Image
Image
8404
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4480/30327.jpg

NADGRADNJE TOVORNIH VOZIL, MF-CT D.O.O., LJUTOMER

Babinska cesta 6, 9240 , Ljutomer, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Izdelava specialnih nadgradenj na tovorna in osebna vozila!

Mf-CT d.o.o. je v letu 2011 ustanovljena družba na področju proizvodnje specialnih tovornih nadgradenj na tovornih vozilih ter specialnih traktorskih, industrijskih ter kamionskih prikolic. Podjetje ima lasten razvoj, kadre, proizvodne hale, vso potrebno proizvodno, transportno ter konstrukcijsko in informacijsko opremo.

Glavni proizvodni program je izdelava tovornih nadgradenj za različne potrebe, izdelava specialnih traktorskih, industrijskih in tovornih prikolic ter montaže raznih kupljenih nadgradenj vseh evropskih proizvajalcev.

Standardne in specialne nadgradnje tovornih vozil
V najkrajšem možnem roku izdelamo kvalitetno ter cenovno ugodno nadgradnjo vašega tovornega vozila. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in nadgradnjo prilagodili vašim potrebam.

Nadgradnje po meri ali standardnih velikosti
Samo zakonske omejitve so tiste, ki naj omejujejo izdelavo vaše nadgradnje. Ker boste vozilo uporabljali vi, mora biti le-to izdelano po vaših željah. Naše osebje je tu zato, da to uresniči.

Krivljeni profili - večja trajnost
Kadar pride do korozije z notranje strani, je potrebno pri nadgradnjah iz cevi zamenjati celotno ogrodje. Pri krivljenih profilih pa se lahko odločite le za peskanje in barvanje, kar pomeni manj stroškov v enakem časovnem obdobju. Profili se takoj po varjenju peskajo ter nemudoma zatem tudi barvajo, kar nudi najvišjo možno kvaliteto zaščite, hitrejšo izdelavo konstrukcije, s tem pa tudi krajši čas dobave, predvsem pa neprimerno večjo trajnost konstrukcije.

Lahkost, trdnost ali povišana odpornost proti rji?
Odvisno od namena uporabe, pogojev uporabe, teže in nosilnosti je lahko konstrukcija nadgradnje izdelana iz:

  • lahkih aluminijskih profilov
  • trdnih jeklenih profilov
  • nerjaveče pločevine.

Dež in sneg nista ovira.
Voda ne poškoduje poda, tudi če pride v notranjost nadgradnje, saj je le-ta sestavljen iz vodoodpornih vezanih plošč visoke kakovosti.

Drugostopenjska homologacija in vgradnja zakonsko predpisane opreme
Opremo, ki je zakonsko predpisana, vgradimo. Nekatera vozila imajo sicer opremo vgrajeno že tovarniško, v večini primerov pa jo je potrebno vgraditi naknadno - pri tem pa mora zadoščati vsem zakonskim predpisom.
Prav tako izpeljemo postopek drugostopenjske homologacije namesto vas in Vam prihranimo trud z obveznim postopkom ugotavljanja skladnosti vozila z veljavno zakonodajo in predpisi.

Vgradnja in pooblaščen servis nakladalnih ploščadi Bär, stopnic Autocool in dvigal HYVA.

Lahko nam mirno prepustite sicer precej zahteven postopek vgradnje nakladalnih ploščadi. MF-CT d.o.o. je generalni zastopnik in serviser znanega nemškega proizvajalca nakladalnih ploščadi Bär za področje Slovenije z visoko usposobljeno ekipo strokovnjakov, specializiranih in certificiranih s strani Bär Cargolift.

Za vas dobavimo, zmontiramo in servisiramo proizvode podjetja AutoCool.

Proizvodi:

  • Mehanske in električne stopnice za lažji vstop in izstop iz vozil,
  • operacijski sistemi vrat in
  • hladilni sistemi.

Servisiranje nadgradenj

  • Servisiranje vseh vrst nadgradenj za tovorna vozila
  • Popravila prikolic
  • Vgradnja priklopov

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Babinska cesta 6, 9240 , Ljutomer, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
MF-CT, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o.
Davčna št.:
63715082
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 671 770
E-mail:
marijan.fijavz@mf-ct.com
Certifikat