Image
Image
5609
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2339/metis-trgovina-in-storitve-d-o-o-ajdovscina_1693223581.jpeg

SPECIALIZIRANA TRGOVINA S KOPALNIŠKO SANITARNO OPREMO IN SANITARNIMI MATERIALI Priporočamo

Cesta 4a, 5270 Ajdovščina, Goriška
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

METIS TRGOVINA IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA

Dobrodošli v naši trgovini z kopalniško opremo, kjer se vaše sanje o popolni kopalnici uresničijo. Naša bogata ponudba vključuje vrhunske izdelke, ki bodo vašo kopalnico spremenili v oazo udobja in stila. Od klasičnih do modernih dizajnov, pri nas boste našli vse, kar potrebujete za popolno kopalniško izkušnjo.

Ponujamo vam najnovejše trende in inovacije, ki združujejo funkcionalnost z estetiko. Izberete lahko med široko paleto izdelkov, kot so umivalniki, kopalne kadi, tuš kabine, WC školjke, bideji, ogledala, stojala za brisače, držala za WC papir, kopalniški pripomočki in še več. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri izdelkov, ki bodo najbolje ustrezali vašemu okusu in potrebam.

Ponosni smo na našo dolgoletno tradicijo in zavezanost kakovosti. Poleg kopalniške opreme nudimo tudi širok izbor keramičnih ploščic, ki bodo vaši kopalnici dodale edinstveno noto. Naš razstavni salon razprostira na več kot 600 m² v dveh nadstropjih, medtem ko je naših 700 m² pokritega skladiščnega prostora prava zalogovnica kakovostnih izdelkov.

Naše podjetje je pridobilo certifikat kakovosti Gospodarske zbornice Slovenije, kar je odsev našega trdega dela in zavezanosti k odličnosti. Vaša kopalnica si zasluži najboljše, zato nas obiščite in si oglejte, kako lahko ustvarimo kopalniški prostor, ki bo presegel vaša pričakovanja.

  Dobrodošli v naši specializirani trgovini z kopalniško opremo, kjer se kopalniški prostor preobrazi v pravo oazo udobja, funkcionalnosti in estetike. Naša trgovina je namenjena vsem, ki si želite ustvariti popolno kopalniško izkušnjo, ki se popolnoma prilega vašemu slogu in potrebam.

Pri nas boste našli izjemno raznovrstno izbiro vrhunskih izdelkov, ki so skrbno izbrani glede na visoke standarde kakovosti in inovativnosti. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci kopalniške opreme, kar nam omogoča ponuditi najnovejše trende in tehnologije na trgu. Naš asortiman obsega širok nabor izdelkov, med drugim:

    Umivalniki in Kopalne Kadi: Od klasičnih do sodobnih dizajnov, umivalniki in kopalne kadi vam omogočajo izbiro glede na velikost prostora in vaše preference za udobje.

    Tuš Kabine in Tuš Glave: Uživajte v osvežujočih prhah z našimi modernimi tuš kabinskimi rešitvami in elegantnimi tuš glavami.

    WC Školjke in Bideti: Ponujamo širok izbor WC školjk in bidetov, ki združujejo higieno, udobje in estetiko.

    Ogledala in Osvetlitev: Naša ogledala niso le funkcionalna, ampak tudi elegantna, s pravilno osvetlitvijo za popolno jutranjo rutino.

    Dodatki in Pripomočki: Vključno z držali za brisače, stojali za milo, WC ščetkami in drugimi dodatki, ki dopolnjujejo vaš kopalniški prostor.

Naša predanost kakovosti sega tudi v našo ekipo strokovnjakov, ki vam bo s svojim znanjem in izkušnjami pomagala pri izbiri izdelkov, prilagojenih vašim potrebam. Naš cilj je ustvariti kopalniško okolje, ki bo odražalo vašo osebnost in slog ter obenem zagotovilo udobje in funkcionalnost.

Obiščite nas v našem čudovitem razstavnem salonu, kjer lahko v živo doživite našo ponudbo. Sledimo najnovejšim trendom in inovacijam ter vam pomagamo ustvariti kopalnico, ki bo izstopala po svoji edinstvenosti. Vaša kopalniška preobrazba se začne tukaj!

