Image
Image
3927
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew59481.jpg

MONTAŽA KUHINJE POHIŠTVA PVC OKNA NOTRANJA VRATA MIZARSKE STORITVE

Struževo 51, 4000 Kranj, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Nudimo kvalitetne mizarske storitve. Lahko nas najamete za montažo kuhinje, raznovrstnega pohištva, notranjih stopnic, PVC oken ali notranjih vrat. Nudimo tudi številne druge suhomontažne storitve.

MONTAŽA KUHINJ
Kuhinja je srce doma, prostor, v katerem poleg kuhanja in obedovanja preživljamo prosti čas, se družimo ob hrani. Namenjamo ji veliko pozornosti in tudi denarja. Od prvih zametkov tega prostora, ko je v njem stalo ognjišče, zraven pa vrč vode, kamnit lijak, kredenca za hrano in masivna miza na sredini, se je spremenilo skoraj vse. A danes, ko vsako leto pričakujemo revolucionarne novosti, česa prelomnega ni, so manjše izboljšave, tehnološki napredek in seveda nove barve, novi materiali, inovativne kombinacije in različni slogi. Ker je kuhinja prostor, v katerem eksperimentiramo s hrano, tudi oblikovalci v njej radi preskušajo nove zamisli.

MONTAŽA POHIŠTVA
Dandanes se skoraj vsaka hiša ali stanovanje lahko pohvali z vsaj enim kosom pohištva, narejenega po meri in željah uporabnika. Naročniki se zanj odločajo predvsem takrat, ko serijska ponudba ne izpolni njegovih pričakovanj oziroma to narekujejo prostorske zahteve. Ker je tovrstno pohištvo narejeno po individualnih željah in zahtevah posameznika, se ponavadi uvršča v višji cenovni razred.

PVC OKNA IN VRATA
Okna z okvirji iz PVC-profilov so cenovno ugodna in imajo podobno življenjsko dobo kot lesena, približno 50 let. Bolj so občutljiva na ultravijolične žarke in na vročino, zato pa ne zahtevajo skoraj nobenega vzdrževanja, razen rednega brisanja, da jim umazanija ne spremeni barve. Surovine za PVC-okna pridobivajo pretežno iz nafte in praviloma vsebujejo od šest do 15 najbolj nevarnih industrijskih onesnaževal. Aluminijastim oknom pripisujejo življenjsko dobo 60 let, so odporna na vremenske vplive in ne zahtevajo vzdrževanja, vendar imajo večjo toplotno prevodnost, proizvodnja aluminija pa je energetsko zelo potratna.

Strokovnjaki še opozarjajo, da plastična in aluminijasta okna in vrata niso primerna za zgodovinske stavbe. Poleg tega je dele lesenih oken mogoče popraviti in celo zamenjati, če je kaj narobe s plastičnimi ali aluminijastimi okni, pa jih je treba zamenjati v celoti.

Sestavni deli oken in vrat so tudi tesnila in okovje. Tesnila morajo biti vremensko odporna, poskrbijo pa za večjo zrako- in vodotesnost. Z leti preperevajo in jih je treba zamenjati. Kakovostno okovje zagotovi dober stik med okvirjem in krilom ter preprosto odpiranje in zapiranje. Po priporočilih strokovnjakov ga je treba vsaj enkrat na leto temeljito pregledati, naoljiti in po potrebi na novo nastaviti.


MIZARSKE STORITVE
Stranke se za izdelavo pohištva po meri odločajo predvsem pri opremljanju kuhinj in dnevnih sob, torej prostorov, kjer preživijo največ časa. Takšno pohištvo je še posebej primerno tudi za ureditev podstrešnih stanovanj – z njim namreč lahko koristno zapolnimo prostor pod poševninami v mansardi. Po meri izdelane omare pa nam lahko služijo tudi kot predelne stene, ki so uporabne z obeh strani.


Za več informacij nas lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0)40 756 373.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Struževo 51, 4000 Kranj, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
MIZERAJ, MIZARSKE STORITVE, IGOR MANOJLOVIĆ S.P.
Davčna št.:
53449673
Naslov:
Struževo 51, 4000 Kranj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 8790 390 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Manojlovič Igor
Kontaktna oseba:
Manojlovič Igor
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 756 373
E-mail:
mizeraj.sp@gmail.com
E-mail:
mane.manojlovic@gmail.com
Certifikat
Naziv:
MIZERAJ, MIZARSKE STORITVE, IGOR MANOJLOVIĆ S.P.
Naslov:
Struževo 51, 4000 Kranj