiali: PVC, PET-G, prozorni PS.

Blister embalaža
Blister embalaža je primerna za manjše izdelke široke potrošnje, pri kateri je izdelek vstavljen v predhodno termooblikovan prozoren plastični pokrov in privarjen na kartonsko podlago, katera nam istočasno služi tudi za prospekt izdelka.

Materiali: PVC, PET-G, prozorni PS.

Debela plastika
Iz debele plastike termooblikujemo razne podstavke in nosilne pladnje za prenašanje ali transport težjih izdelkov. Izdelujemo tudi ohišja za razne instrumente in aparate.

Materiali: ABS, PS, PVC.

Galanterija
Izdelujemo razne samolepilne žepke za razstavljanje propagandnega materiala, opozorilce cen, namizne opore za cenike, torbe, registratorje, mape itd.

Materiali: PVC, PET-G, PS, PP.

Orodja
Nudimo kompletno storitev razvoja in izdelave orodij za termoformiranje.

Pakiranje
Pakiranje v termoskrčljivo folijo - pri tem postopku pakiramo s pomočjo posebne, na toploto zelo občutljive, folije, v katero v hladnem stanju zavijemo izdelek, ga zvarimo in segrejemo, da se folija močno skrči in zaobjame izdelek ali skupino izdelkov.

Blistiranje je postopek pakiranja, pri katerem izdelek vstavimo v predhodno termooblikovan prozoren plastični pokrov in ga zvarimo na kartonsko podlago, katera nam istočasno služi tudi kot prospekt izdelka.


Vir: http://www.maticembalaza.si/proizvodi.html

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 279 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Matic embalaža proizvodnja, storitve, trgovina d.o.o.
Davčna št.:
87540789
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 (0)41 695 354
Telefon:
+386 (0)1 2562388
E-mail:
info@maticembalaza.si
Certifikat