Keramičar in vodovodar sta ključna strokovnjaka pri gradnji in obnovi kopalnic ter drugih prostorov, kjer se uporablja keramika. Oba strokovnjaka imata svoje specializirane naloge in uporabljata kakovostne materiale za dosego optimalnih rezultatov.

Keramičarji:
Keramičarji so specializirani za namestitev keramičnih ploščic in oblog na tla, stene in druge površine. Njihovo delo vključuje pripravo površin, namestitev podložnih materialov za izravnavo ter pravilno lepljenje in fugiranje keramičnih ploščic. Uporabljajo visokokakovostno lepilo, fugirni material ter druge pripomočke za zagotavljanje ravne površine, vzdržljivega in estetsko privlačnega končnega izdelka.

Vodovodarji:
Vodovodarji se ukvarjajo z vodovodnimi instalacijami, kar vključuje inštalacije za vodo in odvod ter povezane naprave, kot so umivalniki, kopalne kadi, tuš kabine, WC školjke itd. Uporabljajo cevi, armature in druge pripomočke, ki zagotavljajo pravilno delovanje vodovodnega sistema. Kvalitetni materiali, kot so trpežne cevi, tesnila in kakovostne armature, so bistveni za preprečevanje puščanja vode in za zagotavljanje dolgotrajnega delovanja.

Pri obeh strokovnjakih je izbira kakovostnih materialov ključna za doseganje zanesljivih in trajnostnih rezultatov. Uporaba cenovno ugodnih materialov lahko na dolgi rok privede do težav, kot so puščanja, razpoke ali propadanje površin. Zato je pri gradbenih projektih, kot so kopalnice, vedno pametno investirati v visokokakovostne materiale in storitve strokovnjakov, ki jih usposobljeni in izkušeni v svojih področjih.

    Keramične Ploščice: Osnovni gradbeni material, s katerim se dela. Keramičarji jih polagajo na tla, stene, vodovodne in druge površine.

    Lepilo za Keramične Ploščice: Uporablja se za pritrditev keramičnih ploščic na podlage. Obstajajo različne vrste lepil, odvisno od podlage in namena.

    Fugirni Material: Uporablja se za zapolnitev prostora med keramičnimi ploščicami po lepljenju. To omogoča estetski izgled, hkrati pa ščiti pred vlago in umazanijo.

    Podložne Plošče ali Plošče za Izravnavo: Uporabljajo se za ustvarjanje ravne površine, preden se ploščice pritrdijo.

    Vodotesne Folije in Mase: Zaščita pred vlago je ključnega pomena v mokrih prostorih, kot so kopalnice in kuhinje. Vodotesne folije in mase preprečujejo uhajanje vlage v konstrukcijo.

    Profili za Zaključke: Uporabljajo se za zaključevanje robov in prehodov med različnimi površinami.

    Orodja: Keramičarji potrebujejo različna orodja, kot so mešalniki za lepilo in fuge, rezalniki za ploščice, kladiva, gumijasti kij za poravnavo ploščic, rezalniki za vogale, svedri in drugo orodje za delo s keramiko.

    Zaščitna Oprema: Keramičarji potrebujejo ustrezno zaščitno opremo, kot so varnostna očala, maska za prah, zaščitne rokavice in oblačila.

    Primeri in Premazi: Nekateri projekti zahtevajo posebne priprave površin, na katere se bodo ploščice pritrdile. V ta namen se uporabljajo različni premazi in primeri.

    Zaključni Premazi in Zaščitne Barve: Zaščita končnega videza površine, na katero so bile položene ploščice.

    Toplotnoizolacijski Materiali: Pri delu na zunanjih površinah ali pri prenovi prostorov je morda potrebno dodatno toplotno izolirati površino.

Vsi ti materiali se uporabljajo skupaj z znanjem in izkušnjami keramičarja, da se ustvari estetsko privlačna in trajna keramična obloga.

Ponujamo vam široko ponudbo proizvajalcev: Fima Carlo Frattini, Paffoni, Grohe, Hansgrohe, Rubinetterie Treemme, Huber, Frisone, Geda, Granitogres,....

