Image
Image
4636
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/454/logonew32147.jpg

KOMPLETNE OBNOVE KOPALNIC, MND MONT GRADNJA D.O.O., LJUBLJANA

Vurnikova ulica 2, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Mnd Mont nudi:

strojne instalacije,
instalacije vodovodnih napeljav,
• instalacije plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav
.

Ponuja tudi kompletno obnovo kopalnic.

Kompletna obnova kopalnice zahteva veliko korakov, kot so:

Rušenje

Na žalost je v starih časih pritrjevanje ploščič na steno vključevalo pritrditev kovinske mreže na vmesne stebre. To mrežo so zabetonirali, da so dobili gladko površino na katero so pritrdili keramične plošče.
Proces rušenje tako ne odstrani samo ploščiče ampak tudi beton, kovinske mreže ter vmesne stebre zato je pametno na pomoč poklicati strokovnjake.

Proces odstranjevanja keramičnih ploščič na tleh je tudi lahko izziv. Večina starejših ploščič na tleh so bila zgrajena na 3 palčnih bramovih prelitega betona, kateri so lahko razpokani in tramovi pod njimi razpadajo.
Kot del rušenja se obstoječe betonske ploščiče razbije in odstrani. Stare lito-železne kadi se odstrani na podoben način.

Pri ravnanju z temi ostanki kakovostni izvajalci sprejmejo ustrezne korake, da zmanjšajo poškodbe, motnje in umazanijo na drugih področjih doma.


Konstrukcijska tesarska dela

Tesar zgradi stene kopalnic, tako da se končna stena ujema z obstoječim ometom zgoraj. Poleg tega mora popraviti vse poškodovane talne tramove in po potrebi dvigniti tla.


Inštalacija opreme

Medtem, ko so žeblji na stenah izpostavljeni in lahko dostopni, se namesti ali posodobi vodovodne pipe, električne napeljave in vtičnice, klimatske naprave in ostalo. Potem so na vrsti napeljava kopalnih kadi, tušev in podobno.

Vse skupaj je potrebno vodoodporno izolirati.


Strojne instalacije: Strojne instalacije obsegajo sistem elektroinštalacij, ki vključujejo električno napeljavo, vtičnice, stikala, razsvetljavo in druge električne komponente v stavbah. Te instalacije so ključne za zagotavljanje električne energije za osnovne funkcije, kot so razsvetljava, ogrevanje, hlajenje, električni aparati in naprave. Pravilno načrtovanje in izvedba elektroinštalacij je bistvenega pomena za varnost in učinkovitost delovanja stavbe.

Vodovodne instalacije: Vodovodne instalacije obsegajo cevovode, pipe, ventile, črpalke in druge komponente, ki omogočajo dovod in odvod vode v stavbah. Vodovodne instalacije so ključne za oskrbo stavb s pitno vodo ter odvajanje odpadne vode. Pri načrtovanju vodovodnih instalacij je pomembno upoštevati varnost, zanesljivost ter učinkovito porabo vode.

Plinske instalacije: Plinske instalacije omogočajo oskrbo stavb s plinom za kuhanje, ogrevanje, pripravo tople vode in druge namene. Te instalacije vključujejo plinske cevi, regulatorje tlaka, ventile in plinske štedilnike, peči ter druge aparate, ki delujejo na plin. Pravilno izvedene plinske instalacije so ključne za varnost stanovalcev, zato je pomembno, da so nameščene in vzdrževane skladno z veljavnimi predpisi.

Ogrevalne instalacije: Ogrevalne instalacije omogočajo ogrevanje prostorov v stavbah. Obstaja več različnih vrst ogrevalnih sistemov, vključno z radiatorji, talnim ogrevanjem, konvektorji in toplotnimi črpalkami. Ogrevalne instalacije delujejo na osnovi različnih energentov, kot so plin, kurilno olje, električna energija, lesna biomasa in geotermalna energija. Pravilno načrtovanje in izvedba ogrevalnih instalacij sta ključna za udobno in učinkovito ogrevanje stavb ter zmanjšanje stroškov ogrevanja.

Pri izvajanju teh instalacij je ključno upoštevati veljavne gradbene standarde, varnostne predpise ter smernice proizvajalcev opreme. Redno vzdrževanje in servisiranje instalacij so prav tako pomembni za zagotavljanje njihove dolgoročne zanesljivosti in varnosti.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vurnikova ulica 2, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MND MONT d.o.o.
Poslovna oblika:
MND MONT gradnja d.o.o.
Davčna št.:
34705848
Naslov:
Vurnikova ulica 2, 1000 Ljubljana
Odgovorna oseba:
Milan Pikunič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)41 647 219
E-mail:
milan.pikunic@gmail.com
Certifikat
Naziv:
MND MONT d.o.o.
Naslov:
Vurnikova ulica 2, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč