Image
Image
6207
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9540.jpg

MIZARSKI ATELJE, CELJE

Lava 7 , Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Smo mizarstvo, ki ljubezen do lesa in dela z njim ljudem že 20 let prenaša skozi naše kuhinje. Ker so te nekaj posebnega, vam pomagamo preurediti tudi prostor, da skupaj ustvarjata vrhunsko vzdušje.

Naročniki poznajo naše družinsko podjetje po nostalgičnem rustikalnem stilu, ki smo ga v letih našega delovanja privedli skoraj do popolnosti.

Po zunanjosti se naše kuhinje spogledujejo s kuhinjami naših babic, v notranjosti pa gredo v korak s sodobnimi časi in so zato opremljene z najsodobnejšo kuhinjsko tehniko.

Kmalu boste opazili, da so kuhinje iz Mizarskega Ateljeja unikatne, saj gre za ročno obdelane elemente, polne edinstvenih podrobnosti. Pri izdelavi uporabljamo samo masivni les, ker verjamemo, da je najboljši za kakovostno bivanje. Končni obdelavi namenjamo veliko pozornosti, ker želimo, da ti unikati v vaš dom prinesejo toplino, domačnost in ugodje.


Ponudba

Za vas izdelujemo rustikalne kuhinje, jedilnice, vitrine in pohištvo

Izdelujemo masivne kuhinje in drugo pohištvo v rustikalnem in podeželskem stilu. Pripravimo vam celotni projekt od ideje do izvedbe. Najprej pridemo k vam, da prostor premerimo in preučimo. Nato izrišemo načrt in vam ga predstavimo. Po želji vam tudi svetujemo glede stavbnega pohištva, stenskih in stropnih oblog ter pri izbiri razsvetljave in barv v prostoru.

Projekt vam v dogovorjenem roku kvalitetno izdelamo, dostavimo in zmontiramo. Še posebej smo pozorni na podrobnosti, saj te dajejo končnemu videzu prostora in sami uporabnosti elementov prav posebno noto.

Na voljo imamo veliko stilsko oblikovanih dodatkov, kot so kamnita korita, okrasno okovje, okrasne in vratne kljuke ter rustikalne armature, ki bodo elegantno dopolnili vaše nove kuhinjske elemente.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mizarski atelje, oblikovanje pohištva, d.o.o.
Davčna št.:
77497228
Telefon:
+386 (0)3 4921060
E-mail:
ambienta@siol.net
Faks:
+386 (0)3 4921061
Certifikat