Image
Image
6410
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3228/PROTIVLOMNAVRATATRSICHERHEITSICHERHEITSLSUNGENFRTRENSLOVENIJA2-1547736395.jpg

INNENRAUMTÜREN, TÜRSICHERHEIT SICHERHEITSLÖSUNGEN FÜR TÜREN SLOVENIJA

Breg pri Konjicah 35, 3210 Slovenske Konjice, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

VARNOSTNA VRATA ZA NEPOVABLJENE GOSTE
Varnost vrat pred nepovabljenimi gosti

Da bi zaščitili vaša vrata in tako dom in družino pred vlomom, bi morali vlagati v varnost vaših vrat. Z dodatnimi ključavnicami na vratih, kot je ključavnica vrat, kot tudi osnovnimi elementi povečate varnost.

Osnovna oprema in dodatna ključavnica
Ključavnice vrat, kot so certificirane varnostne udarne plošče s stenskimi sidri, robustne ključavnice, zaščitna oprema z izvlečno zaščito in vratni valji z varnostno kartico, spadajo v osnovno opremo vseh varnostnih vrat.

Osnovna mehanska zaščita je dosežena s profesionalno montažo dodatnih ključavnic, kot je na primer oklepna ključavnica ali dodatna ključavnica na vratih in stranska zaščita na tečajih. Predpogoj je zadostna stabilnost konstrukcije vrat.

TÜRSICHERUNG GEGEN UNGEBETENE GÄSTE
Türsicherung gegen ungebetene Gäste

Um Ihre Tür und damit Heim und Familie gegen Einbruch zu schützen, sollten Sie in die Sicherheit Ihrer Tür investieren. Mit zusätzlichen Türsicherungen – wie einem Türschloss – sowie den Basiselementen erhöhen Sie Ihre Sicherheit effektiv.

Basisausstattung plus zusätzliches Türschloss

Zur Basisausstattung jeder Eingangstür gehören Türsicherungen wie geprüfte Sicherheitsschließbleche mit Mauerankern, stabile Einsteckschlösser, Schutzbeschläge mit Ziehschutz sowie Türzylinder mit Sicherungskarte.

Der mechanische Grundschutz wird durch die fachgerechte Montage von einem zusätzlichen Türschloss wie einem Panzerriegelschloss oder alternativ einem Tür-Zusatzschloss und Scharnierseitensicherungen erreicht. Voraussetzung ist eine ausreichende Stabilität der Türkonstruktion.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Breg pri Konjicah 35, 3210 Slovenske Konjice, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KO-DA STORITVE DAMIJAN KOŠIČ S.P.
Davčna št.:
86673092
Naslov:
Breg pri Konjicah 35, Slovenske Konjice
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 5017 532 (odprt 1.9.2016, ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Damijan Košič
Kontaktna oseba:
Damijan Košič
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 418 202
E-mail:
storitve.koda@gmail.com
Certifikat
Naziv:
KO-DA STORITVE DAMIJAN KOŠIČ S.P.
Naslov:
Breg pri Konjicah 35, Slovenske Konjice