Image
Image
5079
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3393/mizarstvo-robi-hrovat_1706694262.jpeg

IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI - KUHINJE, PREDSOBE, POSTELJE, MIZARSTVO LJUBLJANA Priporočamo

Litijska cesta 130, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Mizarstvo Hrovat Ljubljana izdeluje pohištvo po meri.

Nudimo vse vrste pohištva po meri.

Če ste se odločili, da kuhinjo izdelate po meri ali opremite s sodobnimi materiali, smo vam na voljo s sodobnim pristopom, vrhunskimi in kakovostnimi izdelki.

Kuhinjske delovne plošče
Sestavni del vsake kuhinje je delovna miza ali kuhinjska delovna plošča. Nudimo široko paleto kuhinjskih okraskov za delovne plošče, ki strankam in podjetnikom odpirajo nešteto možnosti oblikovanja za uresničitev vseh njihovih želja in idej. Ponujamo plošče, izdelane po postopku postforminga. Kuhinjske delovne plošče imajo večjo odpornost na praske, udarce, kemikalije in toploto.

Oplemeniten iver
Iverali - (komercialno ime za obogateno iverko, oblikovano med prehodom na tem področju.) Obogatena iverna plošča je iverca, obogatena z dekorjem papirjev, predhodno impregniranih melaminskih smol. Znak ST priznava, da je vezan les kot material zelo razširjen in razmeroma preprost za uporabo na področju oblikovanja pohištva, opremljanja in notranje opreme.

Akril visok sijaj
Že več let je visok sijaj kot material in oblikovni element pri izdelavi pohištva in opremljanja prostora pravi hit. V naši ponudbi imamo plošče z visokim sijajem, ki jih na leseno ploščo uporabljamo kot materialni nosilec in ki so zelo dostopne širokemu krogu kupcev. Najnovejša ponudba je akrilna ponudba visokega sijaja na MDF plošči, ki ima najvišji sijajni učinek z učinkom "vohunske programske opreme", kjer se na površini plošče resnično odraža vse. To je zato, ker se akrilna masa nanaša na MDF, ki je veliko bolj ravna in manj porozna od iverne plošče, zato je površina bolj stabilna in je učinek sijaja višji. Akrilne plošče visokega sijaja se obdelujejo, sesekljajo in mehurčijo brez posebnih postopkov. Banting se izvaja z resničnimi trakovi visokega sijaja. Trenutno je na voljo 9 trajnih dekoracij: bela, črna, stara bela, srebrna bela, srebrna črna, bordo rdeča, antracit, srebrna in teak rjava. Oblika plošče je 2800 x 1300 mm, debelina pa 18 mm.

Visok sijaj
Te iverne plošče so medsebojno obogatene z melaminsko smolo z visokim sijajem. Pridejo pakirani s prozorno zaščitno folijo, ki se odstrani iz izdelka šele po predelavi in ​​montaži. Poleg dekorjev obstajajo tudi ABS-robovi debeline 1 mm v istem okrasju, tako da je vsak element mogoče obrezati v enaki barvi.
MDF plošče

Srednje debele plošče (Midimum Densiti Fiber ...) so srednje debela vlakna, homogena v debelini, izdelana iz drobljenega lesa pločevine, z minimalnim dodatkom veziva. Zaradi gostote celotne debeline so primerne za mletje, ki se v veliki meri uporablja kot nadomestek za polni les. Poroznost po prerezu se uporablja tudi pri obdelavi laka, kar dodatno poveča uporabo MDF v proizvodnji pohištva, predvsem za fronte različnih oblik. MDF je našel široko uporabo tudi kot nosilni material za furniranje in na splošno za furnir, laminat, folijo in druge. MDF GFE, izdelek novejše generacije in je namenjen predvsem izdelkom na osnovi laka in ga razlikuje od klasičnega MDF z zunanjo površinsko plastjo, na katero je že zavit zaščitni film "grund film" (GFE). Vloga filma je pospešiti in poenostaviti postopek lakiranja ter bistveno zmanjšati porabo materialov in čas lakiranja z zmanjšanjem števila lakirnih intermediatov.

Omare po naročilu
Narejena je za merjenje in naročanje od stene do stene in od tal do stropa. Notranjost omare je lahko opremljena z različno opremo. Predalniki, izvlečne police, košare, obešalniki, hlače, kravate, čevlji, vse je mogoče najti v vaši omari za lažji dostop. Vrata omare lahko izvedemo v enem polnilu ali jih razdelimo v različne dele in materiale, dekorje lesnih sekancev, lacobel steklo, ogledala, satensko steklo in pleksi steklo.

Otroške sobe
Najboljše darilo za vaše malčke.


Otroška soba je prostor, v katerem lahko pridejo do izraza nenavadne oblike in ideje. Njena nenavadna oblika pritegne pozornost.

Spalnice
Vaša oaza miru se začne in konča vsak dan.

Od posteljnih omaric do velikih omar vam pomagamo uresničiti vašo vizijo. Na oko udobno in funkcionalno, vaša spalnica bo zagotovila mir, ki si ga zaslužite.

Dnevne sobe
Prostor za počitek po delu mora biti poseben.

Glavna značilnost vsake dnevne sobe je udobje. Ustvarjen je za sprostitev po napornem dnevu in druženje z družino.


- kuhinje
- dnevne in otroške sobe
- predsobe
- notranja vrata
- garderobne omare
- pisarniško opremo
- jedilne mize in kote
- kopalnice
- postelje
- oprema iz lesa za trgovine
- razno...

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Litijska cesta 130, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Mizarstvo Robi Hrovat s.p.
Davčna št.:
38539535
Naslov:
Litijska cesta 130, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 2025 4908 593 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Tina Hrovat
Kontaktna oseba:
Tina Hrovat
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 (0)41 739 508
Mobitel:
041739508
Telefon:
+386 (0)5 9042840
Telefon:
+386(0)64 174 239
E-mail:
info@mizarstvohrovat.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Mizarstvo Robi Hrovat s.p.
Naslov:
Litijska cesta 130, 1000 Ljubljana