Image
Image
7466
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew53788.jpg

GOSTILNA, MESARIJA LEČNIK

Trg svobode 4, Ravne na Koroškem , , Koroška

Galerija slik

Predstavitev

MESARIJA

Podjetje Mesarija Lečnik s.p. je nastalo leta 1990 na Ravnah na Koroškem, ko Alojz Lečnik želi uresničiti vizijo svoje lastne prodaje kakovostnega mesa in mesnih izdelkov. To vizijo podpre takrat brezposelni, po izobrazbi sicer gradbeni inženir, sin Tomo. Pri ustanavljanju ju podpre tako finančno, kot moralno žena oziroma mama Heda, ki je že takrat petindvajset let podjetnica na področju gostinstva.

Osamosvojitev je zahtevala oblikovanje in razvoj vseh poslovnih funkcij, ki so potrebne za uspešno delovanje, vsakega tudi malega podjetja. Kljub začetnim težavam, ter gosp- odarski krizi v Sloveniji ob osamosvojitvi se podjetje uspešno razvija in raste, ter danes šteje petindvajset zaposlenih.

Proizvodnja in uprava, ter ena izmed prodajaln se nahajata na Ravnah, kjer je sedež podjetja. Preostale tri prodajalne v Mežici, Slovenj Gradcu in Radljah pa se nahajajo v vsaki izmed treh koroških dolin, tako, da pokrivajo celotno koroško regijo.


Poslovna darila

Poslovna darila so predmeti, ki zahtevajo prefinjen občutek za slog in obliko ter jih podjetje podarja svojim poslovnim partnerjem kot znamenje pozornosti, dobrodošlice ali zahvale za uspešno poslovno sodelovanje. Izbira poslovnega darila pa je vse prej kot lahka naloga, saj moramo upoštevati številne dejavnike, ki nas vodijo do izbire najprimernejše obdaritve za našega poslovnega partnerja.

Izbira živilskega izdelka kot poslovnega darila je dobra rešitev, ker:

• živilski izdelki postajajo v zadnjem času vse bolj zaželeno in priljubljeno darilo, saj zdrava ter kvalitetna hrana v naših očeh pridobiva vse večjo vrednost;
• vse bolj spoštujemo odgovorno pridelavo živil, kar sovpada s poslanstvom Mesarije Lečnik;
• se bomo pri izboru mesnin osredotočili na tiste, sušene na klasičen način ter vrhunske kakovosti s Koroške;
• na takšen način poslovnim partnerjem hkrati prinesete delček kulturne dediščine, ki jo prenašamo iz roda v rod.

Ker pa ima zelo pomembno vlogo tudi sam izgled poslovnega darila, v Mesariji Lečnik ponujamo elegantne embalaže, izdelane iz ekološko razgradljivih materialov ter domiselno oblikovane. Po želji ji lahko dodamo tudi logotip podjetja. Izbirate lahko med darilnimi vrečkami z različnimi potiski ali pa se odločite za embalažo iz valovitega kartona. Primerna embalaža bo mesnine še dodatno oplemenitila in prepričala poslovnega partnerja, da vam je v čast in veselje sodelovati z njim.


LEČNIKOVA GOSTILNA

Lečnikova gostilna, ki ima stoletno tradicijo, je preživela različna politična trenja in vojne vihre. Že ob nakupu leta 1918 takratnim oblastem ni bilo po volji, da je močno posestvo prišlo v slovenske roke.

Franjo Lečnik je imel veliko željo, da bi nadaljevali z družinsko tradicijo. Željo sta mu izpolnila sin Alojz, ki je prevzel mesnico, njegova žena Heda pa gostilno. V zadnjih mesecih leta 1966 je Heda odprla gostilno, ki jo je povečala s prostorom, ki je prej služil kot prehod s trga na dvorišče. Mlada moč in zagnanost se je poznala v novih posodobitvah. V letu 1969 so obnovili stare prostore mesnice in slaščičarne in jo združili v enprostor – mesnico, v kateri je Alojz delal kot poslovodja.

Že v preteklosti je bila Lečnikova gostilna znana po kegljišču. Igralo se je na ilovici, keglji in krogla so bili iz gabrovega lesa. Na istem mestu so leta 1970 odprli novo dvostezno avtomatsko kegljišče. Prav tako so uredili gostinski vrt, na katerem so stali trije veliki kostanji kot priče bogate preteklosti.


Stalna ponudba

• Dunajski zrezek * Priloga * Solata
• Ocvrt sir * Priloga * Solata
• Solatni krožnik s piščančjimi medaljoni
• Vampi
• Pasulj
• Kisla juha
• Pražena jetrca

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trg svobode 4, Ravne na Koroškem , , Koroška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mesarija, gostinstvo Lečnik, Alojz Lečnik s.p.
Davčna št.:
22261222
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Telefon:
+386(0)2 8705650
E-mail:
mesarija@lecnik.net
Faks:
+386(0)2 8705652
Certifikat

Socialno omrežje