 

Prodajni program:

Armature
Keramika
Kopalniški dodatki
Kopalniško pohištvo
Kotlički
Lepila
Letvice in profili
Masažne kadi in tuš kabine
Sanitarna keramika
Kopalna kad
Tuš kabina
WC školjka
Bide
Ogledalo
Stojalo za brisače
Držalo za WC papir
Držalo za brisače
Kopalniški pripomočki
Tuš glava
Milnik in stojalo za milo
Odtok za umivalnik/kad/tuš
Toaletna deska
Kopalniška preproga
Kopalniške police
Dozirnik za milo
Dozirnik za tekoče milo
Polička za kozmetiko
Stenska garnitura za kopalnico
Pritrdilci za brisače
WC ščetka in držalo
WC deska s funkcijo zapiranja
Sušilec za roke
 Tuš kabina
    Tuš glava
    Tuš pipa
    Tuševi zidaki
    Odtok za tuš kabino
    Stenske plošče za tuš
    Steklena vrata za tuš kabino
    Hidromasažne šobe
    Napa za paro
    Stropna prha
    Polička za tuš
    Sedež v tuš kabini
    Anti-zdrsna obloga
    Digitalni nadzor za tuš kabino
    Tuš kabina s steklenimi stenami
    Okrogla tuš kabina
    Pravokotna tuš kabina
    Stenska garnitura za tuš
    Profili za tuš kabino
    Tuš kabina z učinkom dežja
    Kopalna kad
    Kopalna pipa
    Prostostoječa kopalna kad
    Vgrajena kopalna kad
    Hidromasažna kopalna kad
    Kopalna kad z masažnimi šobami
    Kopalna kad z naslonom za glavo
    Kopalna kad z odlagalno površino
    Luksuzna kopalna kad
    Kopalna kad z lučmi
    Kopalna kad z nogami na podstavku
    Odtok za kopalno kad
    Kopalna kad s steklenimi stenami
    Kopalna kad s keramičnimi oblogami
    Kopalna kad s stenskimi ploščami
    Kopalna kad z elegantnim dizajnom
    Kopalna kad s kromiranimi detajli
    Kopalna kad z oblikovalskim odtokom
    Kopalna kad z napa za paro
    Kopalna kad z digitalnim nadzorom

 

Prijaznost, kakovost, zanesljivost in zadovoljstvo strank so vodila podjetja keramika Metis.

KLJUČNI KRAJI:
    Ajdovščina,
    Batuje,
    Bela,
    Brje,
    Budanje,
    Cesta,
    Col,
    Črniče,
    Dobravlje,
    Dolenje,
    Dolga Poljana,
    Gaberje,
    Gojače,
    Gozd,
    Grivče,
    Kamnje,
    Kovk,
    Kožmani,
    Križna Gora,
    Lokavec,
    Male Žablje,
    Malo Polje,
    Malovše,
    Otlica,
    Planina,
    Plače,
    Podkraj,
    Potoče,
    Predmeja,
    Ravne,
    Selo,
    Skrilje,
    Stomaž,
    Šmarje,
    Tevče,
    Ustje,
    Velike Žablje,
    Vipavski Križ,
    Višnje,
    Vodice,
    Vrtovin,
    Vrtovče,
    Zavino,
    Žagolič,
    Žapuže.

Občina Vipava
    Duplje,
    Erzelj,
    Goče,
    Gradišče pri Vipavi,
    Hrašče,
    Lozice,
    Lože,
    Manče,
    Nanos,
    Orehovica,
    Podbreg,
    Podgrič,
    Podnanos,
    Podraga,
    Poreče,
    Sanabor,
    Slap,
    Vipava,
    Vrhpolje,
    Zemono.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta 4a, 5270 Ajdovščina, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
METIS Trgovina in storitve d.o.o. Ajdovščina
Davčna št.:
11509554
Naslov:
4a Cesta, Ajdovščina
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 0475 1000 0140 652 NOVA KBM d.d.
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 1010 0003 7811 565 Banka Intesa Sanpaolo d.d.
Odgovorna oseba:
Črv Ivica
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 692 252
Mobitel:
041692252
Telefon:
+386 (0)5 3644997
E-mail:
info@metis.si
Faks:
+386 (0)5 3644990
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
METIS Trgovina in storitve d.o.o. Ajdovščina
Naslov:
4a Cesta, Ajdovščina
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 18:00
Četrtek
09:00 - 18:00
Petek
09:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto