Image
Image
9654
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9781.jpg

MLINOTEST, AJDOVŠČINA

Tovarniška cesta 14 , Ajdovščina, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Mlinotest je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki se ukvarja z izdelavo testenin, mlevskih in pekovskih ter drugih sorodnih izdelkov v skladu s strogimi domačimi in mednarodnimi standardi o varnosti živil.

Našim potrošnikom želimo s kakovostno in zdravo hrano zagotavljati izpolnitev njihovih potreb, želja in pričakovanj.

Želimo zagotavljati prijazno, ustvarjalno in vzpodbudno delovno okolje in možnosti za izobraževanje in osebno rast za vse zaposlene.

Z družbeno odgovornim poslovanjem hočemo ustvarjati ugled in zaupanje v naša podjetja na lokalni, vseslovenski in širši regionalni ravni.


DIVITA IZDELKI


Divita testenine

Pod blagovno znamko Divita smo združili testenine, ki so izdelane iz posebnih mok ali imajo posebne dodatke. Namenjene so vsem, ki želijo tudi s prehrano prispevati k zdravemu življenju. Na voljo so v obliki peresnikov, rezancev in špagetov. Testenine Divita so pripravljene iz sestavin, ki so izključno rastlinskega izvora, imajo zanemarljivo malo maščob in zato nižjo energijsko vrednost.

Med testeninami Divita boste našli ajdove, pirine, polnozrnate in sojine rezance, pirine in polnozrnate špagete ter pirine peresnike. Večina izdelkov nosi znak varovalnega živila zaradi visoke vsebnosti prehranskih vlaknin. V to skupino spadajo tudi BIO testenine, ki izpolnjujejo standarde ekološke pridelave in predelave in nosijo oznako 'ekološki izdelek'. Ekološka pridelava temelji na naravnem ravnovesju in kroženju snovi v naravi. Testenine Divita boste prepoznali po značilni rdeče-črni embalaži.


Divita sveže polnjene testenine

Sveže polnjene testenine Divita so prava rešitev, ko vam zmanjka idej za pripravo obroka. Narejene so iz izbranih, naravno pridelanih sestavin, popolnoma brez konzervansov. So odgovor na vse, kar potrebujete za hiter, okusen in zdrav obrok.

Sveži polnjeni kapeleti Divita so v primerjavi s sušenimi testeninami bolj aromatični in polnejšega okusa. Izbirate lahko med sirovim, zelenjavnim nadevom in nadevom s pršutom.

Polnjene testenine Divita so resnično nekaj posebnega in odlična popestritev jedilnika vseh pravih gurmanov. V trgovini jih boste našli v hladilniku v prepoznavni rdeče-črni embalaži.


Divita cmoki

Sveži cmoki Divita so nova skupina izdelkov, ki smo jih razvili v Mlinotestu. Njihova ključna prednost je, da so to sveži in ne zamrznjeni izdelki, kakršni so doslej prevladovali na trgu. Narejeni so iz krompirjevega testa, ki obdaja posebej izbrana polnila.

Več polnila, manj testa, kratek čas priprave – to so lastnosti, ki odlikujejo sveže cmoke Divita. Cmoki so pripravljeni samo v štirih minutah.

Zapakirali smo jih v prepoznavno rdeče-črno embalažo, v trgovinah pa jih boste našli na policah v hladilniku.


Divita Sport - testenine za športnike

Nova testenina je še posebej primerna za športnike. Namenjena je tako za rekreativne kot tudi za profesionalne športnike. Njena posebnost so dodani vitamini in železo.

Testenine imajo veliko vlogo v prehrani športnikov, saj imajo idealno vsebnost ogljikovih hidratov, pri katerih prevladuje škrob. Po priporočilih, naj bi bil delež ogljikovih hidratov v prehrani športnikov od 60 do 70 %. Prav takšen delež ogljikovih hidratov (70 %) je v naši novi testenini Divita Sport. Željen delež beljakovin v dnevni prehrani športnikov je 10 do 15 %. Delež beljakovin v novi testenini za športnike znaša 13 %. Poleg durum pšeničnega zdroba so dodana tudi jajca, ki so v človeški prehrani pomemben vir beljakovin.

Kot posebnost so v testeninah dodani vitamini B1, B2, B3, B9 in E ter železo. Izbrani so bili vitamini, ki imajo pomembno vlogo pri presnavljanju v človeškem telesu ter zagotavljanju energije, moči in vzdržljivosti. Železo je pomemben gradnik hemoglobina, ki prenaša kisik od pljuč proti ostalim delom telesa. Ko pride do mišičnih celic, se tam kisik sprosti. Pri sesalcih predstavlja hemoglobin okoli 35 % celotne rdeče krvničke.


MLINOTEST


Testenine

• Durum testenine
• Jajčne testenine
• Domače testenine

Testenine so zdrava, z vlakninami in minerali bogata hrana, ki nas navdušuje v vsej svoji polnosti okusa. Domiselne oblike pa dajejo krila tudi kuharski domišljiji, saj obstaja neskončno možnosti priprave.


Sveže polnjene testenine

Sveže polnjene testenine s tankim testom so novost na trgu. Imajo več polnila in zato izrazitejši okus. Dovolj je dvominutno kuhanje in košček masla, pa jih že lahko postrežemo. Poleg običajnega kuhanja v slani vodi jih je mogoče pripraviti tudi na drugačen način in s tem še hitreje skuhati obrok. Vse kar potrebujemo je ponev, v kateri skupaj pripravimo tako omako kot tortelline.


Njoki

V paleto svežih izdelkov iz krompirjevega testa smo dodali nov izdelek Njoki s pšeničnimi otrobi. Njokom smo dodali vlaknine v obliki pšeničnih otrobov. Pšenični otrobi so bogati z vitamini in minerali, predvsem pa z balastnimi snovmi. S tem smo obogatili okus in jih naredili privlačne s svojim izgledom - temnejšo barvo in drobnimi pikicami.


Kruhi

• Hlebci
• Štruce
• Pekovsko pecivo
• Pakiran kruh
• Kruh Svit
• BonVivan
• Hrust
• Drugi pekovski izdelki
• Zamrznjeni in hlajeni pekovski izdelki
• Janezov hlebec

Kruh je najbolj razširjena oblika žitne hrane, brez katere si dandanes ne moremo zamisliti skoraj nobenega obroka. Košček slastnega peciva ali torte pa si privoščimo ob posebnih priložnostih.


Moke in mlevski izdelki

Že v starih časih, ko še niso poznali mlinov, so mleli in trli žito na najrazličnejše načine. Tradicija se je obdržala in danes je moka še vedno osnovna surovina v naši prehrani.


Sendviči

Izdelovanje sendvičev naj bi odkril neki angleški lord v 18. stoletju. Takrat, ko so hrano uživali brez uporabe pribora, je bilo to odkritje zelo pripravno. Sendviči so priljubljeni tudi danes, ker se nam velikokrat zelo mudi in so v takih trenutkih kot naročeni za hitro potešitev lakote.

Blagovna znamka Mlinotest Sendvič je sestavljena iz družine sendvičev, ki se med sabo razlikujejo po obliki kruha in po okusu.


Bonboni

V življenju so pomembne drobne stvari in majhne pozornosti. Včasih je dovolj že prisrčen nasmeh ali pest okusnih bonbonov. Razveselite svoje najdražje, ponudite jim Mlinotestove bonbone.


Sladki program

• Torte
• Slaščice
• Keksi
• Trajni izdelki

Kdo se lahko zlahka upre skušnjavam slastnih tort in peciva, ki nas vabijo v slaščičarne, raznovrstnim kremnim rezinam, ruladam, keksom in poticam?

Če smo iskreni, že dolgo ne jemo več le zaradi lakote, ampak zato, ker prevladuje želja po užitku in ugodju, ki nam ga daje dobra hrana. Slaščice so zaželene v družbi, za mizo s prijatelji, ljubijo pa jih tudi samotarji - to smo včasih vsi, ko se v miru zleknemo na kavč in uživamo ob čokoladni tortici, ki nam pomiri dušo in ponudi občutek prijetnega ugodja.

Velika smetanova torta ob rojstnem dnevu, potica ob velikonočnih praznikih, pustni krofi ... brez njih bi nam nekaj manjkalo!

Slaščice so energijsko bogata hrana z veliko hranili, navadno z veliko sladkorji in maščobami. Kljub temu naj ne bodo hrana za naše telo, ampak za dušo! Polepšajo nam dan, so nepogrešljivi del naših praznikov in kulinarike.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tovarniška cesta 14 , Ajdovščina, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mlinotest živilska industrija d.d.
Davčna št.:
36195618
Telefon:
+386(0)5 3644500
E-mail:
info@mlinotest.si
Faks:
+386(0)5 3644618
Certifikat

Socialno omrežje