Image
Image
12396
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76857.jpg

PLOČEVINASTA STREŠNA KRITINA, IZDELAVA IN MONTAŽA STREŠNIH KRITIN IN ŽLEBOV, PODLOG, CELJE, MEBI

Podlog 63, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Mebi d.o.o., vas vabi v svet pločevinastih kritin, kjer poleg ugodnih cen vam ponujamo še bogat nabor različnih izvedb kritin, kako zgledajo in kakšno namembnost imajo naše kritine, boste spoznali na naši spletni strani, kjer galanterijavam ponujamo pestro paleto oblik, barv in drugega vgradnega materiala, ki ga boste potrebovali za dovršen izgled vašega doma.

V kolikor že imaste izbranega krovca se vsekakor oglasite skupaj z njim v naši poslovalnici, kjer vam bomo še lažje predstavili ponudbo in vas tudi pravilno napotili pri izbiri.

V prenovljenem programu kritin imamo kar nekja novosti nekatere so prisotne tudi na globalnih trgih, zato vas zagotovo ne bomo pustili ravnodušne z našo ponudbo.

MEBI, d.o.o. spada med 3 odstotke slovenskih podjetij, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA, kot simbola najvišje ocene bonitetne odličnosti.

Glavna dejavnost podjetja:
Proizvodnja in prodaja pločevinastih strešnih kritin, prodaja potrošnega materiala, prodaja in montaža fotovoltaičnih panelov.

Kritina je izdelana iz vroče cinkane, ali AluCink pločevine, in je dobavljiva v naslednjih oblikah Normal, Klasik, Trapez 10, Trapez 20, Trapez 40 ter Valovita. Vse naše kritine so dobavljive z nanosom protikondenznega Filca, Normal pa tudi z izolacijo stiropor. V našem podjetju vam nudimo tudi žlebove, ter hitro in kvalitetno montažo naših kritin z strani naših krovcev kooperantov.Kritine

 

Lastnosti kritin:

  • Odporna na točo
  • V obliki opeke, trapeza ali valovita
  • Naraven izgled
  • Od slemena do žleba v enem kosu
  • Več barvnih odtenkov
  • Z izolacijo ali brez
  • Primerna tudi za fasade
  • Vse naše kritine se izdelujejo v dolžinah in po naročilu kupca.

 

Krovsko kleparski izdelki:Pločevinasta strešna kritina je kakovosten izdelek, ki je rezultat dolgoletnega raziskovanja na področju preoblikovanja pločevine. V veliki meri je zastopana na trgu, kot najboljša izbira za vse vrste stavb, od majhnih montažnih hiš in vikend objektov, do individualnih stanovanjskih hiš in velikih stanovanjskih in poslovnih zgradb. Posebej primerna za posodabljanje objektov in naprav, kjer se je praktično izkazala za najboljšo rešitev.

Prilagodljivost pločevinaste strešne kritine se odraža v različnih aplikacijah na skoraj vseh vrstah streh in omogoča investitorju oz. arhitektu izbero želenega izgleda strehe  brez omejitev, ki jih poznami pri klasičnih - tradicionalnih strešnih kritinah. Po svoji zasnovi je pločevinasta strešna kritina oblikovno podobna tradicionalnim kritinam, hkrati pa odpravi vse pomanjkljivostidrugih vrst strešnih kritin.

Treba je poudariti tudi stabilnost in trajnost strehe pokrite z pločevinasto strešno kritino v vseh klimatskih pogojih, kar je velika prednost pred ostalimi vrstami strešnik kritin. Izkušnje kažejo, da pločevinasta strešna kritina brez težav prenaša tako hude zime kot tuditropsko vročino. Ker se pločevinasto strešno kritino pritrjuje s posebnimi vijaki z neoprensko podložko v spodnji del ostrešja, je streha odporen proti močnemu vetru, zmrzali in tudi toči.

Trapezna pločevina podjetja Mebi, d.o.o. je odličen in zanesljiv proizvod tako za pokrivanje streh, kakor tudi za izvedbo fasad oz. montažnih sten. Trapezna pločevina je prav tako široko uporabna pri gradnji industrijskih objektov, stanovanjskih in poslovnih stavb, nakupovalnih centrov, skladišč, kmetijskih poslopij ter garaž in različnih pomožnih objektov.


Primer Montaže

Predstavljena navodila za montažo veljajo za opečne oblike.

Plošče zmeraj polagamo v smeri od levega napušča proti desnemu napušču, in sicer tako, da se desna plošča (to ploščo polagamo) podrine pod levo (že položeno) samo za 1 val.

Ponujamo vam tudi strokovno montažo s strani naših kooperantov.

Vse oblike strešnih kritin vam lahko dobavimo z nanosom protikondenznega filca.
Strešne Kritine vam lahko dobavimo v 3 dneh v 7 barvnih tonih. Kakovost strešne kritine vam jamčimo tudi s certifikatom kakovosti.
Pri lastnem prevozu je lahko nakladni prostor največ 70 cm krajši od kritine. Za točnost dobave naročil prejetih ustno preko telefona ne odgovarjamo.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podlog 63, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
MEBI, d.o.o.
Poslovna oblika:
Mebi, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o.
Davčna št.:
24698105
Naslov:
Makole 47, 2321 Makole
Odgovorna oseba:
Kunej Mirjana
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)40 293 770
Telefon:
+386(0)3 700 17 07
E-mail:
prodaja@s-metal.si
E-mail:
info@mebi.si
Certifikat
Naziv:
MEBI, d.o.o.
Naslov:
Makole 47, 2321 Makole

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Povpraševanje ali pomoč

Socialno omrežje